Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Vado Magnar on 10.08.2025, 17:31Kao zastupa zajedništvo, a u biti promovira isključivost.
"Kad narod ništa nema, najlakše mu prodat zajedništvo."
- Edo Maajka

Propovjedatelji "zajedništva" stvaraju podjele među ljudima. Širitelji "ljubavi" u pravilu siju mržnju, a zagovaratelji "poniznosti" su najčešće prepotentni narcisoidni debili.

Ni Dalić, ni Thompson ni Kolinda ovdje nisu ni po čemu posebni, to je tako od pamtivijeka.
#degenerik

Quote from: Boy1da on 10.08.2025, 16:51Sve ovisi o planovima i nekoj makar srednjerocnoj strategiji (duljoj od 3-6 mjeseci), a mi takvu nemamo vec godinama, tako onda mozemo i tog Sancheza dovest, fuck it. Pa ga spedit za 9-12 mjeseci kad napravi nesta i upadne u rupu. Kao i Djaleta sta cemo. Kao sto smo i vecinu drugih.

Sve je to trla baba lan dok se ne ustroji neki sustav, rad i dugogodisnji plan. But then again, nitko to ni nema u HNLu, mozemo i mi glavinjat ko svi drugi, nismo ni mi za bogom kamenje bacali.

Što je najgore zadnje 3 sezone smo imali nešto najsličnije sustavu i planu što vjerojatno možemo smisliti. Od trenutka kad smo dovukli Jakirovića i počeli preslagivati svlačionicu do danas se mogu nazrijeti konture nekakve igre i plana. Od dovlačenja igrača, pa do nekakvih mehanika dum-dum nogometa, to je bilo smisleno. Jednom kad je Šupak otišao, Sopić je bio manje uspješna, ali donekle logična zamjena koja je mogla najbolje iskoristiti kadar. Kad je on propao, osloniš se na domaći kadar koji im je bio vodonoša 2 sezone. Unatoč osiromašivanju kadra, uspjeli smo doklipsati do duple krune i to je nekako logičan završetak sustava.
Problemi su počeli nastajati kad je prestalo dovođenje prikladnih igrača za sustav. Zadnji takav koji je došao je Pjaca. Od preostalih dolazaka u 2 sezone, Majstorović se pokazao kao pojačanje i eventualno Devetak. Sve ostalo je žalibože vremena i novaca.
I simptomatično je da se to poklapa s odlaskom Jakirevića, te je dovoljno izraženo da se postavi pitanje jel pravi autor tih dolazaka bio Šupak ili DRS.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

B

[/quote]

I simptomatično je da se to poklapa s odlaskom Jakirevića, te je dovoljno izraženo da se postavi pitanje jel pravi autor tih dolazaka bio Šupak ili DRS.

[/quote]
Po meni to vise nije ni pitanje. Šupak je doveo svih. DRS nikog. Prevelik je uzorak- sva vrijednost dosla je iz tog prijelaznog roka, igraci koje smo prodali i jedina 3 iz sadasnjeg rostera koja cemo prodat. Na stranu to sto za pojedine igrace se ovdje tvrdi da smo ih pratili i prije Jakira( Pasalic, Radelja...), vjerujem da je tako- no svi igraci su nedvosmisleno rekli da ih Šupak doveo. Ima li u trenutnom rosteru ijedan igrac koji vrijedi nesto a da nije Šupak bio umjesan? Znaci nagovorio ih je, prezentirao im je neku viziju i gdje ih vidi u ekipi.

Isto tako- mozda DRS ili netko iz stozera takoder ima sada zapisane neke talente koji su odlicni i mozda u nasoj plateznoj moci. No nemoze ih uvjerit.

A mislim da i nase postavke igre imaju veliku ulogu u tome koliki interes neki talentirani igrac ima za doc kod nas. Dal bi za npr imao veliku zelju da dode u klub koji igra bunker, zabija jedva gol po utakmici i slabo razvija igru i igrace, ili bi ga lakse nagovorili da smo atraktivnija, napadacka momcad..

Meni se čini da sadašnja uprava zna dovesti dobre obrambene igrače: Majstorović, Oreč, pa i Devetak (bar u fazi obrane). Čak i Husić se čini na prvu ok.
Ali naprijed? Nula bodova.

Quote from: Vado Magnar on 10.08.2025, 20:54Meni se čini da sadašnja uprava zna dovesti dobre obrambene igrače: Majstorović, Oreč, pa i Devetak (bar u fazi obrane). Čak i Husić se čini na prvu ok.
Ali naprijed? Nula bodova.

Tako ispada, ali to bode u oči jer nije u stanju dovesti krilo, pa nam igraju veznjaci na krilu, lakše nas se brani, ti bunker moraš rastegnuti, tebi za tranziciju treba širina i brzina, ovako smo pročitana knjiga..

ovi su parkirali bus pa smo se patili, vidjeli smo da ideje nema, ali ista stvar kao i kod olimpije tako i sa ircima, presrastegnute linije, premalo mogućnosti za brzu pas igru kao i puno prostora suparniku za izaći van, stisnuti igrača sa loptom..

Ima još jedna stvar, mi u ovo doba sad već tradicionalno loše igramo, prije svega jer nam nositelji igre glavom nisu unutra zbog mogućih transfera.. olimpiju lani smo zapamtili, ali sjetite se i Varaždina nakon kojeg je Sopa eliminiran..

Što se tiče zadnjih napadača, Čop mi odpočetka nije legao, jednostavno kad ga usporediš sa Friganom i Franjom, prespor i prestatičan, ima i do godina nešto...

AMJ mi se svidio, lako za gol Belupu, ali ima i brzinu čini mi se, može otresti suparnika a i par puta ga se vidjelo da zna i prekinuti pas, uklizati i okrenuti kontru.. njega bi gurao bez dileme, ali uz krilo, i tu nam treba još nešto potentno u razvoju, za gotovog napadača mi para nemamo..

K
Mlad trener, kakav Karačić, nije nikoga još vodio samostalno ali je STRAŠAN talent, tako su Miškoviću prodali priču.
Ajde Ameri dođite

Ma dobro, ako ameri dolaze kakav jebeni mladi trener koji nikad nije vodio samostalno.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

To je doslovno opis Danila Butorovića...
#navodninavijač

Quote from: Kostrena on 24.08.2025, 23:15Mlad trener, kakav Karačić, nije nikoga još vodio samostalno ali je STRAŠAN talent, tako su Miškoviću prodali priču.
Ajde Ameri dođite
Ima li licencu ili će se DRS voditi kao trener? :bo:

B
Nek dovedu bilo koga, chatGPT bi bolje posložio ove igrače i smislenije radio zamjene. Šteta što se Đaleta ide potrošit do kraja a očito ne ide / ne može / ne zna.. trebalo je to kvalitetnije odradit pa makar sve svaliti na nove vlasnike. 

K
Quote from: Monarh on 24.08.2025, 23:28
Quote from: Kostrena on 24.08.2025, 23:15Mlad trener, kakav Karačić, nije nikoga još vodio samostalno ali je STRAŠAN talent, tako su Miškoviću prodali priču.
Ajde Ameri dođite
Ima Uefa pro

Quote from: Kostrena on 24.08.2025, 23:29
Quote from: Monarh on 24.08.2025, 23:28
Ajde Ameri dođite
Ima Uefa pro
[/quote

Moze ime?

Ja se samo nadam kad nas ameri preuzmu da će nesposobnog vulkanizera ispedalirat. Taj mi ni ulaznice na blagajnama ne bi prodavao.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Po ovom najgore, vjerojatno Zekić

-
Močinić je spreman