KL 4. kolo, 27.11.2025. 21:00, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AEK Larnaca (CYP)

Started by D2, 26.11.2025, 08:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

"Znači nitko? Opet metak za ekipu?
OK, sad imate gdje, udarajte onda. Meni bodovni saldo u otvaranju tema ne smeta. Vojnik sam foruma uletit ću kad je to najpotrebnije. ;)
Pokisli smo svi i pali u depresiju kao i ovo naše "šugavo" vrijeme nad najboljim i najljepšim gradom i krajem na svijetu....."

Ovako je otvorena tema protiv Sparte i svi znamo kako je završilo. Pa, vidimo što je od tada ostalo isto, a što se promijenilo.
Ostalo je isto da opet moram pod vlak radi ekipe, OK može, fali nam još malo cojonesa aa, aaa...?
Promijenilo se "ozračje" i više nismo "pokisli i u depresiji" već u prostorno dijametralno suprotnom raspoloženju. Osmjesi na licu, samo je nebo granica nakon rutinske pobjede u zadnjoj utakmici (protiv koga smo ono igrali?).
Ostalo nam je i ono o šugavom vremenu, ali zar može biti gore od onog što je bilo sa Spartom? Znači i to je bolje.
I ostalo je ono o najboljem i najljepšem gradu i kraju na svijetu.
Puno toga je ostalo, a ono što nije ostalo se promijenilo. Za početak jako dobro.

No..... sada na scenu stupa Victor i njegova mantra o napretku, o stalnoj želji za više i bolje.
Dečki naši dragi u subotu ste dotakli nebo. Vrijeme je za drugi stadij raketnog motora!!!
Jer bez uspješnog paljenja drugog stadija, opet ćemo morati ponoviti lansiranje sa zemlje, a to želimo svi skupa izbjeći.
Zato pamet u glavu i trdo spreda! Moremo mi to! Krepat ma ne molat, od prve sekunde sučevog zvižduka, nikakve sedamnaeste ili osamnaeste minute!!!

E da i opustite se dragi forumaši. Guštajte ljudi!

PS Nisam ništa o protivniku, ne iz razloga što to ne zaslužuju već prilika nekom da se dokaže i nadopuni otvaranje teme. Idemo analitičari, statističari ... i ostali ...čari. ;) Na vama je red. AEK je vaša briga.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ja ću otvoriti temu jedino kad osjetim neko povijesno razbijanje 😏

Jako bitna utakmica, puno bitnija od nebitnog Hajdučića koji nam je već mušterija godinama i nema se više smisla paliti na njih.

Očekujem sutra sličnu postavku na terenu, zapravo sad je zanimljivo igrat se postavkama i "ulaziti" u glavu Sanchezu.

Zlomislić
Oreč Majstorović Radeljić Devetak
Dantas Petrovič
Vignato Fruk Gojak
Čop

Dakle od zamjena mislim samo Petrovič i Čop za razliku od Hajduka. Da Janković nema suspenziju vjerovatno bi njega stavio na tu poziciju Gojaka za ovu utakmicu i mislim da se na na ovu formaciju radi neki plan di će on biti na toj poziciji koju sada Gojak igra.

O AEKu nemam puno što reći osim da su overachivali do sada i da im je vrijeme da kihnu jednu utakmicu i to sa hendikepom.

S
Volio bi cut malo od dezurnih takticara i skauta. Koju formaciju igra AEK, koji im je Xg u europi, posjed lopte i tako dalje.

Ako je ista predvidljivo kod Sancheza to je da studira svoje protivnike i da im se pokusava prilagoditi, tako da pogodit sastav bez poznavanja sto i kako AEK igra je lutrija zesca.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 26.11.2025, 12:47Ja ću otvoriti temu jedino kad osjetim neko povijesno razbijanje 😏

Jako bitna utakmica, puno bitnija od nebitnog Hajdučića koji nam je već mušterija godinama i nema se više smisla paliti na njih.

Očekujem sutra sličnu postavku na terenu, zapravo sad je zanimljivo igrat se postavkama i "ulaziti" u glavu Sanchezu.

Zlomislić
Dantas Petrovič
Vignato Fruk Gojak
Čop

Dakle od zamjena mislim samo Petrovič i Čop za razliku od Hajduka. Da Janković nema suspenziju vjerovatno bi njega stavio na tu poziciju Gojaka za ovu utakmicu i mislim da se na na ovu formaciju radi neki plan di će on biti na toj poziciji koju sada Gojak igra.

O AEKu nemam puno što reći osim da su overachivali do sada i da im je vrijeme da kihnu jednu utakmicu i to sa hendikepom.

Ja bi umjesto Petroviča ipak Husića ubacio, agresivniji je dosta a mislim da nam toga treba u ovakvim utakmicama.

Zlomislić
Dantas Ndokit
Vignato Fruk Gojak
Čop

Z
Quote from: robil on 27.11.2025, 08:14Taktika kao u subotu.

ništa od toga. Trener je tajanstven, ali po pressici se da zaključiti da ide nešto novo.

Zlomislić
Dantas Husic
Lasickas Fruk Vignato
Čop

Hmmm, svi Čopa u prvih 11. OK, a moje pitanje je zašto? Zato jer mislite da je to bolje ili samo pokušavate ubost što bi Victor mogao napraviti? Baš sam kurijožan.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Neće sigurno ić s identičnim sastavom, jer su i Petrovič i Janko (kojeg nema ni danas) ispali tog jutra, znači njih je planirao. To što su dvije zamjene bile i više nego korektne ih ne stavlja ispred automatski.

Očekujem Petroviča umjesto Gojaka, Lasickasa umjesto Devetaka zbog brzine, Čopa zbog iskustva. Plus time dobivaš više opcija s klupe ako pođe po zlu: Adu-Adjei ti daje veći boost nego Čop.
#navodninavijač

Quote from: D2 on 27.11.2025, 10:36Hmmm, svi Čopa u prvih 11. OK, a moje pitanje je zašto? Zato jer mislite da je to bolje ili samo pokušavate ubost što bi Victor mogao napraviti? Baš sam kurijožan.
Ne ocekujem da će Sančo gurnut Adua u prvu 2 utakmice za redom, a Jurić nije na visini zadatka

Quote from: TIR on 27.11.2025, 10:44Neće sigurno ić s identičnim sastavom, jer su i Petrovič i Janko (kojeg nema ni danas) ispali tog jutra, znači njih je planirao. To što su dvije zamjene bile i više nego korektne ih ne stavlja ispred automatski.
Očekujem Petroviča umjesto Gojaka, Lasickasa umjesto Devetaka zbog brzine, Čopa zbog iskustva. Plus time dobivaš više opcija s klupe ako pođe po zlu: Adu-Adjei ti daje veći boost nego Čop.
Na tragu sam takvog razmišljanja. Iako dvojim u razlozima s Čopom i Danielom.
Čak u nekim varijantama vidim njih dvojicu u paru naprijed. No kako je Smireni napisao odličan razlog, lupam igrače i pozicije u nepoznavanju protivnika.

A ideja s Lasickasom ispred Devetaka? Dok god može Devetak više pokrivati defanzivne zadaće, Lasickas je solidan prema naprijed, a i vjerujem da ima motivaciju za probijanje nazad u početnu postavu...
Dobro, dobrooo! Fuć!

Uostalom, na Coppi je DAA u 62% postava, a Čop u 38%. A svi znamo da je Coppa jedino mjerilo :nisamja:
#navodninavijač

4 mislim da će biti iza jer AEK sigurno neće imat sklonosti napadat kao Sparta npr. "pametno" će doći po bod ovdje. Imaju 7 bodova i 5-0 gol razliku, prolaz im je skoro pa osiguran i bod ovdje će za njih biti uspjeh.
Ako bude 4 grijeh je dirat i igrat se sa obranom koji je najosjetljiviji dio ekipe.
Nakon tih 4 i Zlomislića, očekujem fix u Dantašu, Fruku i Vignatu.
E sad ta trojka Husić,Gojak i Adjei su po meni jedini upitnici, ima logike da npr. Lasickas krene umjesto Gojaka da dobijemo širinu na lijevoj strani, Husić koliko je god za mene bio nakon Fruka Motm protiv Hajduka, Aek nema tog nego igrača koji iskače kao što je Puktaš u Hajduku i više mi logike da krene tu Petrovič pošto flastera nema smisla stavljat protiv ekipe koja dolazi defanzivnije igrat.
E sad Čop ili Adjei, kao što je TIR napisao, od Adjeia možeš dobiti više sa klupe nego od Čopa i tu bi se složio.
Sve u svemu ne bi se začudio da opet neke zečeve iz šešira izvadi Sanchez, pogledajte formacije prošle sezone sa Olimpijom u ligaškoj fazi KL.