KL 5. kolo, 11.12.2025. 21:00, Rijeka (HR) - Celje (SLO)

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 08.12.2025, 12:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Krakov je prilika za ogormni gostujući skalp.
fali ta gostujuća pobjeda jako.

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 12.12.2025, 00:19Pa ne možemo ispasti šta vam je
Kups i Zrinjski su jedini koji nas mogu prestići izvan 24, a mi smo trenutno na gol razlici +3 , dakle ovih 10 klubova između nas i njih bi svi trebali osvojiti makar bod, popraviti gol razliku (?!), a mi izgubiti s jedno 4 razlike
Doslovno nije moguće jer neki igraju i međusobno, vjerojatno su šanse za tako nešto kakvih 0,00001%

U slučaju našeg poraza, postoje šanse da nas prestigne 12 klubova (Breidablik ne računam, jer moraju pobijedit Strasbourg u gostima s 5 ili više golova razlike), 10 klubova s X ili pobjedom (P=2/3) i 2 kluba s pobjedom (P=1/3).
Vjerojatnost da ne završimo na 25. ili 26. mjestu je između 98.0732 % i 99.03687 %

Quote from: fox on 11.12.2025, 22:34Diskutabilan je ovaj crveni bome, ali nećemo se bunit ;D  ;D  ;D
Gledano na TVu?
Znači, da mu sudac nije dao crveni ja mislim da bi deset ljudi uletilo na teren u tom trenutku.
Oreč prebacio u višu brzinu i ovaj što iz očaja, što iz čiste zlobe ide mu saplitati noge. Totalno bez pameti i pogubno. Dobro da je Oreč dobro pao jer je moglo biti jako ružno. Reakcija Radeljića govori sve. Sudac je imao svojih "bravura", ali ovdje je bio brz i odlučan što napraviti.
Za razliku od njega linijski na toj strani je bio užas živi. Propustio je dignuti 2 dobra zaleđa koja su kasnije imala za posljedicu nastavak njihovih akcija. Sve zato jer je stajao (zaspao) par metara iza zadnje naše linije. I ne ne bi bilo VAR provjere jer su to onda naknadne akcije. I5 tribina je popi*a u 2 navrata na njega, ne sjećam se baš takvih jedinstvenih reakcija.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Shakhtar je taman utakmica, po mjeri. Takve igramo u playoffima ili ranije već par godina (PAOK, Lille, Kopenhagen), samo eto ovaj put možemo poprilično mirnih glava ući u to. Poraz ne znači ispadanje, iako postoji minimalna šansa za to.

Dobra prilika da se pokaže raskoš talenta, a dobro za znati da protivnik ima jednake šanse za TOP 8 kao mi za TOP 24, onih 99.9%.

Ali plasman je bitan zbog nagradnog fonda i nama i njima, veće pozicije u TOP8/TOP24 garantiraju lakši ždrijeb, primjerice Shakhtar ako završi prvi ili drugi garantirano igra sve uzvrate do 1/4 finala kući (tj u Poljskoj).

Crveni čist, iako iskreno neočekivan. To je ta HNL navika gdje ne očekujem da će u bitnoj utakmici protivnik dobiti zasluženi crveni karton, jer me tako uči iskustvo.
#navodninavijač

R
Quote from: Snowcrash on 12.12.2025, 09:30
Kups i Zrinjski su jedini koji nas mogu prestići izvan 24, a mi smo trenutno na gol razlici +3 , dakle ovih 10 klubova između nas i njih bi svi trebali osvojiti makar bod, popraviti gol razliku (?!), a mi izgubiti s jedno 4 razlike
Doslovno nije moguće jer neki igraju i međusobno, vjerojatno su šanse za tako nešto kakvih 0,00001%

U slučaju našeg poraza, postoje šanse da nas prestigne 12 klubova (Breidablik ne računam, jer moraju pobijedit Strasbourg u gostima s 5 ili više golova razlike), 10 klubova s X ili pobjedom (P=2/3) i 2 kluba s pobjedom (P=1/3).
Vjerojatnost da ne završimo na 25. ili 26. mjestu je između 98.0732 % i 99.03687 %
Ne znam ako je uračunato da Sigma Olomouc i Lech Poznan igraju međusobno i bod su iza nas. Ako bi i igrali međusobno neriješeno, da oba budu ispred nas mi moramo izgubit najmanje 5 razlike....

S
Quote from: ričan on 12.12.2025, 09:59
Quote from: Snowcrash on 12.12.2025, 09:30

Ne znam ako je uračunato da Sigma Olomouc i Lech Poznan igraju međusobno i bod su iza nas. Ako bi i igrali međusobno neriješeno, da oba budu ispred nas mi moramo izgubit najmanje 5 razlike....

Postavio sam jednostavan izračun, nema gol razlike i nema toga tko s kim igra (osim Breidablik-a).
Ako uzmemo gol razliku (pri jednakom broju od 8 bodova), dosad postignute golove tih 12 klubova, međusobne susrete u zadnjem kolu itd. situacija je samo povoljnija za nas - šanse da završimo od 14-24 mjesta je 99.997495 % 

Utakmica moglo bi se reći kontrolirana. Imali smo dvije greške koje su nas mogle koštati, a druge dvije su bila zaleđa i to bi se bilo poništilo, ali su se desile. Celje dobar protivnik, nisu bez veze tu. Meni se činilo da su oni  što se tjelesne kondicije tiče slabiji od nas. Dosta je igrača kod njih imalo onaj umorni izgled na licu krajem poluvremena i na kraju utakmice. Što dosta govori i o nama.
Neću izdvojiti one koji su bili mrvicu lošiji to nikada ne činim, ali zato moje pohvale idu Oreču, Radeljiću, Dantasu, Vignatu i na kraju Zlomisliću koji je unatoč kroničnoj nezaposlenosti s dvije dobre obrane osigurao nulu u mreži.
Ono što me zanimalo je kako će Vignato odigrati. Iz razloga što još nikad u svojoj seniorskoj karijeri nije imao toliko nastupa s tolikom minutažom u kontinuitetu i bilo je za očekivati možda njegovu slabiju utakmicu. No dečko je odigrao na nivou svojih dosadašnjih utakmica, baš ugodno iznenađenje.
Dantas me kupuje svojom mirnoćom, pregledom igre i držanjem na terenu. Dečko je kao i Vignato malen i sitan, ali gledaš Rijeku i vidiš tko je taj koji dirigira ekipom.
Radeljić mi je ulijevao takvu mirnoću što nam je baš trebalo, a i pišu mu se asistencije za golove.
Oreč. Dečko svakom utakmicom postaje sve bolji i bolji. Njegovi prodori i ulazak u 16 do korner linije (kako to jednostavno izgleda) drže mnoge obrane raširene van komfort zone. Treba to počet sve više iskorištavati.
U svakom slučaju jučer smo valjda osigurali još najmanje dvije utakmice zato ..... guštajmo ljudi!
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ovo je Rijeka!

Kakvih pola ure delirija, nekad je stvarno bolje imat 5 i pol tisuća luđaka nego još 2k derbi navijača.
Ne treba poletit jer će ova ekipa imat još oscilacija ali nadam se kako idemo prema nekoj konstanti dobre igre i rezultata.
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Europsko proljeće nakon 45 godina! Po prirodi sam oprezan, ali kalkulacije koje nas mogu sada izbaciti su blago rečeno - nevjerojatne.

Utakmica tvrda, baš europska. Pokazali smo da ekipa zna izdržati pritisak. Celje je davilo loptu, ali tehnički su jaki. Tri puta su nam ozbiljno došli do gola od čega jedan nesuđeni ofsajd. Oreč i Vignato definitivno Pojačanja s velikim P. Zlomislić dobro branio, Fruk standardno isporučio.

Svi koji ste ostali doma, dođite na iduću. Vrijeme je bilo najbolje od sve tri europske utakmice.

Rezime 2025.: osvojeno prvenstvo, osvojen kup, europsko proljeće. Not bad  :neretljak:
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

E da, i skoro sam zaboravio. Pohvale klubu što su postavili tendu na vrh I tribine. Ovaj put nije bilo vjetra, ali opet je malo pomogla.  ;D

S tendom pobjeđujemo na Rujevici, šteta da je falila protiv Larnace...
Dobro, dobrooo! Fuć!

O
Quote from: D2 on 12.12.2025, 10:21Utakmica moglo bi se reći kontrolirana. Imali smo dvije greške koje su nas mogle koštati, a druge dvije su bila zaleđa i to bi se bilo poništilo, ali su se desile. Celje dobar protivnik, nisu bez veze tu. Meni se činilo da su oni  što se tjelesne kondicije tiče slabiji od nas. Dosta je igrača kod njih imalo onaj umorni izgled na licu krajem poluvremena i na kraju utakmice. Što dosta govori i o nama.
Neću izdvojiti one koji su bili mrvicu lošiji to nikada ne činim, ali zato moje pohvale idu Oreču, Radeljiću, Dantasu, Vignatu i na kraju Zlomisliću koji je unatoč kroničnoj nezaposlenosti s dvije dobre obrane osigurao nulu u mreži.
Ono što me zanimalo je kako će Vignato odigrati. Iz razloga što još nikad u svojoj seniorskoj karijeri nije imao toliko nastupa s tolikom minutažom u kontinuitetu i bilo je za očekivati možda njegovu slabiju utakmicu. No dečko je odigrao na nivou svojih dosadašnjih utakmica, baš ugodno iznenađenje.
Dantas me kupuje svojom mirnoćom, pregledom igre i držanjem na terenu. Dečko je kao i Vignato malen i sitan, ali gledaš Rijeku i vidiš tko je taj koji dirigira ekipom.
Radeljić mi je ulijevao takvu mirnoću što nam je baš trebalo, a i pišu mu se asistencije za golove.
Oreč. Dečko svakom utakmicom postaje sve bolji i bolji. Njegovi prodori i ulazak u 16 do korner linije (kako to jednostavno izgleda) drže mnoge obrane raširene van komfort zone. Treba to počet sve više iskorištavati.
U svakom slučaju jučer smo valjda osigurali još najmanje dvije utakmice zato ..... guštajmo ljudi!

Oreč ako ovako nastavi iza SP doći do repke, jedan od najbržijih igrača HNL a pa čak i konferencijske lige.

Oreč je jako napredovao, može igrati lijevi i desni bočni. Na momente Oreč kao Jarni.
Ri Or Die

Orec je dosta digao obranu, a vec kvalitetan napad znacajno unaprijedio.... Izgleda da tekica ipak ima nekog potencijala, nisu svi drlozi i dinamovi otpadci :bo:

E
Pokušavaju silom probiti Valinčića. Zato ne vjerujem u to.