KL 5. kolo, 11.12.2025. 21:00, Rijeka (HR) - Celje (SLO)

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 08.12.2025, 12:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

08.12.2025, 12:39 Last Edit: 08.12.2025, 13:02 by NdockytovaLinijaKretanja
Nazvao bi ovu utakmicu, više od utakmice, više od Sparte Prag, Aeka, Lincolna, Ludogoreca itd.
Čak bi i radi malog gmaza Kovačevića i onih proljeva šta je izvaljivao u inkubatoru nazvao ovo dvoboj protiv EU Hajduka.
Kada utakmica ode van samih sfera onog što se dešava na terenu treba se nazvati nekako osim samo još jedna EU utakmica.

Nabrijani Frankec i Slovenci dolaze u "Zmajevo gnijezdo" sa nožem u zubima, Riera i Sancho imaju nedovršenih poslova, Slovenci sami po sebi uvijek bude dodatni elektricizam na tribinama, bili tić Kovačević dolazi sa motivom i željom rušenja kluba koji ga je ko dijete odgojio, naša pobjeda gura nas doslovno u prvo povijesno proljeće u Europi.
Spektakl zagarantiran, najave i razloga za nabrijavanje ne fali.

Celje samo po sebi je trenutno u manjoj krizici, van ove pobjede protiv Primorja od 4-1 u zadnjem kolu, nije to uvjerljivo kao što je bilo. Zadnjih 6 utakmica 2 pobjede,  2 neriješene i 2 poraza, di su bila 2 poraza u kupu i u Europi protiv Sigme Olomuc di su bili nadigrani. Odigrali su dvije neriješene protiv Brava i Kopra na domaćem terenu.

Usporedio bi ovu utakmicu sa onom Olimpijom prošle godine na Rujevici, utakmica koja je kao i ova bila doslovno kvalifikacijska i di smo po svim parametrima trebali dobiti cca. 3-0 ali nesreća tj. preciznost i još jedna od pizdarija Rukavine su nas stajali dobrog rezultata prije uzvrata.

Malo sam odužio sa uvodom, ali neka. Rekao sam da ću otvoriti tu i tamo topic kad osjetim neko epsko razvaljivanje, pa kad se sve gore navedeno zbroji i oduzme, miriši na isto.

Jedino sam naslov zajebo, falio sam mjesec pa pošto sam neuk i ne znam ako mogu, neka vladajući promjene iz 11 u 12 mjesec. Jebiga, vrijeme leti.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 08.12.2025, 12:43Jedino sam naslov zajebo, falio sam mjesec pa pošto sam neuk i ne znam ako mogu, neka vladajući promjene iz 11 u 12 mjesec. Jebiga, vrijeme leti.
Možeš sam. Samo editiraj prvi post. Tada možeš upisati što želiš u naslov.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 08.12.2025, 12:39...., bili tić Kovačević dolazi sa motivom i željom rušenja kluba koji ga je ko dijete odgojio, ...
Nešto mi je bilo sumnjivo kod njega pa sam išao malo pogledati i samo potvrdio info. Dečko je kod nas proveo niti godinu i pol, došao iz Bjelovara. Bolje da se outao tako mlad nego da je kasnije išao balaviti dolje i roniti suze radosnice pod stare dane. Onaj podcast je pokazao da taj nema sentimenta prema nikome nego samo prema sebi. On i njegov odnos prema nama me zanimaju manje nego koliko Celje troši mjesečno vode na pranje štucni prve ekipe.
Iako ne sumnjam u lijep doček na Rujevici. Kako siješ...
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
U interviewu sa Orečem u SN spominje se da ce Celju nedostajati trojica ponajboljih igrača radi ozljeda, ne znam na koje se misli...ima tko info?

Lijepi uvod,ali od od zmajevog gnijezda neće biti ništa.  Očekujem 4500 standardnih

L
Quote from: Boy3006 on 08.12.2025, 18:33U interviewu sa Orečem u SN spominje se da ce Celju nedostajati trojica ponajboljih igrača radi ozljeda, ne znam na koje se misli...ima tko info?
Karničnik i kovačević

F
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 08.12.2025, 19:26Lijepi uvod,ali od od zmajevog gnijezda neće biti ništa.  Očekujem 4500 standardnih
Da, nažalost....Ipak će biti kasno, drugi dan se radi, nema se di parkirati, kad se prilazi stadionu skoro se slomi noga, možda će i malo puhati, piva je skupa.... :neretljak:

Klub mora raditi više na nabrijavanju mase i ukazivanju koliko je ovo bitna utakmica, ali ništa od toga neće biti, utakmica kao svaka druga.

I onda će ostati 2500 tisuće karta u četvrtak sa minimalnom cijenom od 60 eura.

Nadam se da će ljudi shvatiti i bez poziva, ali teško je za povjerovat.

Quote from: LenRi on 08.12.2025, 19:30
Quote from: Boy3006 on 08.12.2025, 18:33U interviewu sa Orečem u SN spominje se da ce Celju nedostajati trojica ponajboljih igrača radi ozljeda, ne znam na koje se misli...ima tko info?
Karničnik i kovačević
Hrka fali radi akumuliranih opomena

K
Utakmica sezone, sto se vidi i po ovako rano otvorenoj temi.
Svi jedva čekamo taj četvrtak i s kim god da pricam uvjeren je da mi to dobivamo.
Sljovenci su u padu vec par tekmi, mi se dizemo, i najbitnije, vratio se Jankovic za euro utakmice.
Dakle, po meni je sve spremno za jednu top europsku pobjedu i ispisivanje povijesti.

Zlomislic
Orec Radeljic Majstor Devetak
        Dantas Gojak
Vignato.  Fruk. Jankovic
         DAA

K
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 08.12.2025, 19:40Klub mora raditi više na nabrijavanju mase i ukazivanju koliko je ovo bitna utakmica, ali ništa od toga neće biti, utakmica kao svaka druga.

Posljednih godina su taj dio radili Sopa i Djale...
e da oce sad klub povuc

N
Quote from: LenRi on 08.12.2025, 19:30
Karničnik i kovačević

I Nieto.

D

Tim najavljenim izostancima treba vjerovati kao i vijesti da je jučer napokon Lakhal potpisao na 1+1.