Trener Rijeke od 29.11.22. do 21.8.23.

Started by Zelko Maler, 09.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: m on 21.08.2023, 18:44Što više razmišljam, ovo je ujedno i osveta za ne-puštanje Frigana njima po skonto cijeni. I onda viču "filijala" ovi dole.. ali sve u svemu, najveći negativac i ljudsko dno je ovaj kojem ime više neću izgovoriti. No kako kaže pjesma, "netko to od gore vidi sve.."

Itekako si u pravu. Bivši trener je pokazao koliko je on zapravo mali čovjek a dinamo je pokazao koliko je riječ o zapravo jako malom klubu. Ogorčen što mu nismo prodali Frigana za sitniš i u govnima po pitanju rezultata/upravljanja kluba te u panici što im ajduk bježi 8 bodova posegnuli su za sramotnim potezom i to pred našom najbitnijom tekmom sezone. Nadam se da su izgubili saveznika, jer htjeli mi to priznati ili ne, bili smo si neka vrsta saveznika.

Ako se ovo ipak završi dobro po nas, neka se ovo dogodilo. Ako je to bila cijena koju smo morali platiti da bi raskinuli sve moguće odnose s najvećim zlom hrvatskog nogometa bit ćemo svi mi na kraju zadovoljni.

I kako kaže moj potpis: Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača !!!
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

QuoteNisam mu podebljao ni ugovor niti klauzulu, zašto bih? Tih dana pitali smo ga - preuzimaš li reprezentaciju ili ostaješ s nama? Rekao je da ostaje. I tu je priča završila, što je po meni bio jedini normalan rasplet. Što sam tada trebao učiniti? Povisiti mu klauzulu na 500 tisuća ili milijuna eura? Pa da mu onda u slučaju otkaza moram isplatiti isti taj iznos kao odštetu. Ljudi ne razmišljaju da klauzule vrijede u oba slučaja.
Haha, Miško tuljane.  :svakacast:

Istog jebenog trena si mu trebao pokazat vrata. Istog jebenog trena.
#degenerik

M
21.08.2023, 19:08 #347 Last Edit: 21.08.2023, 19:10 by moreplovac
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-je-nakaradno-bahato-ne-razumijem-otkud-im-hrabrosti-susret-s-jakirovicem-briga-me-15366904

Ma baš me briga za njega, on je od ovog trenutka za mene zaključena priča. Neću se opterećivati malim utakmicama, Rijeka se okreće Lilleu

K
Ante Čačić kandidat.  :sta:

Šta, Joža Manolić ne može?
#degenerik

A
Quote from: Kunglao on 21.08.2023, 19:14Ante Čačić kandidat.  :sta:

Niti u ludilu...to bi me definitivno dotuklo za ovu godinu  :jbg:

K
Pa objavio Vukusic na 24sata... Ne znam sta bi rekao evo

Z
Pa normalno da smo bili saveznici, s nekim moraš biti u savezu, nečiju stranu u HNS moraš držati... Miško je procijenio da za Rijeku to najbolje...nije odabrao jug za partnere...

Z
Garcia kaže da je spreman

Quote from: ZZZZ7777 on 21.08.2023, 19:20Pa normalno da smo bili saveznici, s nekim moraš biti u savezu, nečiju stranu u HNS moraš držati... Miško je procijenio da za Rijeku to najbolje...nije odabrao jug za partnere...

I saveznik ga je naguzio. Tko ce nam sada biti saveznik? Ajduk, Bezlicni, netko treci  :neretljak: ?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Čačić je provokacija

Z
21.08.2023, 19:25 #357 Last Edit: 21.08.2023, 19:26 by ZZZZ7777
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.08.2023, 19:23
Quote from: ZZZZ7777 on 21.08.2023, 19:20Pa normalno da smo bili saveznici, s nekim moraš biti u savezu, nečiju stranu u HNS moraš držati... Miško je procijenio da za Rijeku to najbolje...nije odabrao jug za partnere...

I saveznik ga je naguzio. Tko ce nam sada biti saveznik? Ajduk, Bezlicni, netko treci  :neretljak: ?

Ne mi smo sami sebi dovoljni. Imamo dovoljno glasova u HNS da ih sve nadje...bemo

A
Quote from: Kunglao on 21.08.2023, 19:20Pa objavio Vukusic na 24sata... Ne znam sta bi rekao evo

To su ti mučki provokatori zbog dolaska mučkog djubreta kod njih...Ante bi zaokružio ovu noćnu moru u potpunosti...bolje ćemo mi ekipa sa Coppe uz podršku našeg Đaleta to odraditi.

BTW Đale  :svakacast:

Klub i dalje šuti, PR na razini ovakvih sramotnih činova...
Prije će se oglasiti KN nego HNK...

Ovo Mamić ne bi dopustio...ovakav nož u leđa je baš od antimamićevaca Šimića i sličnih.
Ri Or Die