SHNL 20. kolo: Osijek - Rijeka, nedjelja 01.02.2026., 15:00h

Started by Vado Magnar, 30.01.2026, 11:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Brzina92 on 01.02.2026, 16:07Kako ti se da samo suđenje komentirati , da , od početka nateže za njih ali šta ti je ovo prvi put da to vidiš

ovakvo suđenje zadnji put smo gledali dok je bjegunac još bio u dinamu
baš ovako dugo nitko nije odsudio, svaki kontakt, korner, out, faul... sve
vama je problem inače 1-2 odluke po utakmici, to niti ne komentiram, ovo je 90 minuta sramote

Nismo nešto dobri, ali nisu ni uvjeti jednaki za oba kluba
Europa je jedino mjerilo!

Kako se preziva Gruzijac?

Svagdje se vodi kao Morchiladze, na dresu piše Marchiladze

:bo:

D
Jedino sta tu danas djeluje kao malo bolji igrac je Barisic i Gojak u fazama. Ostalo sredina tablice HNLa. Dantas pogodi ono cudo i onda danas okvir ne nalazi.. al ajd sad bi to iza 65 trebalo na bolje. Da se sopa efekt poluvremena istrosi

A
Quote from: DirkVanHoojidonk on 01.02.2026, 15:53
Quote from: ArmadaZg on 01.02.2026, 15:48Zna li tocno netko zasto nakon sto je Sanco mjesecima rotirao i napokon nasao udarnu postavu zadnjih mjesec i pol jesenskog dijela, zadnje tri utakmice opet rotira pola sastava!?
Bodetic, Barco, Barisic, Thaqi, Juric...!? Wtf!?
Da je ubacio jednog  pa hajde, ostanu mehanizmi, ali stavlja 5 koji nikad zajedno nisu igrali, dva koji do Sveta 3 kralja u zivotu nisu bili u Rijeci.

Ovo je  vec ludist. Kao da unaprijed otpisuje bodove

Zato sto su dosli novi igraci
Meni je Bodetic jasan
Thaqija isto svi hvale, cudno je mozda sto Tornike nije poceo, ali Tornike svjez na izraubane je jos jaci..
Gojak je dobar jer Fruk ima ozlijedu i nije za cijelu, tj siguran sam da nebi ni usao da ne mora (pitanje dal uopce moze).

Mene jedino jebe napadac koji je nekako odsjecen
Realno smo dobri, imamo igru, treba biti konkretniji i bezobrazniji..
Ali jebiga treba i Dantas onakvog mrtvaca zabiti

Stari...Novi igraci nisu dosli za ovu utakmicu.
Ako ih dode 8, sta ces odmah svih 8 ubaciti unutra!?

Sa svakim novim igracem, unistavas unaprijed uigrane nehanizme ma koliko dobro ovi odigrali.
Uostalom, ja sam za Bodetica jos jedenas rekao da mi baca na Smolu 2 kad ga je prvi put ubacio.

Pa nije Kek bio budala da su kod njega mjesecima novi cekali na debi, pa ulazili prema potrebi.

D
A Kek je u svakom trenu imao 13-14 spanera tamo si morao jebeno zasukati rukave da bi upao u ekipu. Ovi koji su došli su nama vise manje instant pojačanja, toliko smo realno suplji

M
Quote from: ArmadaZg on 01.02.2026, 16:15
Quote from: ArmadaZg on 01.02.2026, 15:48Zna li tocno netko zasto nakon sto je Sanco mjesecima rotirao i napokon nasao udarnu postavu zadnjih mjesec i pol jesenskog dijela, zadnje tri utakmice opet rotira pola sastava!?
Da je ubacio jednog  pa hajde, ostanu mehanizmi, ali stavlja 5 koji nikad zajedno nisu igrali, dva koji do Sveta 3 kralja u zivotu nisu bili u Rijeci.

Meni je Bodetic jasan
Thaqija isto svi hvale, cudno je mozda sto Tornike nije poceo, ali Tornike svjez na izraubane je jos jaci..
Gojak je dobar jer Fruk ima ozlijedu i nije za cijelu, tj siguran sam da nebi ni usao da ne mora (pitanje dal uopce moze).

Sa svakim novim igracem, unistavas unaprijed uigrane nehanizme ma koliko dobro ovi odigrali.
Uostalom, ja sam za Bodetica jos jedenas rekao da mi baca na Smolu 2 kad ga je prvi put ubacio.

Pa nije Kek bio budala da su kod njega mjesecima novi cekali na debi, pa ulazili prema potrebi.
Molim te pojasni kako baca na Smolu jer ja ne kužim idalje 😅

šta je ovo 64' min Akere pada sam, ovaj svira faul  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:
a bilo je prije toga
55' min Jelinić kramponima gazi Vignata, ništa, nema kartona
63' min zakašnjeli start u Oreča - nema faula
negdje 60-61' imali smo faul na 23,24 metra pustio prednost?! Radeljić se smije, maše, ne vjeruje... ali mora paziti, ima žuti
Europa je jedino mjerilo!

A
Ovdje naprosto nema tko dati gol.
Sve to izgleda ok do ubacaja u 16, a onda nema tko primiti loptu i i dati gol.

20 min nicega , zapravo u cijeloj utakmici imali smo jednu pravu priliku protiv zadnjeg na ljestvici
alkoholom protiv droge

M

A
Quote from: majstorisamora87 on 01.02.2026, 16:20
Quote from: ArmadaZg on 01.02.2026, 16:15

Meni je Bodetic jasan

Molim te pojasni kako baca na Smolu jer ja ne kužim idalje 😅

Jebi ga ako ne vidis, ne znam kako da ti objasnim 8)

K

Z
Quote from: Pesimista on 01.02.2026, 16:2420 min nicega , zapravo u cijeloj utakmici imali smo jednu pravu priliku protiv zadnjeg na ljestvici

Ovaj Osijek nije zadnja ekipa lige po kvaliteti. Dapace, nakon sto su dovdli ove igrace u po snazi minimalno 5.
Zadnji su zbog ostavstine od prvog dijela sezone.

Z
Nista od toga, nema onog osjecaja za preokret, cak ni nerjeseno... :bo: