Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: IvyFiume on 19.09.2024, 07:09Volim Đalovića i želim da je u klubu,
ali stvarno nam treba trener koji ima nekoga iskustva već jer nam je igra nikakva...
Ono da nismo uspjeli treće ligaškom klubu uspjeli zabiti više od 3gola u 90min je "malo" zabrinjavajuće već....

Da bar Miško odluči učiniti nešto Ok za klub,i da bar jednom ove sezone - svojim postupkom ne digne živce svim navijačima Rijeke... 🙄

Evo nebi mi čak ni smetalo sada, da si ostvari mokre snove o Čabraji,
Neka mu plati neki malo bolji iznos,
i dovede ga k nama...
Znam da de to neće dogoditi,
ali jbt ne želim gledati Đaletu bez iskustva kao glavnog trenera,sa pomoćnim trenerom Landekom & bivšim analitičarom kluba iz Splitsko-Dalmatinske županijske lige kako vode našu momčad 🤦🏻�♀️

još je gore nego što si napisao. Neretvanac je 4. liga. Ondnosno ima 1.,2.,3. liga koje su jedinstvene i onda se dalje dijeli po regijama. Ovi su 4.HNL jug ( samo se zovu 3.HNL jug, alisu zapravo 4. liga).
I to doma ih nismo mogli razbiti, da smo u gostima odigrali 1:3 ne bi bio zadovoljan.
Jučer sam očekivao nekakvih 9:2, ali ništa.

Da trenera treba POD HITNO, ali ništa od toga.

Derbi će odlučiti Đaletovu sudbinu, a bome i našu ove sezone.

R
Biće gazda pametniji nakon bunkera Šibenika kad naši naprave 2 prilike. Ovi jučer se pokušavaju nadigravati a naši ne neke kontre nešto brkaju. Onda se priča o posječenosti. Pa Bayern u zadnjoj minuti juriša po deseti gol a naši čekaju kraj čim zabiju prvi. Protiv Gorice nas je posralo a jučer smo dobili gol. Ako nisu dobili pare pa je tihi štrajk nek se obznani. Jel ova berba bodova će stat sa ovakvom igrom. Jebo ih "star" Perica.

19.09.2024, 08:21 #587 Last Edit: 19.09.2024, 08:24 by IvyFiume
Quote from: Zelko Maler on 19.09.2024, 07:21
ali stvarno nam treba trener koji ima nekoga iskustva već jer nam je igra nikakva...
Ono da nismo uspjeli treće ligaškom klubu uspjeli zabiti više od 3gola u 90min je "malo" zabrinjavajuće već....

Da bar Miško odluči učiniti nešto Ok za klub,i da bar jednom ove sezone - svojim postupkom ne digne živce svim navijačima Rijeke...
i dovede ga k nama...
ali jbt ne želim gledati Đaletu bez iskustva kao glavnog trenera,sa pomoćnim trenerom Landekom & bivšim analitičarom kluba iz Splitsko-Dalmatinske županijske lige kako vode našu momčad 🤦🏻�♀️

još je gore nego što si napisao. Neretvanac je 4. liga. Ondnosno ima 1.,2.,3. liga koje su jedinstvene i onda se dalje dijeli po regijama. Ovi su 4.HNL jug ( samo se zovu 3.HNL jug, alisu zapravo 4. liga).
I to doma ih nismo mogli razbiti, da smo u gostima odigrali 1:3 ne bi bio zadovoljan.
Jučer sam očekivao nekakvih 9:2, ali ništa.

Da trenera treba POD HITNO, ali ništa od toga.

Derbi će odlučiti Đaletovu sudbinu, a bome i našu ove sezone.

*Napisala 😉

Ali ne samo da nismo uspjeli zabiti više od tri gola, kako kažeš 4 ligašu,
Nego još u početnom sastavu protiv njih, počinješ sa 6 standardnih prvotimca umjesto da rezerve to odrade - mislim za takve "lakše" tekme u kupu,svi klubovi tako rade uvijek 🤷🏻
 Ono netko bi pomislio da u Rijeci nema rezerva na klupi za te igrače, pa da zato moraju igrati uvijek isti...

Uz to baš me zanima rad tog našeg novog analitičara stručnjaka,
 Kojem je prvi i jedini posao analitičara bio u Uskoku iz Klisa od kuda ga eto sada Rijeka angažirala 🙄

Apsolutno smo otišli sa "konja na magarca",
Poslije Josipa Paušića za kojeg se uvijek napominjalo da je :
"Čovjek koji zna apsolutno sve o svakom igraču u HNL-u, prati sve utakmice i u trenerskom je dijelu također aktivan te slovi kao jedan od najstručnijih analitičara u Hrvatskoj trenutno"
🙄

19.09.2024, 08:48 #588 Last Edit: 19.09.2024, 08:51 by 18orvat
Quote from: IvyFiume on 19.09.2024, 08:21"Čovjek koji zna apsolutno sve o svakom igraču u HNL-u, prati sve utakmice i u trenerskom je dijelu također aktivan te slovi kao jedan od najstručnijih analitičara u Hrvatskoj trenutno"

Kao član stručnog stožera koji gura stopera u napad s igračem više opasno je poljuljao taj svoj renome.

Inače Paušič slovi za najstručnijeg analitičara u Hrvatskoj jedino kod svojih kolega s podcasta "Iza tribine" na kojem priglupi Zizi izjavi da je normalno da će lupati po strancu Coppitelliu a gurati "našeg Sopića" i na tu izjavu nitko od prisutnih reagira.

Usput bi dodao da se nadam da će takvi zadrti stavovi na vrijeme biti prepoznati i nikad neće prevladati u Rijeci.

B
Quote from: IvyFiume on 19.09.2024, 07:09Da bar Miško odluči učiniti nešto Ok za klub,i da bar jednom ove sezone - svojim postupkom ne digne živce svim navijačima Rijeke... 🙄

i dovede ga k nama...

Nema šanse:

1. prvi smo i dok god smo tu negdje pri vrhu dobro je i u skladu sa klupskom "ambicijom"

2. Đale sluša, nit laje nit grize

3. Đale i "stožer" su jeftini i lako potrošni

Tako da za promjenu trenera treba ili novi vlasnik ili rezultatska kataklizma tipa Cosmi show

:-\

19.09.2024, 09:48 #590 Last Edit: 19.09.2024, 10:21 by IvyFiume Reason: quote skraćen
Quote from: 18orvat on 19.09.2024, 08:48
Quote from: IvyFiume on 19.09.2024, 08:21"Čovjek koji zna apsolutno sve o svakom igraču u HNL-u, prati sve utakmice i u trenerskom je dijelu također aktivan te slovi kao jedan od najstručnijih analitičara u Hrvatskoj trenutno"

Kao član stručnog stožera koji gura stopera u napad s igračem više opasno je poljuljao taj svoj renome.

Inače Paušič slovi za najstručnijeg analitičara u Hrvatskoj jedino kod svojih kolega s podcasta "Iza tribine" na kojem priglupi Zizi izjavi da je normalno da će lupati po strancu Coppitelliu a gurati "našeg Sopića" i na tu izjavu nitko od prisutnih reagira.

Usput bi dodao da se nadam da će takvi zadrti stavovi na vrijeme biti prepoznati i nikad neće prevladati u Rijeci.

Čim ti misliš da jedino kolege iz Podcasta misle za Paušića da je jedan od najboljih hrvatskih analitičara,
Pokazao si da nemaš pojma o njegovom poslu.
Ono shvaćam da ti ne podnosiš Sopića organski, ali omalovažavati osobu koja je stvarno dobra u svom poslu i radi čega ga je klub pokušao zadržati tu nema smisla..

Kao ne želiš nekog poput Paušića u Rijeci,jer smo u prošlosti imali masu takvih stručnih ljudi inače u klubu baš često, pa ti smetaju takvi smetaju a?

I reci mi šta bi više volio imati onakve tkz "stručnjake" koje smo imali u klubu kada je Robert Ježić bio predsjednik Rijeke - nego nekog poput Paušića zbog toga jer ti se nije svidio njegov stav o nečemu što je izjavio u podcastu na YouTubeu 🫣 😅

R

Da bar Miško odluči učiniti nešto Ok za klub,i da bar jednom ove sezone - svojim postupkom ne digne živce svim navijačima Rijeke... 🙄

i dovede ga k nama...

Mislis Darkica ...svakim.danom sam sve uvjereniji da je nama manager Darkic

Quote from: Ro-Ro on 19.09.2024, 10:03

i dovede ga k nama...

Darko aka Palikuća 2 🙄

R
Quote from: robil on 19.09.2024, 07:35Biće gazda pametniji nakon bunkera Šibenika kad naši naprave 2 prilike. Ovi jučer se pokušavaju nadigravati a naši ne neke kontre nešto brkaju. Onda se priča o posječenosti. Pa Bayern u zadnjoj minuti juriša po deseti gol a naši čekaju kraj čim zabiju prvi. Protiv Gorice nas je posralo a jučer smo dobili gol. Ako nisu dobili pare pa je tihi štrajk nek se obznani. Jel ova berba bodova će stat sa ovakvom igrom. Jebo ih "star" Perica.

Zasto se kod nas uvijek misli da igraci nisu dobili pare I o tihom strajku. .... mentalitet cijele lige je isti.....sa minimalism ucinkom do maksimalnih rezultata

R
Quote from: IvyFiume on 19.09.2024, 10:05
Quote from: Ro-Ro on 19.09.2024, 10:03

i dovede ga k nama...

Darko aka Palikuća 2 🙄

RIJECKI Fergi

Quote from: 18orvat on 19.09.2024, 08:48

Ocito ta tvoja nezdrava fiksacije na Sopica i cijeli njegov stozer jos uvijek nije prosla, a trebala je, kakav god uzrok bio, stoga ti preporucam posjet nekoj strucnoj osobi da ti proba rijesiti taj problem, na forumu se rijesiti nece.

Dotad, probaj sam sebi objasnit cinjenicu da ti na pripremama igraju Dujmovic i Burcul stopere, da ti je u najvaznijoj provjeri protiv Red Bulla prvi napadac Jakac, da su ti zamjene  Kitin i Babic, da nemas izbora nego kao predzadnje rjesenje Elfsborg s igracem vise napadas sa Buticem...

E, a onda si probaj objasnit cinjenicu da ti isti decki iz razno raznih razloga ne dobiju ni minute doma protiv cetvrtoligasa u kupu, pa ces dobit jasne odgovore sto ne valja s ovom Rijekom.
Ali to tebi uopce nije bitno.

19.09.2024, 10:36 #596 Last Edit: 19.09.2024, 10:42 by 18orvat
Quote from: Snjesko on 19.09.2024, 10:11pa ces dobit jasne odgovore sto ne valja s ovom Rijekom.

S Rijekom ne valja isto ono što ne valja na razini države a to je nedostatak stručnosti kao posljedica nepotizma odnosno guranja kumova, rođaka, frendića "naših" na uštrb kvalitete a sve to podržano mediokritetskim, neobrazovanim i dvoličnim narodom (publikom) ovisnim o dopaminu. Zadovoljan?

Quote from: IvyFiume on 19.09.2024, 09:48I reci mi šta bi više volio imati onakve tkz "stručnjake" koje smo imali u klubu kada je Robert Ježić bio predsjednik Rijeke

Po tvojim stavovima o sadašnjoj upravi ispada da ti zazivaš vrijeme ne Ježića već Ivana Vanje Frančiškovića. Daj se malo kalibriraj.

19.09.2024, 10:48 #598 Last Edit: 19.09.2024, 10:54 by sthlm1987
Odletio govnar iz dinama, nebi me cudilo da ga Misko instalira natrag na klupu Rijeke.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Svi ce ga pamtit po Europi 92. Sada neka se vrati u BiH ligu ili u Goricu. Arabija radi para.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡