Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
03.12.2024, 21:02 #795 Last Edit: 03.12.2024, 21:05 by Zelko Maler
Gledam malo nase bivse trenere gdje su i sto rade.

Sopic - bez posla
jakirovic - bez posla
Cosmi - bez posla
Tadic i Budicin -  nemaju ozbiljnu trenersku karijeru
Tomic - negdje na Bliskom istoku, pred otkazom,
rezultat mu je da skuplja manje od boda po utakmici
Rozman - bez posla
Biscan - Al Ahly, njemu jedino ide ok

Ako izuzmemo Keka koji je nedodirljiv, sve krema u pm. Taman se i Djale tu uklapa.

I
Opet će biti da imam nešto protiv nekog, ali stvarno ne mogu dokučiti koja je to svrha "prostituirati" Djalovica na tri različita topica.
Koji je to vid osobne zadovoljštine.

Stvarno ne kuzim cilj, bar ne u ovom trenutku kada iza sebe ima 5 najboljih poluvremena do sada.

A još vise jer je trenerski posao pitanje trenutka, a sad je u najboljem trenutku

L
Quote from: ispod stijena on 03.12.2024, 21:31Opet će biti da imam nešto protiv nekog, ali stvarno ne mogu dokučiti koja je to svrha "prostituirati" Djalovica na tri različita topica.
Koji je to vid osobne zadovoljštine.

Stvarno ne kuzim cilj, bar ne u ovom trenutku kada iza sebe ima 5 najboljih poluvremena do sada.

A još vise jer je trenerski posao pitanje trenutka, a sad je u najboljem trenutku
Tako je, trenutno smo u najboljoj formi ove sezone, također digao je brutalno fizičku spremu igrača. Možda bude trenera od njega

A dobro, gleda čovjek i zaključi da je manje više Kek vs ostali, mislim da u toj kategorizaciji Đale spada među ostale prije nego rame uz rame Keku.

Al svakako zanimljiv "rast" tih bivših, mahom skoro sve jaki potencijali, a danas - praktički ih nema na karti. OK to se sve može promijeniti u mjesec dana, ali teško da će preko noći osvanuti u nekom ekstra sređenom klubu i ligi.
#navodninavijač

L
Quote from: TIR on 03.12.2024, 23:01A dobro, gleda čovjek i zaključi da je manje više Kek vs ostali, mislim da u toj kategorizaciji Đale spada među ostale prije nego rame uz rame Keku.

Al svakako zanimljiv "rast" tih bivših, mahom skoro sve jaki potencijali, a danas - praktički ih nema na karti. OK to se sve može promijeniti u mjesec dana, ali teško da će preko noći osvanuti u nekom ekstra sređenom klubu i ligi.
Nije ni Kek u svojoj cijeloj karijeri vodio neki ekstra ozbiljan klub, izuzev Rijeke

Quote from: LenRi on 04.12.2024, 07:17Nije ni Kek u svojoj cijeloj karijeri vodio neki ekstra ozbiljan klub, izuzev Rijeke

Po čemu smo mi kao klub ekstra ozbiljniji od Maribora? Reprezentaciju da ne spominjem
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

L
Quote from: aahzinho on 04.12.2024, 08:18
Quote from: LenRi on 04.12.2024, 07:17Nije ni Kek u svojoj cijeloj karijeri vodio neki ekstra ozbiljan klub, izuzev Rijeke

Po čemu smo mi kao klub ekstra ozbiljniji od Maribora? Reprezentaciju da ne spominjem
Je, imaš pravo, i Maribor je tu.

S
Quote from: LenRi on 04.12.2024, 08:45

Pa Rijeka i Maribor su mu apsolutno cijela trenerska karijera. Iz arapskog svijeta je pobjeg'o glavom bez obzira nakon jako kratkog perioda i došao nama, s već jakom reputacijom izbornika Slovenije koji je napravio čudo u kvalifikacijama, skoro i na SP 2010. Nije čovjek promijenio deset klubova... de facto dva.

Quote from: SandroB on 04.12.2024, 10:08

Pa Rijeka i Maribor su mu apsolutno cijela trenerska karijera. Iz arapskog svijeta je pobjeg'o glavom bez obzira nakon jako kratkog perioda i došao nama, s već jakom reputacijom izbornika Slovenije koji je napravio čudo u kvalifikacijama, skoro i na SP 2010. Nije čovjek promijenio deset klubova... de facto dva.
Još stigne u dinamo da zaokruži karijeru.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

L
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.12.2024, 17:21

A hadjuk?

Quote from: LenRi on 04.12.2024, 18:19
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.12.2024, 17:21

A hadjuk?
A Olimpija?

B
Quote from: Zelko Maler on 12.12.2024, 07:40Miškov mokri san Čabraja bivši u Loksi

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/silvijo-cabraja-odlazi-iz-lokomotive-naslijedit-ce-ga-nikica-jelavic---885188.html

"..Uprava kluba treba se priupitati što i na koji način dalje. Uprava je na redu, moramo dovesti ozbiljne igrače.."

Ako ovo dida čita Čabraja je vec u rubrici bivši i u Rijeci

J
Nakon Keka Miško se odlučio na politiku mladih (jeftinih) trenera koji će radit ko budale dok ne izgore. Zaključio je da su treneri potrošna roba i nema namjeru masno plaćat nekog Bjelicu koji će mu solit pamet svaki dan. Nije slučajno da su ti naši treneri danas uglavnom nezaposleni, teško će im se ponoviti Riječki uvjeti rada. Ne treba dizat Đaleta u nebesa, ali nema potrebe ni kipat po njemu. Vjerujem da bi većina HNL trenera u Rijeci znali napravit rezultat, ali trenutno je Đale taj i treba mu dat podršku. Iz jednostavnog razloga što ako Đale dobije pedalu, opet će doć neki nadobudni trener tipa Carević jer ozbiljnog (skupog) trenera kakvog bi mi htjeli Miško neće ni pod razno uzet u obzir.

Z
Quote from: Johnson on 12.12.2024, 10:04Nakon Keka Miško se odlučio na politiku mladih (jeftinih) trenera koji će radit ko budale dok ne izgore. Zaključio je da su treneri potrošna roba i nema namjeru masno plaćat nekog Bjelicu koji će mu solit pamet svaki dan. Nije slučajno da su ti naši treneri danas uglavnom nezaposleni, teško će im se ponoviti Riječki uvjeti rada. Ne treba dizat Đaleta u nebesa, ali nema potrebe ni kipat po njemu. Vjerujem da bi većina HNL trenera u Rijeci znali napravit rezultat, ali trenutno je Đale taj i treba mu dat podršku. Iz jednostavnog razloga što ako Đale dobije pedalu, opet će doć neki nadobudni trener tipa Carević jer ozbiljnog (skupog) trenera kakvog bi mi htjeli Miško neće ni pod razno uzet u obzir.

to je upravo suprotno od onoga kako bi trebalo biti.
Trener treba biti alfa i omega, autoritet i najplaćenija osoba u klubu.
Miškovo poimanje nogometa.....