SHNL 14. kolo: Rijeka - Hajduk, subota 22.11.2025, 18:00h

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 18.11.2025, 13:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Inace- Mateo Erceg je opet dokazao da je jedina klasa od suca u pvom Hnlu i da je cinjenica da jedan ljigavac Pajac sudi Europu a Erceg ne -poraz za struku u kojoj napreduju podobni.

Jucer je pustao pravu igru, bez sjeckanja. Nisam se nanervirao ni jednom cak ni u djelu dok je jos bilo li-la, do 2-0.
To sto neki vide da nisu sudili faulove nasih- su mazohisti koji su navikli da u ovakvom ritmu neki Pajac kontra dinama ili Kolaric kontra hajduka nam odmah presjece igru sa 5 faulova, da nam 3 zuta za kljucne destruktivce i napravi od ovakve utakmice 50-50.

Jucer savrseno. Jedan Erceg iz zadarskog zaleda sigurno nije nas simpatizer, samo je pokazao kao se moze suditi sa malo osjecaja za nogomet.

Jedina greska onaj lakat DAA, no to je zuti karton bez ikakve namjere-ni blizu crvenog. To je cak potvrdio i hajdukov privatni sudacki ekspert(Tenzera za dalmatinski portal.)

Edit: sad sam procitao da je spomenut omjer prekrsaja na postu kolege iznad, no igrali jesmo agresivnije kako i treba, dok je hajduk izasao pickasto- pa zato i je omjer na nasu stranu. I dalje sam bez zamjerke na to.

Najviše volim kad ih dočekamo u ovakvom omjeru snaga, I onda tako snažno ranimo.

Jer Hajduk je do jučer primio 8 golova u 13 utakmica, a samo 3 na 6 gostovanja.You cannot view this attachment.
#navodninavijač

Dodjem doma malo drven poslije rapsodije  a na stolu me dočekaju fritule.
Volim grad koji teče

Još sam se čudio na zagrijavanju kad je mislim Ramiro bio na centru i bacao lopte u zrak našim obrambenim, to su bili Oreč, Devetak, Majstorović i Radeljić.
Husića nije bilo i bio mi je upitnik zašto, ali u drugoj minuti se čisto vidilo 4-2-3-1, Husić stoji pol metra od Pukšaša i prati ga onim psiho ubojitim pogledom.
Sve je bilo jasno onda sa zagrijavanja šta je i šta se sprema.

Vidilo se da imaju načetog Ivicu na gol i nesigurnu mladu obranu koja pokušava kontra vjetra igrat build up, nakon gola odmah sam rekao 3-0 mora biti na poluvremenu jer su zreli za porciju.

Tako je sve i bilo na kraju, puno individualnih grešaka u njihovoj obrani koje smo mi maksimalno iskoristili.

Pohvalio bi i Vinjata i vidi se da je to druga škola i jako pametno igra, presječene lopte, u pritisak kad ide prema naprijed pametno se postavlja i ne zabija se igračima u leđa kao npr što rade Menalo i Butić.
Fruk i Vinjato imaju inteligenciju level iznad svih u napadu i tako se treba presing igrat.

Erceg odlično odsudio, daleko naš najbolji sudac ali očito da ga se radi utakmice Varaždina i Dinama kanali od strane HNSa.

Taktičko uništavanje Sancheza, sjebo je i Garciu i svih nas na tribinama sa ovim što je izveo, i to je prvenstveno njegova pobjeda, sad dal je splet okolnosti da se Petrovič ozljedio vjerovatno je. Ali dobili smo u Husiću pouzdanog stopera i sada igrača kad igramo protiv ekipa koji imaju igrača koji iskače da flastera savršeno odigra.

Nema se šta više dodat osim da je ovo bilo prekrasno, i hvala im svima što su nam čekanje utakmice protiv AEKa učinili slatkim.

I
Ja bih spomenuo i Menala .
Opet je pokazao da i njemu ide protiv Hajduka.
U Splitu gol, jedna jako dobra prilika i ona simulacija za penal u prvom pol.

Sinoć. Opet školovana kretnja bez lopte i vrhunska egzekucija.
Potvrđuje da je jedan od rijetkih uz Fruka koji ima potez vise.

O
Quote from: kirac_87 on 23.11.2025, 09:55
Quote from: ispod stijena on 23.11.2025, 09:25Prema njegovim riječima htio je odraditi utakmicu sa isprobanim rješenjima , ali silom prilika je odigrao Husic i to jako dobro.

Ja bih čak rekao da je bio svjestan situacije ( "kad sam došao , rekli su mi da je utkmica sa Hajdukom najvažnija") pa nije ništa prepuštao slučaju.

To dokazuju i izmjene koje je vukao jer niti jedna nije bila "pružanje prilike i eksperiment".

Ali taj dio mu je i do sada išao solidno, to vodjenje utkmice.

A sada slijedi ono najteže, a to je kontinuitet.

I Gorica je nakon stanke bila odradjena pragmatično, pa odmah rezultatski pozitivno, zatim Dinamo realno sa drugim poluvremenom...

Mi još uvijek, nažalost imamo manje bodova nego sto amo relano trebali imati i ne isključivo radi Pejina, Devetaka, Menala, Lasickasa ili zadnja tri prijelazna roka...
A to ova utkmica od sinoć i dokazuje...

Da mi ne igramo europu, vjerovatno bi sad bili u borbi za naslov opet. Hot take ali uvjeren sam u to.

Ovaj ritam nam je i 2020 radio probleme kad smo jedva izvukli 4 mjesto...
U hrvatskoj fali dobrih kondicijskih trenera i nije mi jasno zašto HNS ne održava tečajeve po recimo engleskoj gdje je u championshipu nogomet bazira na fizičkoj spremi.

Taj problem je na klubovima ne na HNSu

D
Jel netko zna sta je pisalo na poruci Armade zlatnim slovima, trudio sam se i sad slike gledam i ne mogu složiti drugu polovicu??

Ispričavam se ako je netko ranije već postavio pitanje i ako mi je promaklo.
Je li se desilo kad da utakmica Rijeke i Hajduka je završila sa 0 žutih kartona?

B
Jel to Menalo imao jedan dodir lopte u cijeloj tekmi? (7 min) 
:svakacast:

Quote from: brko on 23.11.2025, 15:41Jel to Menalo imao jedan dodir lopte u cijeloj tekmi? (7 min) 
:svakacast:

Jedan ali vrijedan

S
Quote from: Plumbum on 23.11.2025, 11:45
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 23.11.2025, 03:26I ispričavam se Gojaku, danas je bio odličan, Gojak lijevo krilo per siempre

Ja cu malo bit party breaker pa rec da Gojak i Menalo bljesnu samo povremeno, po mogucnosti samo protiv tovarije. To me zivcira. Zasto imat manje motiviranosti protiv drugih klubova?

Nemojmo biti maliciozni... Menalu najljepša hvala, upriličio nam je dosta sretnih trenutaka u oba mandata. Meni je totalni pozitivac, o ovome jučer da ne pričam... kako je ispisao povijest i mahao "five" istoku, jednostavno prekrasna scena, emotivna i jaka. Ako je koji put šeprtlja, a jebemmu... da je vrh vrhova i showman, zvao bi se George Best.

Još nešto... napokon jedan Talijan da valja !!!  :)

Pomalo dolazin k sebi iz delirija i shvaćan da se je ono čera stvarno dogodilo  :neretljak:
Više nego savršena igra i taktika naših  :svakacast:
Znan da nije moguće, ali da igramo svaku ovako, osvojili bi i prvenstvo i kup i konferencijsku ligu  :nisamja:

Izgleda da nan je lakše igrat kad se protivnik żeli nadigravat. Protiv klubovi ki nan razbijaju noge nan gre dosta teže.

Uglavnon, super pobjeda i značajna za podizanje atmosfere, morala i samopuzdanja  ;D
I da, svaka čast svima, posebno Toniju, Vignatu, Dantasu i sudcu.
krepat ma ne molat

F
Quote from: deo123 on 23.11.2025, 14:49Jel netko zna sta je pisalo na poruci Armade zlatnim slovima, trudio sam se i sad slike gledam i ne mogu složiti drugu polovicu??
U podnožju tribine stajao je duži natpis: "Što jači gromovi i što veća tama." Uslijedila je bakljada, ispod koje se pojavio nastavak: "To nam jače svijetliš svakog dana."

M
I još nešto, Erceg me malo kod nekih startova Sarlije zivcirao, ali ni u jednom trenutku nisam imao onaj feeling koji imam kad griješi npr Pajač ili Kolaric.

Daleko najbolji sudac kod nas.

K
Quote from: Riplav on 22.11.2025, 10:49ok, ali ako se danas bude igralo necemo se nagledati nogometa u ovakvim uvjetima. Bit ce vise manje ko 1. poluvrijeme sa Spartom. Ne znam ko zeli gledat takvu antinogometnu utakmicu. Mozda to nama vise ide u prilog jer imamo limitiranu momcad, ali meni je to iskreno bezveze..
da se barem odgodila ova negledljiva utakmica