Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 14.04.2026, 14:20Kek preuzima jako skoro
Još stojiš pri ovome, ili?
#degenerik

Čuo sam da je netko zazivao Gregurinu kao jedini alternativno HR trenersko riješenje, pa me zanima da li itko misli da bi Jelavić za Rijeku bio OK ukoliko se ide na kompletni remont?

Z
28.04.2026, 12:20 #1352 Last Edit: 28.04.2026, 12:29 by Zelko Maler
Quote from: Mići_Boškarin on 28.04.2026, 12:07Čuo sam da je netko zazivao Gregurinu kao jedini alternativno HR trenersko riješenje, pa me zanima da li itko misli da bi Jelavić za Rijeku bio OK ukoliko se ide na kompletni remont?
nema u HNL trenera za nas. Doslovno niti jedan. NIt imaju znanja nit imaju kvalitetu niti žar u očima. Sopić je bio greška. To su sad Jelavić, Čabraja, Šafarić. Nećemo više to raditi. Ovo ostalo smo sve više manje dovodili talentirane trenere, sa Tomićem kao najmanje talentiranom opcijom, ali opet mi je draži od Sopića.
Rožman, Bišćan i Jakir, koliko god neki imali malo manju socijalnu inteligenciju ( Rožman, Bišćan), a drugi imali neke druge mane ( jakirović) su bili dobri talentirani treneri, tada u usponu.

Ja npr ne bi imao ništa protiv povratku Bišćana. Malo dinamu dati milo za drago.

Ma Keka treba vratit ako se moze jer je to jedina garancija da necemo past ispod 4 mjesta i dat mu kompletne ovlasti.

Inace, da stavimo stvari u pravi kontekst, prema xG, dakle statisticki koliko bodova bis trebao osvajati s obzirom na omjer prilika i procijenjeni broj golova koji si iz tih prilila trebao dat/primit, Rijeka bi trebala imat 10 bodova vise nego sto ima, dakle 53, a Varazdin bi trebao imat 13 bodova manje nego sto ima, dakle 34.

Jasno, to nije idealni pokazatelj, ali se jasno vidi da Varazdin osvaja puno previse bodova s obzirom na ono sto prezentira, njihova konverzija je kao i Istrina, fantasticna, a s druge strane protivnici protiv njih puno promasuju, ali puno to kaze koliko gledajuci cisti bodovni ucinak mozes se odvest na krivi trag i pomislit da je Safaric dobar trener. Dugorocno je to neodrzivo s ovom razinom igre.

Samo za ilustraciju, lani je Rijeka osvojila 5 bodova vise, a Dinamo 20 bodova manje od procijenjenih. Dakle, statisticki, Varazdin je ove godine u odnosu na Rijeku isto ono sto mi bili prema Dinamu.

M
https://www.tportal.hr/sport/clanak/pogledajte-kako-se-jakirovic-sukobio-s-navijacima-nakon-kiksa-zelite-da-odem-20260426

Taj ima ego ko kuća, svugdje napravi dobar retultat ali nedaj Bog da ga se kritizira, odmah sranje

K

K
Jakir odveo Hull u playoff

Komisija oduševljena 🥹🥹

Edit: jbt komisija, neki Kibla i Magicni Rajko
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

D
05.05.2026, 13:12 #1359 Last Edit: 05.05.2026, 13:13 by deo123
Inace kazu da je talentiran izrazito kao trener. Voli se igrsti strategija i da odlicno radi sa igračima.. vjerojatno je lako raditi sa ovima koji imaju nogometni talent..ne znam kako bi sa lošijom kalibrom

Znam da smo mi klub mrzitelja svega što ima veze sa HNS i Dinamo al ono cisto ovako usput

Quote from: deo123 on 05.05.2026, 13:12Inace kazu da je talentiran izrazito kao trener. Voli se igrsti strategija i da odlicno radi sa igračima.. vjerojatno je lako raditi sa ovima koji imaju nogometni talent..ne znam kako bi sa lošijom kalibrom

Znam da smo mi klub mrzitelja svega što ima veze sa HNS i Dinamo al ono cisto ovako usput

Tko kaze? I gdje se taj talent mogao vidjeti?

R
Dok ne vidim ne vjerujem. Sportski novinari i istina....

I
Baš moram kliknuti na 24sata?

@Iqteam da ti uštedim muku, riječ o Ćorluki.  :sta:

Voli igrati strategije? Jel više okrenut prema svemirskim tipa Starcraft ili nekim iz Total War serijala?

Kako je komisija ocijenila njegovu implementaciju vaterpolo kapica za poboljšano aerobno rasterećenje igračke vlaknaste mase na tjemenu?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
05.05.2026, 16:28 #1364 Last Edit: 05.05.2026, 16:31 by deo123
Majke mi bolje je sutit i nis ne komentirati. Samo pljuvanje i grande Sancho prolazi..

Postoje ljudi u ovom gradu koji inače su surađivali sa Corlukom i sa kojima je privatno radio.. a osim toga struka koja živi u ovom gradu ima kontakte sa ljudima koji se bave istim sportom pa imaju i neke informacije kako se ko od naših trenera razvija..da li ga vidim kao trenera Rijeke, ne...al da uzas, fuj nitko ne valja

Btw tog uzasnog Corluku je Kovac htio sa sobom u Njemačku ali je propalo..vjerojatno je i taj kovac kurac od trenera