Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: bob marley on 26.08.2025, 10:42
Quote from: SandroB on 26.08.2025, 09:49Da... to je bila prva Volpi-Mišković (da ne kažem "Mamić") akcija spašavanja davljenika; Bošnjak, Drpić, Vranješ. Nova uprava nije ništa znala o mrljama iz prošlosti.

Po toj analogiji, mogli bi Ameri kupiti Livaju  ;)
navodno da uz nogometne kvalitete gledaju i karakter, čobanluk im ne prolazi.

Ajd... ono je bilo vrijeme kada se trebalo spasiti od ispadanja. Dovelo se što se dalo dovesti i Drpića se odmah nakon toga otpisalo. "Karakter" nije bila riječ koja je tada bila prisutna u svakom ispraznom interviewu sa sportskim direktorom. To je došlo nekako u paketu s "projektom".  :neretljak:

Puno toga iz Dinama je znalo biti više nego OK. Komljenović, Pavličić, Bosnar, Mikić, Tomečak,... nisam kod njih vidii zadršku kad se trebalo potrudit za dres. Ne bih ja svih koji su bili njiihovi u isti koš
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Franko, Kramarić...

S
Quote from: D2 on 26.08.2025, 11:09Puno toga iz Dinama je znalo biti više nego OK. Komljenović, Pavličić, Bosnar, Mikić, Tomečak,... nisam kod njih vidii zadršku kad se trebalo potrudit za dres. Ne bih ja svih koji su bili njiihovi u isti koš
Koma i pogotovo Dudo su za mene legende

S
26.08.2025, 15:18 #1039 Last Edit: 26.08.2025, 15:18 by SandroB
Quote from: D2 on 26.08.2025, 10:03
Quote from: Bred on 26.08.2025, 10:00A Ćorluka, Modrić, Zoran Mamić i ostali? Je li bila kakva afera oko toga u medijima? Ili nikom ništa?
Čisti kao voda iz planinskog potočića.   8)

Bilo je... bilo je malo galame oko tih baklji i pjevanja. Nekako je najviše galame bilo baš oko Drpića i Ćorluke. "Galame"... ni blizu kako bi danas to izgledalo, pogotovo po užancama našeg foruma, ali malu prorciju su dobili baš ovi tulipani. Vjerojatno zbog toga što su prvi izletili trijumfalno s bakljama. Prema snimku, postoji i treći (bakljonoša), to je vjerojatno, kako je kolega rekao, Hrvoje Čale.

Suma summarum... nadam se da Ćorluka nije u kombinacijama za bilo koju funkciju. Ako je, neće nas spasiti ni Ameri ni Kinezi...

K
Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 14:48https://www.transfermarkt.com/victor-sanchez/profil/trainer/17324

Kontakt postoji, ne znam dali može kod nas nešto napraviti, nije se osim u Olimpiji nigdje pokazao
Rekli su mi da je dogovor s njim postignut, e sad ako se nešto ne izjalovi. Ameri da žele njega, Mišković je želio Čorluku, kada se klub ne bi prodao

Sva sreća pa Čorluku nećemo gledat. Užas.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Quote from: Monarh on 26.08.2025, 17:39Maribor isto u trci.
Je ali ja vjerujem da smo mi dogovorili

D
Quote from: Kostrena on 26.08.2025, 17:36
Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 14:48https://www.transfermarkt.com/victor-sanchez/profil/trainer/17324

Kontakt postoji, ne znam dali može kod nas nešto napraviti, nije se osim u Olimpiji nigdje pokazao
Rekli su mi da je dogovor s njim postignut, e sad ako se nešto ne izjalovi. Ameri da žele njega, Mišković je želio Čorluku, kada se klub ne bi prodao

Navodno je Miskovic jos kontaktirao sa njim pocetkom sezone..ne znam jel to u ime amera ili u ime nas..pretpostavljam da prica sa Amerima traje dosta dulje od pocetka sezone

K
Ne znam, dali je imao razloga kontakta tada kad je imao trofejnog trenera? Mislim vjerojatno je istina jer nisi jedini koji to kaže

K
Šta kažete vi na potencijalnog novog trenera? Možda smo očekivali više?

A
Ja se nadam boljoj kopiji Garcie  :svakacast:

J

Taj Španjolac mi je mokri san

Iako je to možda zbog kompleksa.

Meni još dan danas odzvanja Olimpija Olimpija..