Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Ja  bih rangirao sve obrnuto od Silvia 🤣

Njegova prva dva bi meni bila zadnja dva, a Sopic i Biscan bi zamijenili mjesta  ;)

Poredao bi ih slično kao ispod stijena a Tomića bi zakucao uvjerljivo na zadnje mjesto :). Dođe mi slabo kad se sjetim onog njegovog "run and gun" i hrpa primljenih golova a sjećam se jako dobro kako mu je forumska struka kipala da igra bez sredine, s premalo veznjaka (Pavičić-Čerin-Vučkić)  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

B
Meni ovako rangirani:
1. Biscan (po meni imao je najtanji kadar od navedenih), jedina blamaza je tih 0-4 na poljudu, no sa dinamom mozda i najbolji omjer od svih.
2. Sopic , kadar najjaci na raspolaganju, ali bio je i jedini u ozbiljnoj trci za prvaka.
3. Tomic, run n gun, puno golova primali, no i zabijali puno. Obrana mu isto nije imala neke ozbiljne igrace tad, velkovski, escoval, smola, kresic..Jos je radio pod palikucinim pritiskom
4 jakir- da su ljudske kvalitete hercegovacki strucnjak bi mi bio naravno na dnu. Napravio je velik posao na ono proljece-igre nije bilo no fizicki je dignuo ekipu kao i mentalitetom. Bio bi i vise rangiran da nije toliko jadan u europi. Kod nas bez ozbiljnog protivnika ona dva kola kvala, a iu dinamu je pokazao raskos.
5 Rozman uz sve simpatije meni na dnu. Takticki najnapredniji, no nije posao u nekom jacem klubu za njega. Dal pregori ili nema autoritet nad ekipom, od vrhunskih predstava u kratko vrijeme ekipa mu pala do neprepoznatljivosti. Ostaje mi u sjecanju kako je razbio hajduka 2-0 doma taman pred koronu. Bilo je jos bar 20tak sansi (i to pravih prilika, ne kao prosle sezone sa 30 udaraca preko gola)

K
Rožman bi bio savršen pomoćni trener, baš svjetski

Quote from: Kostrena on 25.09.2024, 21:51Rožman bi bio savršen pomoćni trener, baš svjetski

E baš to. Da uspije zatomiti ego što bi morao biti pomoćni trener, bio bi idealan par s Djaletom. Uz jasnu raspodjelu odgovornosti, gdje Rožica ima punu slobodu kod odabira taktike, a Djale je zadužen za man management squadre. Ta momčad bi se borila za titulu do zadnjeg kola!
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

M

Z
baš me zanima hoće li Bjelica dopeljati svojeg trenera golmana pa će Mrčela dobiti nogu ili ostaje.

Ugl Mrčela, Paušić, Ugo su ljudi koje treba ciljati za povratak. Također Rožman u nekoj ulozi koja nije glavni trener, ali sumnjam da bi to prihvatio.

Ako ćemo tako, onda i Jakirovic u ulozi sportskog direktora 🤣🤣🤣

Z
26.09.2024, 11:00 #668 Last Edit: 26.09.2024, 11:07 by Zelko Maler
čim dalje od Rijeke

ali meni je povratak Bjelice na klupu dinama = povratak jakira na klupu Rijeke,

naravno drugačije priče i rastanke imaju obojica, ali po meni je to pišanje po navijačima, ne znam zašto dinamovci to ne kuže.

Quote from: Zelko Maler on 26.09.2024, 11:00čim dalje od Rijeke

ali meni je povratak Bjelice na klupu dinama = povratak jakira na klupu Rijeke,

naravno drugačije priče i rastanke imaju obojica, ali po meni je to pišanje po navijačima, ne znam zašto dinamovci to ne kuže.

predsjedništvo i uprava kluba je izabrano od tih istih navijača, pa pretpostavljam da dinamovci vole kad se piša po njima. golden shower i te fore.

S obzirom da se vjerojatno i najtvrđa jezgra boysa pravi blesava i ignorira sve elemente Mamićeve vladavine osim krađe novaca i maltretiranja članova grupe, imaju oni dovoljno debeo obraz, pa to pišanje ni ne osjete. A kamoli ne "obični" navijači.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Još mi nije jasan taj Pausic.

Ako je on imao ikakav utjecaj na slaganje taktike i prilagođavanje protivniku onda ...

Bolje nek se drži emisija.
Ako ne, onda ne kuzim koja je njegova uloga osim još jedna primka na konto troska

Ma boli njih kurac. Nemaju zrno srama da ih sve istreseš.

Ma ne igra se nogomet vec odavno za navijace nego za konzumente...
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

B
Ma meni se i njihov navijacki puk gadi. Velikom vecinom. Malo sam bacio oko na njihov forum da vidim kako disu u slucaju Bjelkana. Ovako otprilike ide narativ-njima je sve to proslost jer ovaj dinamo nema nikakve veze sa bracom bjeguncima. Jer ovaj dinamo je cist. Nema veze sto je Tatta doveo glavne nositelje igre. Nema veze sto europski koeficijent zbog kojeg su nikad lakse usli u LP temelje na starim rezultatima. Nema veze sto su se ugasili kao klub i onda ponovno osnovali bez sankcija.

Jer eto ovaj dinamo je cist.

Za novi pocetak-trebaju se kao Rangersi u Skotskoj-vrati se u 4tu ligu pa onda brisi dugove i pocinji ispocetka. Nema veze sto sto se radi o natrofejnijem klubu na svijetu.

Inace jos jedna zanimljivost-tada se u Skotskoj pitalo ostatak lige slazu li se da Rangersi nakon bankrota mogu nastaviti natjecanje u Premiershipu. Nije se slozio niti jedan premierligas.
https://www.reuters.com/article/sports/rangers-ousted-from-scottish-premier-league-idUSDEE8630C3/

Zamislimo da sada ostatak lige -Loksa, Sibenik, Belupo odlucuju o dinamu.. (iako strah bi me bilo i naseg odgovora)

R
Naši bi prvi nabili pečat