Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

Caniggia and 6 Guests are viewing this topic.

L
Jučer se je na tribinama spominjalo da pokušavamo Šafarića dovesti, dok bi Kek bio na nekoj većoj funkciji. Ja bih rađe vratio Đalovića nego uzeo Šafarića

K
Quote from: LenRi on 24.05.2026, 09:09Jučer se je na tribinama spominjalo da pokušavamo Šafarića dovesti, dok bi Kek bio na nekoj većoj funkciji. Ja bih rađe vratio Đalovića nego uzeo Šafarića

Pricalo se svasta... I da je Dantas bivsi da je narucio 15 dresova za stampanje i potpisivanje... i bla bla

Quote from: LenRi on 24.05.2026, 09:09Jučer se je na tribinama spominjalo da pokušavamo Šafarića dovesti, dok bi Kek bio na nekoj većoj funkciji.
Ja iskreno ne vjerujem da bi Kek izjavio ono šta je izjavio i onda to pogazio u tako kratkom vremenskom razmaku.

Quote from: LenRi on 24.05.2026, 09:09Ja bih rađe vratio Đalovića nego uzeo Šafarića
Ja bi prije, ahem, vratio Bišćana nego bilo kojeg od te dvojice... Bez Pileta i Vedrana Naglića, podrazumijeva se.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

I
Ja sam čuo da će Sancheza prehititi na krilo nakon onog filmića sa zadnjeg treninga

#degenerik
~TIR, 03/06/2026

I
Quote from: Mići_Boškarin on 23.05.2026, 23:12
Quote from: Igor on 23.05.2026, 22:22Sančez je rijetka osoba sa karakterom u hrvatskom nogometu, prosjek ulizice, sete bandiere i moralne nule

Ali to je zato što čovjeka ništa ne veže za ove krajeve. Trebaš biti još 10x veći karakter od Sancha da živis i želiš živjeti i raditi u HR i profuras takav stav s kojim ćeš se zakačiti s većinom HNS-a.
U smislu ne odobravam takav "njonjo" stav, ali mi jasno da 95% ljudi će biti takvo jer je to linija manjeg otpora. Većina 5%(tipa 4%) će biti pokopana i izolirana od ekipe protiv koje pokazuje karakter i onda samo rijetke osobe će biti iskreno takvi i dovoljno pametni da znaju kada i kako pokazati taj karakter.
Ne bi Sancho pokazao taj stil stava u Španjolskoj.
Lijepo si to opisao. Ali tko su ti i odakle crpe snagu i moc da kad kazes bobu bob, a popu pop salju na tebe osvetničke ekspedicije. Udba, cia, soa, kgb...ili opce hipokrizija društva. Odakle moc din/haj da strahonju ili bebeka odstranena svojih utakmuca, a nas neki terzici guze i jos nam se smiju. Ajmo vidjet ima li nesto da nas pokrene 😃. Na tribinama ionako stoji sami protiv svih, dakle navijači bi podržali. Na klubu je red

Klub je odabrao svoj put. Od njih nećeš čuti galamu i talasanje.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

G
Quote from: Fornax on 24.05.2026, 11:44

Naš bivši trener se narugao xGu koji je glavna utjeha neuspješnih.

Zanimljivo da je drugi trener na slici onaj koji je jedva izvukao glavu protiv Keka na Kantridi, ali osvojio te sezone EL.

I
Da, u međuvremenu je naredao 5 Europa liga sa tri različita kluba i finale sa Arsenalom.

Unai Emery je vjerojatno među Top5 najkvalitetnijih nogometnih stručnjaka na planeti.

I s Arsenalom bi napravio puno više da nije imao ona sranja s Ozilom i sl.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Z
Emery je jako dobar trener. Izrazito sposoban i veliki znalac.

Njega jebe to što mu od svih onih uspješnih sezona sa Sevillom gdje je osvajao EL  najviše pamte kad je kao trener PSG-a izgubio 6:1 od Barcelone, nakon što je prvu utakmicu dobio 4:0. To mu je baš ostalo upisano.

M
Quote from: Zelko Maler on 25.05.2026, 11:45Emery je jako dobar trener. Izrazito sposoban i veliki znalac.

Njega jebe to što mu od svih onih uspješnih sezona sa Sevillom gdje je osvajao EL  najviše pamte kad je kao trener PSG-a izgubio 6:1 od Barcelone, nakon što je prvu utakmicu dobio 4:0. To mu je baš ostalo upisano.

To je ona priča o građenju mostova i felatiu.

Quote from: moreplovac on 25.05.2026, 16:51To je ona priča o građenju mostova i felatiu.
Parižani bi se složili.

Ovim ostalima trofeji sigurno nisu nestali iz vitrina zbog tog jednog popušenog ku***.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

S
Quote from: Zelko Maler on 25.05.2026, 11:45Emery je jako dobar trener. Izrazito sposoban i veliki znalac.

I veliki gospodin. Za razliku od onog majmuna iz Strasbourga koji nas je vrijeđao i nakon što smo ih natjerali u mišju rupu iz koje su se branili rukama i nogama, Emery je na Kantridi o Rijeci govorio s puno, puno respekta. I galamio na španjolske novinare koji su ga uzeli u đir zbog "kiksa" s nama.

Bez brige budi da je popušio i on bi nizao hvalospjeve.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo