Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

..možda zvati i dinoa drpiča, pa da skupa kao nekad zapjevaju pod stijenama kantride.. :bo:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

A
Može on bit najbolji potencijal i najbolji trener na svijetu, ali je teški dinamovac...I na prvi mig bi odjurio u Dinamo i ostavio nas, ne treba nam to...Nek se on kali po Rudešu i ostalim zg klubovima, pa neka jedan ostvari svoj san i postane trener dinama, ali ne preko nas...

I
Hvala @aahzinho
Pa ovako sa strane, bez predrasuda, Ćorluka može možda stvarno biti pogodak. Kao igrač je bio vrhunski, igrao je u top klubovima, onda Rusija vjerujem jer je bio roba s greškom i na kraju ta rerezentacija gdje je ispao karakteran pa na kraju nikada nije ni izašao iz vrhunskog nogometa. Ne pamtim da je neke floskule i gluposti izbacivao kada bi davao izjave prije utakmica. Nikad neznaš, može ispasti ko Company.
@deo123 nitko Sancheza ne brani kod kiksa na Gibraltaru, krivo postavljene utakmice protiv Gorice, manjka takta ili čega već u vezi Janka. Nitko ne opravdava višekratno ne zatvaranje utakmica kod vodstva i time izazvan manjak bodova u HNL-u i te stvari.
Mene kod kritičara smeta ne priznavanje da je sve ciljeve ostvario i onda su se izmislili novi tipa koliko zaostajemo za prvim, za drugim i sl.
Jebiga Đale je premalo rotirao, Sancho previše, Kek će taman.

B
05.05.2026, 17:23 #1368 Last Edit: 05.05.2026, 17:26 by Brzina92
Quote from: deo123 on 05.05.2026, 16:28Majke mi bolje je sutit i nis ne komentirati. Samo pljuvanje i grande Sancho prolazi..

Postoje ljudi u ovom gradu koji inače su surađivali sa Corlukom i sa kojima je privatno radio.. a osim toga struka koja živi u ovom gradu ima kontakte sa ljudima koji se bave istim sportom pa imaju i neke informacije kako se ko od naših trenera razvija..da li ga vidim kao trenera Rijeke, ne...al da uzas, fuj nitko ne valja

Btw tog uzasnog Corluku je Kovac htio sa sobom u Njemačku ali je propalo..vjerojatno je i taj kovac kurac od trenera
Nije bilo dosta jednom slučaj Jakirović pa ajmo im još jednog trenera malo razvit i prosljedit ,bravo, jako pametno

I
Šta nije riječ o tome da bi Ćorluka preuzeo reprezentaciju?
Mi imamo Keka.

I Butorović je imao 100% na HNS-ovom testu jedini ikad pa ga nisu pratili medijski članci kako je kakao taj dan.
#navodninavijač

I jesu li ti ljudi na kraju suradnje s njim zapjevali zajedno "šugava rijeko", onako od srca?

Boli me kurac za njega, može biti najbolji trener koji će ikada izaći iz te usrane hns akademije.

Neka njega čim dalje od Rijeke. Ne bi htjeli da se jadničak valjda zarazi šugom.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Quote from: deo123 on 05.05.2026, 16:28Majke mi bolje je sutit i nis ne komentirati. Samo pljuvanje i grande Sancho prolazi..

Postoje ljudi u ovom gradu koji inače su surađivali sa Corlukom i sa kojima je privatno radio.. a osim toga struka koja živi u ovom gradu ima kontakte sa ljudima koji se bave istim sportom pa imaju i neke informacije kako se ko od naših trenera razvija..da li ga vidim kao trenera Rijeke, ne...al da uzas, fuj nitko ne valja

Btw tog uzasnog Corluku je Kovac htio sa sobom u Njemačku ali je propalo..vjerojatno je i taj kovac kurac od trenera

Nabijem Ćorluku na kurac. Živio Sanchez! Ako ne znaš zbog čega, još si zelen.

D
05.05.2026, 18:56 #1373 Last Edit: 05.05.2026, 18:58 by deo123
Quote from: SandroB on 05.05.2026, 18:33

Znam zašto, ali znam i onog koji se za jaja lovio da nam je dao možda najbolju igru u dosta godina a bome je i roknuo tu "ljubav" bez da je trepnuo. Za razliku od nekih čistih..Sopica, Tomića i slicno.

Nece taj u Rijeku, Rijeka ima trenera ionako.. nema straha, samo ne volim kad se nekog kriza zbog izjava dok su mu dlake rasle po jajima. Pola ljudi ovdje danas ne bi posao imalo da im gledamo stavove iz mladosti...

Quote from: SandroB on 05.05.2026, 18:33

Pridružujem se. nabijem ga i ja Forza Sančo
Volim grad koji teče

S
05.05.2026, 19:21 #1375 Last Edit: 05.05.2026, 19:23 by Snowcrash
Ne znam šta se dogodilo sa standardima izbora trenera koji su vrijedili prije 13 g. kad su doveli Opatijca?
Probalo se sa mladim i nesiskusnim trenerima Rožmanom, Bišćanom, na riječki pogon, Sopićem i Đalovićem.
Večina nabrojanih imala je probleme s osnovama trenerskog znanja (kondicijska sprema, organiziranje priprema, arhaična igra bez plana B, potrošenost...).
Bez obzira što mi mislili o navedenima, povrh manjka znanja i iskustva, najvažnije od svega, predsjednik ni sa kime nije bio zadovoljan. Možda je vrijeme za napustit ideju koju su stvorili skupa s Kekom: poslije Keka mi ćemo pronać mladog, talentiranog trenera kojeg ćemo oblikovat po našem poslovnom modelu?
Sanchez je iskorak u drugom smjeru, pri njegovom izboru vratio se predsjednik određenim standardima (iskustvo slaganja ekipe od no-name igrača, osvajanje trofeja, igra i uspješnost u uefa takmičenjima). Emocionalno je doprinjela i petarda u Ljubljani.
Meni se čini kako treba isključiti mlade "talentirane" trenere, jer predsjednik nema više volje nervirat se žalopojkama po igračima, plaćanjem gomile ozlijeđenih i slobodnih dana ili španjolskim rotacijama.
Želim vjerovat kako se presidente odlučio za stabilni, znani, možda zadnji svoj i trenerov ciklus.
-----------------
Nego, šta se dogodilo s onom predsjedničkom idejom prije desetak godina, kako će Opatijac postat manager engleskog tipa?  ;D     

Mudonji sam to manje zamjerao jer je bila refleksna reakcija prema tribinama koje su mu jebale mater cijelu utakmicu.
Ovo smeće je naknadno izašao van iz svlačionice pjevati s istokom Kantride. Nije ga baš ponio trenutak.

Drago mi je zbog tebe što si tako velik čovjek i u stanju si mu takve stvari oprostiti.
Ostavi nama sitnim dušama da mu to zamjeramo do kraja naših ispraznih života.
Pogotovo jer nije takva trenerska veličina koja bi donijela neviđene uspjehe klubu i gradu kojeg mrzi.
Nek vodi repkicu i familiju.

F
Je više ne kužim, jel Kek dogovoren ili ne?
Sad kad Sancho ostvari sve 4 pobjede do kraja i Miško se predomisli, pa ga opet poželi.
Iako, mislim da je tu pukla ljubav i da je rastanak neminovan.
Na kraju će tako biti....Sancho ce uspijet i reci Mišku: Fuck off presidente! :neretljak:

Victor je dead man walking. Ostaje do kraja sezone potvrditi europu i probati osvojiti kup.
Ne znam jel stiže Kek umjesto njega, to ostavljam insajderima na potvrdu. Ali Victor nema povjerenje uprave i daljnja suradnja nema smisla.
Ako ostane će ionako dobiti pedalu nakon 5 kola.
A ako je smanjio količinu rotacija radi "sugestije" "struke", nek slobodno ode. Ne treba trener beskičmenjak, takvih ima dovoljno iznad njega.

D
05.05.2026, 20:13 #1379 Last Edit: 05.05.2026, 20:18 by deo123
Quote from: Snowcrash on 05.05.2026, 19:21Nego, šta se dogodilo s onom predsjedničkom idejom prije desetak godina, kako će Opatijac postat manager engleskog tipa?  ;D     

Opatijca jako vuče linija i zeleni travnjak. Ne vidi se (još) na uredski poslovima. Isto tako ne znam ima li Misko hrabrosti dozvoliti toliko ovlasti jednoj osobi a bez da ima kontrolnu polugu aka.alibi . DRS ako je bivši (i dalje nije potpisan nista za dalje) osim "Opatijca" i Culine ne bi bilo ni jedne kontrolne sprege. Srecka vise ne mozemo računati kao neko ozbiljno rješenje, niti kontrolu. Culina nema nikakvu snagu pored generala i ostali bi goli..gazda i on.. mozda je to neka ideja posljednjeg plesa, ali mi se po modusu poslovanja i biznis duhu naseg vrhovnog to nekako ne uklapa..
Dosta komplicirano za posložiti u divljem HR nogometu po meni

Jos dodajmo tome puno nepoznanica u financijskom smislu. Fruk je pitanje koliko ce donesti u blagajnu. Osim njega i Dantasa, slabi smo sa nekim ozbiljnijim prilikama za zaradu. Dugo se nije prodalo, donesla i KL nesto ali pitanje je koliko je spreman gazda uložiti ako sa Frukom ne bude po planu