SHNL 19. kolo: Rijeka - Slaven Belupo, subota 24.01.2026., 17:15h

Started by tomyrijeka, 23.01.2026, 01:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

C
Ante kiks po utakmici Majstorović.Možda mu je vrijeme da zabije danas....

Uff Uff Uff
Ne znam čija je reakcija gora, ovog na beku ili oba stopera
a nije se ni Zlomislić proslavio makar nije njegov gol uopće nije očekivao ovo  :bo:
Europa je jedino mjerilo!

P

K

Quote from: KadOkrenemSe on 24.01.2026, 15:50Ono sta je culina rekao za jankovica je receno vjerovatno da se lova neka izvuce za njega... Jer sumnjam da bi se ista dobilo za njega da je rekao da ne racuna trener na njega  :bo:

Badave takve fraze po novinama, kad će Jankov manager svima naglasiti pravo stanje stvari. Ako je stvarno Janko pa pa, onda će biti daj što daš za njega. Nakon dodatne polusezone neigranja sigurno mu neće cijena rasti.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K

Quote from: Kostrena on 24.01.2026, 17:27Brzo ćemo mi ovo okrenut
Meni više smrdi na njihov gol iz kontre
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Negledljivo. Rastrzano, nervozno, nepovezano. Slaven nas pojeo agresivnošću.
Ne znam što želi postići s Čopom na ovoj poziciji i u trenutnom odnosu snaga? Doduše, ni partner mu nije korisniji.
Da je Sopić tu već bi napravili par zamjena.

Ovo se ima dobiti na borbenost, na grintu. Pitanje je imamo li više mi tu komponentu.

Z
previše prosječnih igrača je upalo u prvih 11,Čop i Ndockyt nisu za prvih 11,  nama kad nema obojice i Radelje i Fruka na trerenu je panika.

Z
prodat Jankovića i prebacit sve što dobijemo Fruku na račun.

C

I
Ovo izgleda isto kao i protiv istre. Samo sto smo istru dobili na jedvite jade iz penala. U obje utakmice nismo mogli priprijetiti protivnickom golu. Ne kenjam kenjanja radi, ali ne moze od dvije utakmice koje su u sustini iste jedna biti okarakterizirana kao odlican kontroliran nogomet, a druga kao losa.