SHNL 20. kolo: Osijek - Rijeka, nedjelja 01.02.2026., 15:00h

Started by Vado Magnar, 30.01.2026, 11:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Fiumano on 01.02.2026, 17:19Koliko negative oko jedne utakmice, kao da je jako važno bilo, nekakav imperativ, dobiti ovu. Pa nije Rijeka Barcelona da ima imperativ pobjede svugdje i svaki put.

Chill out.

Da dok nas DZG ne rastavi na proste faktore  :jbg:  :jbg:  :jbg:
Forza Fiume ale!

D
Quote from: Fiumano on 01.02.2026, 17:19Koliko negative oko jedne utakmice, kao da je jako važno bilo, nekakav imperativ, dobiti ovu. Pa nije Rijeka Barcelona da ima imperativ pobjede svugdje i svaki put.

Chill out.

Jedna utakmica je samo ako gledaš dobro prema bod vamo bod namo. Igre nema od pauze nikakve..na zimu je bilo nekih naznaka buđenja. Ovo sad je sve isto kao što je bilo na startu. Negledljiv bezidejan nogomet. On nije našao 14-15 igraca koji ce mu biti starter nego glumi nesto sa 20.. iz istog razloga je dobio odjeb kad je u Španjolskoj bio trener

kasnije je Jelinić koji je također trebao dobiti žuti za gaženje Vignata - dobio žuti
pa bi i njemu kao i Mikolčiću to bio - drugi žuti

Sve u svemu, ja da sam Miško nebi galamio na 2 greške protiv nekoga
nego na ovakve utakmice di cijelu utakmicu kolje i masakrira

Naravno, nismo bili dobri
Europa je jedino mjerilo!

I nikom od vas dva ne bi palo napamet ne quoteat 10 poruka svaki put u odgovoru. Sve pobrisano @Arci1984 I @Istegnuće kralježnice I ne nastavljate dalje.
#navodninavijač

L
Quote from: I2 on 01.02.2026, 17:35Španjol će pobrat otkaz ako ovako nastavi.

Ovisi kako ćemo proći protiv Omonije i hadjuka u kupu, moje mišljenje je ako prođemo oboje da ga se neće mijenjati do kraja sezone bez obzira na rezultate u HNLu.

Z
Kad u glavi posložiš da je 3 mjesto i prolazak Omonije te rad na igri i probati vidjeti vrijede li bodetić i tači nešto onda si miran. Ne sretan ali donekle miran. Jbg da smo pukli od Belupo nebih ništa rekao jer su oni ipak ok ekipa ali ove jazavce je trebalo nabiti

Chill out.

Ali moras negdje frustracije izbacit  :bo:

Ja sam generalno zadovoljan.
Prvo mi nije jasno o kojih 7 zamjena pricamo? Koji je idealni sastav? Onaj koji proslu utakmicu protiv Belupa u prvom poluvremenu nije stvorio apslolutno nista?
Osobno bi radije razvijao Bodetica jer osim u utakmicama protiv Dinama, Devetak nema smisla.
Barco ispred Petrovica? Pa jasno, Petrovic prvo nece produzit ugovor, drugo trebalo je s obzirom na igru Osijeka visine i snage. Uostalom i doveden je za bit prvotimac. Thaqi? Uuu, falio nam je Mebalo, da, taj bi cuda napravio. Barem bi par puta isao driblat i lopta bi zavrsila u outu ili goloutu. Cudo. Uostalom, covjek ide u Sarajevo. AMJ ili DAA? A ono, zapravo svejedno, niti jedan niti drugi ti ne garantiraju 10+ golova u sezoni.
Fruk ocito nije spreman i s tom rukom jos nije za igrat pa je stavio Gojaka. A kad smo danas vidjeli Ndokita, tko mu to moze zamjerit?
I koja je onda idealna postava? Po meni ova iz prvog poluvremena sa Frukom i Mo(a)rchiladzeom. Znaci eventualno je mogao krenut Morchiladze i to je to od silnog kemijanja kako se prestavlja.

Gledajuci to prvo poluvrijeme, sto god je kemijao i izmjesao, dobro je izmjesao jer nasa je igra imala smisla. Probijali smo i desno i lijevo. Ostaje nam problem da nemamo igraca napred koji ce ti donijet 15 golova u sezoni. I zato se mucimo za svaki gol. Ali taj zadnji dodir prije gola je nesto na sto trener moze najmanje ako ikako utjecat.
Osijek se kasnije vratio u bunker, svaki out se izvodio pola minute, a mi realno nismo odigrali dovoljno dobro za uzet bod(ove).

I zakon velikih brojeva kaze da Osijek mora nesto dobit jer je to kvalitetna ekipa, isto tako, mi smo izgubili nakon 10 utakmica. Naravno da treba neko vrijeme da se novi igraci do kraja aklimatiziraju. Osim toga, danas nam je prvih 11 bilo u prosjeku mlađe cak i od bilih tica.

Pa mozemo duboko udahnut i vidjet kako se ekipa polako dize u igri bez Fruka ili ajmo ko ovi dole sve spalit jer smo zamisli, izgubili u Osijeku.

Obrana nam je loša. Svaki ubačaj iz auta - frka. Primili i gol nakon toga. K tome Osijek je bio turbo agresivan, što je sudac dozvoljavao. Čak su bi nam faulirali igrače nakon što bi naši dodali loptu - zbog zakašnjelog, ali agresivnog ulaska u igrača. Defanzivno je Bodetić bio dosta tanak. A Taqui u duelima isto tako - slabašan.
Možda će glupo zvučati, ali Devetak bi dobro došao u ovoj borbi. Čvrst je pozadi i zna vratiti. A i Majstorović bi dobar bio. Donio bi kompaktnost koja nam je nedostajala. Barišić je zanimljiv, ali i dalje - pogubljen.
K tome imali smo neke sulude momente. Tamo u 70 i nekoj u fazi napada smo, Vignato uzeo loptu lijevo, a na desnoj strani rupa. Nikoga. On je inače bio tamo, ali sada kad je bio van svog prostora nitko nije ušao u taj prostor. Rekao bih da je to pitanje neuigranosti.
Sve igramo po krilima, po sredini malo ili ništa, pa su nam napadači odsječeni.

Iako je Pajač bio kriminalan i sudio je za protjerivanje iz nogometa, ipak je poraz zaslužen. Dio krivnje ide Sanchezu na dušu. Prekombinirao je. Stvari moraju biti jednostavnije, a obrana kompaktnija.

Obrana uopće nije loša, dapače. Odradili su odličan posao skupa sa Zlomom. Ovi slučajno zabili gol ni krivi ni dužni.

M
Je malo antiklimaks nakon nekih očekivanja.
Prvo što ću reći je " jebem ti zakon velikih brojeva ".
Ja sam nekako mislio da će nas onaj posjed osokoliti i da  ćemo uspjet ubaciti makar na silu inerciju neku loptu u mrežu.
Ndokyt toplo hladno,danas subzero. Vezni koji treba povezati linije, uđe i 3,4 prva dodavanja ravno u noge protivnika. Malo je pao hype za Morchija, a guranje mladih je naplaćeno kroz gol gdje Thaqi nije ni pogledom ispratio svog igrača. Možda bi bilo bolje da smo dobili neki crveni da se malo nešto trgne,jer igrači koji su ušli su nastavili sa letargijom.
Bodetic je jako lijepo centrirao par puta, ali reakcije na odbijenu loptu po meni moraju bit bolje ( napadu) a ne loptu u obližnje mrijestiliste.
Niti meni sudac nije bio na visini zadatka. Ovoliko lupanja, povlačenja nekaznjenih nisam vidio dosta dugo. Vignata su navlacili i gazili nekaznjeno ko da je bio na nekim neredima, jedan ga sruši, drugi ga malo udari, treći dođe i počne gestikulirat da ne glumi. Neznam dali ko javi sucu, stari pretjerujes pa onda jedan,dva faula odsvira za nas koji su rubni,da pokaže da je i za nas natezao.
Ne abolira nas ali jebote, nekad imaš pravo na dobar rezultat i kad slabo igraš.

K
Sad je svima jasno da je Fruk barem 50% naše napadačke igre... 3 tekme bez njega... Nas baš i nema što se tiče golova

Quote from: Fiumano on 01.02.2026, 17:49Obrana uopće nije loša, dapače. Odradili su odličan posao skupa sa Zlomom. Ovi slučajno zabili gol ni krivi ni dužni.

Bili su skroz nekoordinirani danas.. nisu mogli iz 5 pokušaja izbit loptu iz 16m

U početku utakmice su bili baš strašno neuigrani

Kasnije nije ni bilo teško igrat kad je ovima jedina ideja bila duga lopta na padavičara Matkovića
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Fiumano on 01.02.2026, 17:49Obrana uopće nije loša, dapače. Odradili su odličan posao skupa sa Zlomom. Ovi slučajno zabili gol ni krivi ni dužni.

Aha slucajno da smo cuvali Akera nebi zabili-znaci i obrana nije bila na svom nivou (dobili su sto su tražili i nakon toga igrali obrambenu formaciju znajući da ih nećemo probiti a mogli su zabiti jos koji kada smo se otvorili)
Forza Fiume ale!

M
Victor Sanchez nakon Osijeka

"Napravio sam puno pogrešaka i preuzimam
svu odgovornost, jer pokušavate izmjenama
poboljšati momčad, ali danas sam svojim
odlukama učinio suprotno"

Svaka čast