KL 5. kolo, 11.12.2025. 21:00, Rijeka (HR) - Celje (SLO)

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 08.12.2025, 12:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jebiga, nagnite mobitel/ekran, ona šansetina, odnosno šansetine Celja su skoro sam siguran, ofsajd.

Quote from: Boy1da on 12.12.2025, 18:10A vabi ga sad na zimu i Zvezda. Fini se profilira Riera, ima vajb za takve klubove.

Latino Bjelica...čudo da nije spomenuo la corporaçion
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Pflaum on 12.12.2025, 17:02
Quote from: bob marley on 12.12.2025, 13:45što je izjavio, pokušavam naći, ne ide

https://www.celje.info/naslovnica/sanchez-ostaja-strup-za-riero-kolaps-celja-proti-nk-rijeka/

Albert Riera nakon utakmice: ,,Ova momčad nije bolja od nas, ali danas su nas pobijedili zbog boljih prekida. Dok nisu zabili prvi gol u 55. minuti, dominirali smo i imali bolje prilike. Ali nismo zabili, a na kraju su nas pobijedili prekidima. Na terenu se nije vidjelo da imaju tri puta veći budžet od našeg."

Rijetko viđen primjerak kretena

Ovo je idealan trener za Mordor
SPORTSKI ODLAZI!

jučer se čudim kako su slovenci tečno pjevali; "Jebem te Rijeko", sada čuo da su im navijanje vodili gumeni bomboni  :nisamja:

Quote from: Boy1da on 12.12.2025, 12:08
Quote from: D2 on 12.12.2025, 10:21Neću izdvojiti one koji su bili mrvicu lošiji to nikada ne činim, ali zato moje pohvale idu...
Necu rec ko nije valjao, ali cu rec ko je ne-nevaljao...
Nećeš pronaći post u kojem krcam po nekom igraču nakon utakmice. Pohvaliti hoću kad osjetim potrebu za tim. Ovaj put ih je bilo dosta koje sam iz ovog ili onog razloga htio pohvaliti. To ne znači da su ostali bili loši niti da jedne uzdižem na račun drugih.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

V
Quote from: ri5gile on 12.12.2025, 22:06jučer se čudim kako su slovenci tečno pjevali; "Jebem te Rijeko", sada čuo da su im navijanje vodili gumeni bomboni  :nisamja:

Kakve veze ti specijalci imaju s janezima ?
Makar cuo sam da im je trenutna postava dosta organizirana i zajebana

zna se imenom, prezimenom i adresom tko je kupio karte  8)
da su frendači, kao skupine valjda

Quote from: D2 on 12.12.2025, 22:17
Quote from: D2 on 12.12.2025, 10:21Neću izdvojiti one koji su bili mrvicu lošiji to nikada ne činim, ali zato moje pohvale idu...
Nećeš pronaći post u kojem krcam po nekom igraču nakon utakmice. Pohvaliti hoću kad osjetim potrebu za tim. Ovaj put ih je bilo dosta koje sam iz ovog ili onog razloga htio pohvaliti. To ne znači da su ostali bili loši niti da jedne uzdižem na račun drugih.

Chill, zbvms...bila mi smijesna formulacija.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

B
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 12.12.2025, 22:22
Quote from: ri5gile on 12.12.2025, 22:06jučer se čudim kako su slovenci tečno pjevali; "Jebem te Rijeko", sada čuo da su im navijanje vodili gumeni bomboni  :nisamja:

Haribo tovari , porečki tovari, tifozi Koper i grofje Celje su skupa u vezi  ;D
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Quote from: Boy1da on 12.12.2025, 22:28
Quote from: D2 on 12.12.2025, 22:17
Chill, zbvms...bila mi smijesna formulacija.
Zato sam i dopisao jer se može Grunfovski pročitati. ;)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
13.12.2025, 07:54 #190 Last Edit: 13.12.2025, 07:55 by ispod stijena
Quote from: Basso on 12.12.2025, 22:35

Da, bilo mi je sumnjivo od početka.

Čak sam pomislio da su origigi tovari u igri.

Ono...žene i casualci plješću i navijaju "jebem te Rijeko".

A još mi je čudnije bilo kad su i nakon 3:0 imali intenzitet navijanja. Tad mi je bilo još više jasno da su "plaćenici"

I
13.12.2025, 07:59 #191 Last Edit: 13.12.2025, 08:00 by ispod stijena
Quote from: Pflaum on 12.12.2025, 17:02
Quote from: bob marley on 12.12.2025, 13:45što je izjavio, pokušavam naći, ne ide

https://www.celje.info/naslovnica/sanchez-ostaja-strup-za-riero-kolaps-celja-proti-nk-rijeka/

Albert Riera nakon utakmice: ,,Ova momčad nije bolja od nas, ali danas su nas pobijedili zbog boljih prekida. Dok nisu zabili prvi gol u 55. minuti, dominirali smo i imali bolje prilike. Ali nismo zabili, a na kraju su nas pobijedili prekidima. Na terenu se nije vidjelo da imaju tri puta veći budžet od našeg."

Rijetko viđen primjerak kretena

Pa vezano za budžet možda je po onom "izgubljeni u prijevodu".

Možda je mislio na vrijednost momčadi i tu je u pravu. Rijeka 36 M €, Celje 12  M €.

Isto tako, kao momčad, nažalost mislim da je Celje bolje, orgniziranije. Mi imamo definitivno bolje pojedince, ali sve skupa, kao orkestar...

Također, imali su onu stativu i čišćenje Radeljica sa crte kod 0:0 u istom napadu, nešto slično kao i mi doma kontra dinama na 0:2 pa smo govorili da smo to zabili da bi došli do X.

Arogantan, bahat i kolektivno šupak je Riera , ali da su oni prvi zabili tko zna kako bi završilo. PA i taj xG famozni u prvom poluvremenu je bio na njihovoj strani , a ni zaključni nije toliko superioran u našu korist.

Istina je i kad smo im zabili (opet istina iz prekida) da smo ih izbrisali sa terena. Doslovno. Čak smo zadnjih 10 min spustili papučicu sa gasa. Da se nastavilo palo bi toga još. JEr su bili u knock downu

Istina je da je taj famozan xg prvog poluvremena plod greške linijskog suca koji bi bio ispravljen VARom. No ipak, jako dobra ekipa i ne zaboravimo bez par bitnih igrača. Na kraju sve ovo je nebitno jer je samo jedna neporeciva istina, a to je rezultat 3:0 za nas. Guštajmo ljudi.

Z
Ciscenje Radeljica sa crte je bilo zalede ja mislim tako da je i uslo gledalo bi se.

V
Quote from: ispod stijena on 13.12.2025, 07:54
Quote from: Basso on 12.12.2025, 22:35

Da, bilo mi je sumnjivo od početka.

Čak sam pomislio da su origigi tovari u igri.

Ono...žene i casualci plješću i navijaju "jebem te Rijeko".

A još mi je čudnije bilo kad su i nakon 3:0 imali intenzitet navijanja. Tad mi je bilo još više jasno da su "plaćenici"

Tuzno je sta im se navijanje bolje culo nego kad  gostuju sa svojim klubom