SHNL 20. kolo: Osijek - Rijeka, nedjelja 01.02.2026., 15:00h

Started by Vado Magnar, 30.01.2026, 11:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K

Šta će nam Fruk kad je Duje playmaker

Zlomisli
Oreč Barišić Radeljić Devetak
Lasickas Braco Dantaš Menjalo
Vignato
Jurić

K
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 01.02.2026, 12:22Zlomisli
Vignato
Jurić
Umjesto menala morcic ili gojak

01.02.2026, 12:36 #35 Last Edit: 01.02.2026, 12:37 by NdockytovaLinijaKretanja
Ndokit jedino može igrat ko treća osmica. Nadam se da nikad više u životu neću vidjet kombinaciju njega i Dantaša u sredini bez igrača koji im leđa čuva.
To što Ndo radi bez lopte kad smo u fazi napada kad je malo povučen graniči sa ludosti.
Čovjek je protiv Belupa prvih 45 minuta grlio i ljubio Jagušića. Umjesto da se otvarao on je igrao flastera na njim dok smo imali loptu u nogama i sakrivao se.
Malo bolje je to bilo u drugom poluvremenu kad je Braco zatvorio sredinu a Ndo se podigao malo prema naprijed.

Z
Vignato
Jurić

teški prosjek od ekipa. Lasickas, Devetak i Menalo čak i Jurić su preslabi za prvih 11 Rijeke.

Quote from: Zelko Maler on 01.02.2026, 12:36
Vignato
Jurić

teški prosjek od ekipa. Lasickas, Devetak i Menalo čak i Jurić su preslabi za prvih 11 Rijeke.

Oreč i Barišić će biti daleko najbolji kombo u ligi dok budu tu igrali, što će i dat više prostora za Radeljića i ta njegova odigravnja na krila, napad.
U Barišiću ćemo puno dobit i "hvala bogu" na onoj glupariji Majstora di sigurno ispada iz udarnih 11.
Bit će to dobro, ali jebiga, prosjek sa bađetom kakavim imamo je i očekivan.
Majstor je hrabro srce, igrač kojeg treba imat u ekipi do penzije, ali danas golmani moraju bit razigravači, kamoli tek stoperi. To imamo sad i u Barišiću i Radeljiću. Barem do kraja sezone nadam se.

Ja bi se usudio reći da ćemo zaigrati 3412 protiv Sopićevih 4141 gdje će mu nepokretni Bubanja držat 40 metara terena.

Time ćemo više iskoristiti sva tri moderna stopera i anulirat Husićeve slabe def. reakcije u posljednjih par utakmica time što će imat još nekog uz sebe.
U vezi nam to olakšava upariti Dantasa s bilo kim, možda Petrovič, možda Gojak, možda Barco.
I naravno lakše zamaskirati manjak Fruka jer ćemo imati dva of. vezna za halfspace koji će ostat prazni - Vignato i Morčić, potonji je to uredno radio u Tbilisiju.

Zlomislić
Barišić, Husić, Radeljić
Oreč, Dantas, Barco, Devetak
Vignato, Morčić
Čop
opcije s klupe Lasickas/Bodetić, Petrovič/Gojak za defenzivu, a Ndockyt, Menalo, Jurić i DAA za naprijed.

Pošto sam zaboravio Coppu na vrijeme, mogu se malo poigrati. Laganih 1-3.
#navodninavijač

Zlomislić
Oreč Husić Radeljić Devetak
Barco Dantas
Menalo Vignato Morchiladze
Jurić

1:0 Vignato
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: TIR on 01.02.2026, 12:57Ja bi se usudio reći da ćemo zaigrati 3412 protiv Sopićevih 4141 gdje će mu nepokretni Bubanja držat 40 metara terena.

Time ćemo više iskoristiti sva tri moderna stopera i anulirat Husićeve slabe def. reakcije u posljednjih par utakmica time što će imat još nekog uz sebe.
U vezi nam to olakšava upariti Dantasa s bilo kim, možda Petrovič, možda Gojak, možda Barco.
I naravno lakše zamaskirati manjak Fruka jer ćemo imati dva of. vezna za halfspace koji će ostat prazni - Vignato i Morčić, potonji je to uredno radio u Tbilisiju.

Zlomislić
Barišić, Husić, Radeljić
Oreč, Dantas, Barco, Devetak
Vignato, Morčić
Čop
opcije s klupe Lasickas/Bodetić, Petrovič/Gojak za defenzivu, a Ndockyt, Menalo, Jurić i DAA za naprijed.

Pošto sam zaboravio Coppu na vrijeme, mogu se malo poigrati. Laganih 1-3.
Tako nešto sam i ja mislio ali mislim da je Devetak prespor i preloš u napadu za krilnog beka

Z
nadam se da ćemo probati umrtviti utakmicu prvih 20-25 min, tu će Sopić tražiti gol.  Ne treba juriti nigdje do poluvremena. Očekujem da od 70. minute samo mi postojimo na terenu. Ono što mi se kod ove Rijeke sviđa je da nisam primijetio pad kako utakmica ide kraju.

I
Zlomislic
Barisic Barco Bodetic
Ndockyt Dantas Pavic Lasickas
Thaqi Cop Menalo

Mislim da je dobra postava s obzirom da nam daje mogucnost da u nastavku uvedemo Todorovica, Devetka i Vignata radi pojacavanja ritma