KL 6. kolo, 18.12.2025. 21:00, Shakhtar (UKR) - Rijeka (HR)

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 17.12.2025, 12:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: Boy3006 on 18.12.2025, 23:15
Quote from: TIR on 18.12.2025, 23:11Nakon zimskog roka kakav se najavljuje, nismo favoriti ni protiv Ciprana ni Poljaka.

"..Ukoliko bude odlazaka klub ce znati reagirati i dovesti jednake ili bolje zamjene. Necemo dovoditi igrace samo da bi dovodili nekog.."

nepoznat autor 8)

Cuo sam da autor radi s gumama.

Quote from: KadOkrenemSe on 18.12.2025, 23:17To napraviti bila bi ludost  :bo: pogotovo u ovakvoj prilici...

Kakva prilika? ;D Mi smo svoje odradili, prošli smo dalje u ovom miki maus natjecanju.

Ako prođemo dalje, idemo na Rakow ili Strasbourg što smo manje-više već sad ispali. Tako da većina je odrađena, odličan primjer u Europi, digla se cijena svima, brutalno podigao koeficijent pa smo KL playoff nositelji dogodine itd itd, ali nema više "ovakve prilike", to je iza nas. :)
#navodninavijač

K
Quote from: TIR on 18.12.2025, 23:21
Quote from: KadOkrenemSe on 18.12.2025, 23:17To napraviti bila bi ludost  :bo: pogotovo u ovakvoj prilici...

Kakva prilika? ;D Mi smo svoje odradili, prošli smo dalje u ovom miki maus natjecanju.

Ako prođemo dalje, idemo na Rakow ili Strasbourg što smo manje-više već sad ispali. Tako da većina je odrađena, odličan primjer u Europi, digla se cijena svima, brutalno podigao koeficijent pa smo KL playoff nositelji dogodine itd itd, ali nema više "ovakve prilike", to je iza nas. :)

E jebiga ako tako i oni u klubu misle onda rezi i zatvaraj sve... Nama je europa nagrada vec sama po sebi pa smo sve predodredili za europu...

a bas zato sto je miki maus liga se moze probat  :bo:

Inače zanimljivo da osim Lincolna, svi naši grupni protivnici su prošli dalje.

Šahtar 6.
Sparta 4.
AEK 8.
Celje 13.
Noah 19.
---
Lincoln 26.
#navodninavijač

F
Quote from: KadOkrenemSe on 18.12.2025, 23:23
Quote from: TIR on 18.12.2025, 23:21

E jebiga ako tako i oni u klubu misle onda rezi i zatvaraj sve... Nama je europa nagrada vec sama po sebi pa smo sve predodredili za europu...

a bas zato sto je miki maus liga se moze probat  :bo:

Pa znamo modus operandi kako ide. Neće se nista dovodit za instant pojačanje za Europu,  sve što se dalje dogodi je samo plus:)

K
Rakow ili Strasbourg su prolazni, uz nadogradnju ekipe

Z
Quote from: TIR on 18.12.2025, 23:24Inače zanimljivo da osim Lincolna, svi naši grupni protivnici su prošli dalje.

Šahtar 6.
Sparta 4.
AEK 8.
Celje 13.
Noah 19.
---
Lincoln 26.

3 ih je u top 8. Celje je zadnjih par kola u nekakvom mini raspadu. Predosjecam odlazak Riere na zimu.

D
Stabilnost kluba ispred svega...ako dobije ponudu 10+ za Fruka ode on..vinjato po meni za 5-6 odveo bi ga sam i tako..

Vidjet cemo, sad treba dobiti za vikend..kako tako a onda sta gumi svijet da

Z
Steta da smo pali na 16.mjesto
Da smo ostali 14. ili 15.mjesto je puno bolji zdrijeb.

K
Quote from: fox on 18.12.2025, 23:26Pa znamo modus operandi kako ide. Neće se nista dovodit za instant pojačanje za Europu,  sve što se dalje dogodi je samo plus:)

Rijesit se Rukavina, Skorica, Sijarica, ilinkovica (ima jos takvih) i za te novce dovest nesto sto ce ti bit korisno je po meni veliko pojacanje bez ulaganja...

Niko ne govori o tome da misko otvori kesu i dovede pojacanja to nema smisla

Jos jedno Sanchezovo remek djelo  :svakacast:

A sto se prelaznog roka tice... Ne da nisam zabrinut, nego sam siguran da cemo bit jaci. Imamo trenera koji tocno zna sta mu treba, ako ga se bude i 20% slusalo, onda smo sigurno jaci na proljece!

K
Quote from: Zelko Maler on 18.12.2025, 23:28Steta da smo pali na 16.mjesto
Da smo ostali 14. ili 15.mjesto je puno bolji zdrijeb.

u 80-nekim minutama smo isli na Crystal Palace i Fiorentinu, pa onda u 90tim na Fiorentinu i jos nekog

Tako da je ovo super kako je izgledalo

Z
Lik prvo uvede Lasickasa pa onda Bogija i Butica, a jos se pol sata igralo. Uspio je ocuvati rezultat s 3 takva "igraca" na terenu.

B
Bravo super odigrano
Sad nam je koeficijent 16
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

F
Quote from: KadOkrenemSe on 18.12.2025, 23:28
Quote from: fox on 18.12.2025, 23:26Pa znamo modus operandi kako ide. Neće se nista dovodit za instant pojačanje za Europu,  sve što se dalje dogodi je samo plus:)

Rijesit se Rukavina, Skorica, Sijarica, ilinkovica (ima jos takvih) i za te novce dovest nesto sto ce ti bit korisno je po meni veliko pojacanje bez ulaganja...

Niko ne govori o tome da misko otvori kesu i dovede pojacanja to nema smisla

Mislim da se kod navedenih ne otvara nikakva luda lova baš, pitanje da li bi i pristali odreći se ugovora ovakvi poput Sijarića. No, nadamo se nečemu po želji Sancheza da bude dobro za daljnje investicije..