KL 6. kolo, 18.12.2025. 21:00, Shakhtar (UKR) - Rijeka (HR)

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 17.12.2025, 12:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Onda ,kakav je zrak,ja se nadam pobjedi,bez obzira na vrijednost ovih.

Zlomislić
Oreč Husić Radeljić Devetak
Vignato Dantas Ndockyt Menalo
Fruk Adu-Adjei

Razočaranje..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B

Očekivao sam Jankovića na bilo kojoj poziciji.. čak i na wing-backu u 3-4-3

Šok da ne igra
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Koliko naših očekujemo? Nekako je čudan muk i tišina po tom pitanju, neubičajeno, nitko se ne oglašava.
Poljska je to doduše, ti su u tim ultras nadjebavanjima i igrarijama postali neki bitan faktor. Valjda. Tako mi reklo.

Sretno. Želim mirnu večer samo. Prolaz u sljedeću fazu bez previše stresa. Da bez posljedica u vidu ozljeda, ili nekih sličnih šokova, se vratimo od tamo. Na broju, svi, igrači, Armada.

Sandro B.je na položaju u Krakovu a otišlo ih je još desetak s I tribine.Rekli su mi da je avionska karta iz Trsta 25 Eura.
Dati sve od sebe pa šta bude,bitno je da se ne obrukamo.Sretno najdraži klube.FF
Volim grad koji teče

Na Arena sportu u sastavu Gojak sa brojem 17. Menala nema. Kakvi amateri.

Btw vi koji malo vise pratite juniore, na klupi je Škalamera. Tko je taj i koju poziciju igra

M
Quote from: Deni323 on 18.12.2025, 20:43Na Arena sportu u sastavu Gojak sa brojem 17. Menala nema. Kakvi amateri.

Btw vi koji malo vise pratite juniore, na klupi je Škalamera. Tko je taj i koju poziciju igra
Veznjak piše na sofi...nikada nisam vidio ništa o njemu :bo:

K

Pozdrav svima iz Splita, upalili su mi Arenu 1 u kafiću, rekli da ne smijem vikat ako zabijemo gol i ostalo sve ok.

Forza Fiume!
Dobro, dobrooo! Fuć!

N
Jedini koji nas mogu izbacit iz TOP24 u nekom ludom slučaju, Kups,Zrinski,Breadvik trenutno gube 1:0