Trener Rijeke od 29.11.22. do 21.8.23.

Started by Zelko Maler, 09.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.08.2023, 17:07Jebo vas Kek. Ili zaboravljate ili se svi pravite ludi ali on je svojedobno pregovarao s dinamom. S klubom koji je svasta pokusavao u onoj sampionskoj sezoni samo da ne osvojimo naslov. Od tada je on izgubio moje respekt. Da su tada kad je pregovarao okolnosti bili drugacije on bi sada bio bivsi dinamov trener. Nitko nije ljudski sljam poput ovog idijota koji nas je izdao pa nije otisao u dinamo jer je bio na kormilu slovenske repke. Ali pregovarao je i meni je to dovoljno...

Netreba se sekirat jer neće doć 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
mi moramo sad pogoditi s trenerom, baš pogoditi, sad je najbolje možda ne juriti i ne brzati s imenima, neka protiv Lille vodi DRS pa čak i protiv dinama na ruglu. doći će oni na Ruju.

Quote from: Zelko Maler on 21.08.2023, 17:09mi moramo sad pogoditi s trenerom, baš pogoditi, sad je najbolje možda ne juriti i ne brzati s imenima, neka protiv Lille vodi DRS pa čak i protiv dinama na ruglu. doći će oni na Ruju.

A baš, i to što kažeš, sad nam ionako slijede utakmice koje nemoramo dobiti...šteta...

G
Zekic,.po meni najbolje rjesenje.
Sa Slavenom je radio doslovce cuda, vjeruje mladim igracima, igrali su atraktivno, napadacki. I autoritet je.

Kek ni u ludilu jer taj unistava mlade igrace dokazano.
Hvala za sve sta je napravio ali ne hvala!!!

Eto već smo našli par o.k. kandidata - Dambar, Garcia, Zekić...
Miško, čitaš li ti ovo?!?!?!?!?

Uspio je Miška naživcirati stari moj  :svakacast:
#navodninavijač

21.08.2023, 17:16 #306 Last Edit: 21.08.2023, 17:17 by Vado Magnar
Takve stvari se ne rade. Jednostavno se ne rade. Ako si ionale normalan čovjek ne radiš to. Kao što ne lažeš, kradeš, tako i ne izdaješ.
Treba pogledati postoje li pravne mogućnosti da se osopori prijelazak i na taj način makar uspori i maksimalno oteža odlazak gore. Dinamo je ne fer? Ovaj je ne fer? Može... bit ćemo i mi.
Što se tiče trenera. Treba duboko udahnuti, dati SJ i Đaloviću da vode momčad i naprave što mogu protiv Dinama i Lilla. Onda je reprezentativna stanka. Do tada pokušat pronaći neko optimalno rješenje.
Ne valja jurcat. Samo pomalo. Šanse za Lille su bile male, sad su još manje. Ali nema veze. Idemo dalje. Valja pametno odigrat i pronaći snage da izvućemo maksimum.

I da... Forza Sparta!!!

Quote from: Gromacha on 21.08.2023, 17:13Zekic,.po meni najbolje rjesenje.
Zekić i Rendulić su frendići od Izdajice. To se izbjegava. 

G
Ostavit Djalovica za utakmice sa Lille i Din.u Zg.dok se ne nadje rjesenje.
Po meni Misko bi trebao dovesti Zekica.
Autoritaran trener, daje mladima sansu da igraju, sa Slavenom je radio doslovce cuda sa limitiranom ekipom.
Igra ofenzivno, napadacki. A u klubu ima vec dobro postavljene igracke temelje.
Mislim da bi sa njim puno dobili.

R
Ali mi smeta što su Zekić i Jakirović veliki prijatelji. Pa kad ga budu pitali za prethodnika ovaj će počet pentat kako bi opravdao pajdu.....

Quote from: Gromacha on 21.08.2023, 17:13Zekic,.po meni najbolje rjesenje.
Sa Slavenom je radio doslovce cuda, vjeruje mladim igracima, igrali su atraktivno, napadacki. I autoritet je.

Kek ni u ludilu jer taj unistava mlade igrace dokazano.
Hvala za sve sta je napravio ali ne hvala!!!

Kad je Slaven igro atraktivno i napadački?  :sta:

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Melodiju već imamo pa sad samo možemo "Umri Livaja" prebacit u "Jakire umri...."

M
Znači, prije dva tjedna, čovjek održi presicu u kojoj kaže da ne može vjerovati da netko Nemanju Bilbiju seli u Rijeku na dan kada Zrinjski igra kvalifikacijsku utakmicu za Europu. Kaže ne mogu vjerovati da netko može biti toliko zlonamjeran i ide minirati i klub i igrača.. Kužite.. I šta on napravi..?

Samo premotajte film do pitanja preuzima li BiH. Govnom se ne postaje preko noći.
#degenerik

Na instagram stranici @nkrijekafanclub stoji komentar "Smrad, ujutro priča o taktici protiv Lillea a sad je trener dinama". Lajko ga je Dragan Skočić.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍