Trener Rijeke od 29.11.22. do 21.8.23.

Started by Zelko Maler, 09.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ajde bar je netko u nekoj emisiji prozvao Dinama i Jakirovića za nefer postupanje. Toplak u emisiji prije utakmice.

ma Samir je .... :svakacast:
kakav lik, on se još uvijek nada klupi... ja bi ga uzeo za.... ne znam, ađutanta Đaletu, da mu bude srce na mjestu prije pemzije

A
Nego, jeste skužili ovo ljudsko smeće kako je Petkoviću dao kapetensku traku i možda mu ga usput i popušio dok ga je nagovarao da ostane? Da je kod nas imao takvog igrača, sporog, lijenog i sa ograničenim radijusom kretanja, koji btw defanzivno odrađuje eventualno kod prekida, siguran sam da bi ga poslao na treninge sa Cosmijevim pomoćnicima, a gore mu je maltene sam bog??? Kako je jaka ta veza kad si istog sela :D

Quote from: armada on 29.08.2023, 20:06Nego, jeste skužili ovo ljudsko smeće kako je Petkoviću dao kapetensku traku i možda mu ga usput i popušio dok ga je nagovarao da ostane? Da je kod nas imao takvog igrača, sporog, lijenog i sa ograničenim radijusom kretanja, koji btw defanzivno odrađuje eventualno kod prekida, siguran sam da bi ga poslao na treninge sa Cosmijevim pomoćnicima, a gore mu je maltene sam bog??? Kako je jaka ta veza kad si istog sela :D
Ok, ne volimo ga ali Petko je odličan igrač.

A
Da je on odličan igrač ne bi ga svako malo "proklinjala" niti ekipa simpatizera mordora koje osobno poznam. Svi ga manje više opisuju istim atributima koje sam naveo, a redom su nešto radi čega smeće škarta igrača. Da se razumijemo, Petković ima kvalitetu, to je nesumnjivo, ali je daje "na kapaljku" i kako mu je grah pao taj dan, a i to daje, ja bi rekao uz devizu "što manje oznojim dres, lakše sam lovu zaradio".

Sve tocno, al za Dinamo u Europi i HNL je i takav klasa kakvu ne mogu dobit transferom, koliko god da se isprse. Pa evo ti, protiv nas je setuckao, namjestio oba gola i jos 2 zicera. Plus je za HNL obrane enigma jer ne igra konkretno poziciju, spusta se u medjuprostor licem prema golu, otvara prostor Baturini i krilima, a nasim magovima i tromim obranama je to SF branit. Plis, u Europi ce bit i malo motiviraniji, a tamo im eksli treba.

Da ima uz ovo sve i voljni moment, sportski zivot, radne navike - kurac bi igrao u Dinamu i povezivao se s rangom klubova tipa Trabzon i Granada.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A
Hajmo ovako postaviti stvari. Zamislimo da smeće i Petković nisu iz istog sela i da je smeće kojim slučajem Petkovića imalo u rosteru Rijeke u situaciji kada je došao. Što mislite, bili tada ostao u ekipi ili bi bio otpisan u društvu Pavlovića, Halilovića, Vrančića, Vlasenka etc etc...ja mislim da bi bio u društvu nabrojanih, na listi prekobrojnih

Vladimir Petković je daleko bolji od Brune...
Čovjek radio u pučkoj kuhinji, pa do trenerskog i kasnije izborničkog mandata Švicarske.
Ri Or Die

Quote from: Boy1da on 29.08.2023, 20:34Sve tocno, al za Dinamo u Europi i HNL je i takav klasa kakvu ne mogu dobit transferom, koliko god da se isprse. Pa evo ti, protiv nas je setuckao, namjestio oba gola i jos 2 zicera. Plus je za HNL obrane enigma jer ne igra konkretno poziciju, spusta se u medjuprostor licem prema golu, otvara prostor Baturini i krilima, a nasim magovima i tromim obranama je to SF branit. Plis, u Europi ce bit i malo motiviraniji, a tamo im eksli treba.

Da ima uz ovo sve i voljni moment, sportski zivot, radne navike - kurac bi igrao u Dinamu i povezivao se s rangom klubova tipa Trabzon i Granada.

Protiv nas i najveća rupa u dinamu igra poput Maradone. Mi u Maksimiru nažalost nismo nikakvo mjerilo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
ja da igram za dinamo na ruglu protiv Rijeke bi imao bar 7.5 ocjenu, bar 85% točnih dodavanja i kladim se da bi bar jednom puknuo po golu. To je već sindrom.

Da je smece zateklo u klubu igraca koji mu garantira 15 golova u sezoni, jos toliko namjesti i protiv kojeg i u Europi ekipe moraju imat gameplan - ne bi na njemu trenirao strogocu.

Gledas prvo svoje dupe, a Petko mu koristi dupetu poprilicno. I onda treniras strogocu na onima bez kojih mozes.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Dobro, Vlasenko je zabio u Maksimiru, a to je za nas obicno znanstvena fantastika, ali u kojem j... svemiru netko place za tom rupetinom od stopera?

Sancu rade drugi supak u Pragu :svakacast:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/jakirovic-za-sn-otkriva-svoju-stranu-price-miskovic-nije-napravio-nista-da-sprijeci-moj-odlazak-u-dinamo-15373692

Dio koji se tiče nas, ostalo prazna slama o nekom klubu iz zagreba....

MIŠKOVIĆ NIŠTA NIJE UČINIO DA SPRIJEČI DINAMO KAD ME ODLUČIO DOVESTI

Kako sad gledate na svoj odlazak iz Rijeke?

- Razumijem da ima tu emocija, možda sam ranio ljude iz Rijeke. Razumijem ih jer vole svoj klub. No, ja sam sretan i zadovoljan što sam Rijeku ostavio u puno boljoj poziciji od one u kojoj sam je zatekao kad sam preuzeo trenersku funkciju. Gledam na sve kao na moj veliki izazov u karijeri, iskorak koji je nekako logičan. Meni jedino nije jasan gospodin Mišković. On je znao prije mene da Dinamo dolazi po mene. To je informacija koju imam. Nije ništa napravio da to spriječi. To je meni bio pokazatelj da jednostavno treba ići dalje. Sva ova hajka koja se dogodila nakon toga, a koja je meni uzrokovala manje probleme, jest jeftini populizam i zabava za narod. Također, nije istina da sam u 14 sati dobio poziv, a sat vremena kasnije bio u Zagrebu. Nemam helikopter. Bio sam do 18 sati na Rujevici, pozdravio se s ljudima koji su tamo bili i čekao sportskog direktora. I dan-danas imam kontakte, što je sasvim normalno u ovom poslu. Imao sam klauzulu koja je u prvom redu stavljena radi otkaza, a ne radi moje odštete. To svi moji kolege i odvjetnici koji rade ugovore znaju. Tu ima dosta licemjerja. Ako mi čestitaš privatno, a nakon toga u medijima izjavljuješ da sam napravio nemoralan potez, izdaju, onda je to što drugo nego licemjerje. I da, onda mi tri dana nakon toga predložiš igrača da ga angažiram za Dinamo! Pa mi sad recite tko je tu moralan, a tko nemoralan? Ja držim da nisam smio odbiti Dinamo kad me želio za trenera. Moram dalje napredovati u svojoj karijeri.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

R
Ma to legendo. Krepaj smeće licemjerno.