Trener Rijeke od 29.11.22. do 21.8.23.

Started by Zelko Maler, 09.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Nemam tih problema na SN forumu. Opet su me blokirali. Nacisti i sloboda govora.

22.08.2023, 11:53 #421 Last Edit: 22.08.2023, 11:56 by Zaf
Quote from: aahzinho on 22.08.2023, 11:34Moj zadnji post na temu Šupka...
klub sad osim pažljivog odabira trenera treba uložiti sve moguće napore da stopira bilo kakav prelazak igrača gore. Pogotovo u zimskom i ljetnom prijelaznom roku.
Uvjeriti klince da im je u interesu ostati tu i ostvariti solidan transfer van i objasniti kako ih je Šupak upravo ostavio i kako bi to napravio opet prvom slijedećom prilikom ako mu se pridruže gore.
O ovome razmisljam od jučer navečer. Ne znam kakve ugovore imaju, ali Govneto je pokazao da voli umočiti prste u ekipu kluba iz koje je pobjegao.

To bi bila dodatna sol na "ranu".

K
Uopće ne sumnjam da će probati.. Realno, dosta je igrača došlo i zbog njega tu..
Sada klub treba pokazati da nema zaj..
Jedino me strah kakve ugovore imaju  :bo:

Selahija prodat sto prije jer ima ugovor do iduceg ljeta. A mozda mu je izdajica vec usao u glavu i nagovorio ga da ostane u ri do kraja sezone pa gratis kod njega.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: ZZZZ7777 on 22.08.2023, 10:58Kao što sam već napisao dolaze dušebriznici sa juga na našu temu u SN i dobronamjerno nam sugeriraju kako je glavni krivac Mišković... već viđeno i očekivano... kako se južnjaci brinu za nas... najbolje je što ima naših koji nasjedaju...

I pape i dida volili su dilda...
Znaju i oni da im sad gori pod nogama. I da će dinamo biti sve bolji i bolji. Tovarima nema Europe, a treba vratiti nekako novac Babi za fritaju, Ođiđa tereni po Makarskoj itd.
Jer đubre je dobar trener, ima dobrog kondicijskog (umjesto Naglića) kao i Mrčelu koji me najviše razočarao jer je bio tu godinama i htjeli mi ili ne dinamo će biti sve bolji i bolji. Dizat će se iz utakmice u utakmicu. A trenutnih 8 bodova se lako stopi u prvenstvu.
Ri Or Die

Govnjar nam je sve pokupio a mi smo trenutno bez trenera,vido analitičara,trenera golmana i govnjar sigurno nije ostavio analizu Lillove igre te taktiku koju je spremao za njih.U svkom slučaju vodstvo kluba treba paziti koga će se dovesti kakav je kondicijski trener da opet ne zaglavimo s nekim Naglićem.Tko je bio kondicijski trener dok je Garsija bio trener istre jer su mi djelovali dosta kondicijski dobro a danas je to osnova za nogomet da pucas od snage.   .
Volim grad koji teče

"Ponuda koju je Vlatka Peras dala Damiru Miškoviću bila je da Jakirović vodi još jednu utakmicu Rijeku pa da onda napusti klupu u zamjenu da se ukine odštetni zahtjev od 250 tisuća eura. Međutim, predsjednik Rijeke odbio je tu opciju. I Jakirović je postao trener Dinama!"

Kakvi gadovi purgerski.

din = haj od dana današnjeg
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.08.2023, 12:09Selahija prodat sto prije jer ima ugovor do iduceg ljeta. A mozda mu je izdajica vec usao u glavu i nagovorio ga da ostane u ri do kraja sezone pa gratis kod njega.

I tovari računaju na Selahija ako postane slobodan igrač...

Nemojte nam i ovo malo zivaca pojest sa zg dnovinarima.

Ne znam sta me jutros natjeralo da procitam jedan clanak od idijota nicote na germanijaku. Kako je velika riba pojela malu ribu i kako ce rijeka u odnosu na dinhaj uvijek biti mala riba. To mi je dosta za ostatak godine.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.08.2023, 12:52Nemojte nam i ovo malo zivaca pojest sa zg dnovinarima.

Ne znam sta me jutros natjeralo da procitam jedan clanak od idijota nicote na germanijaku. Kako je velika riba pojela malu ribu i kako ce rijeka u odnosu na dinhaj uvijek biti mala riba. To mi je dosta za ostatak godine.

To nisam želio čitati...volim sebe

22.08.2023, 13:00 #431 Last Edit: 22.08.2023, 13:01 by Fornax
Zamisli ti, oni su nama velikodušno htjeli smrada dat u najam za tu jednu utakmicu za 250K eura.

A jebo te led, ovo ne možeš izmislit.
#degenerik

Quote from: Fornax on 22.08.2023, 13:00Zamisli ti, oni su nama velikodušno htjeli smrada dat u najam za tu jednu utakmicu za 250K eura.

A jebo te led, ovo ne možeš izmislit.

E baš to, smradovi. Nek daju pare i nek si ga nose još prekjučer...
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: ZZZZ7777 on 22.08.2023, 12:56
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.08.2023, 12:52Nemojte nam i ovo malo zivaca pojest sa zg dnovinarima.

To nisam želio čitati...volim sebe

Germanijaci su odlučili da im je trenutno najisplativije cipelariti onoga koji je pao na pod...to sve govori o njima...
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Nisu svi. Ižak Ante je isto na Germanijaku pa je vrlo oštro opisao situaciju. :)

Ničote, Droljivarije, Tironije i ostala govna sa dna školjke ne treba puno komentirati. Pokušaj čišćenja obraza kroz izmišljotine lako dokazive čak i Jakirovićevim izjavama jučer.
#navodninavijač