SHNL 20. kolo: Osijek - Rijeka, nedjelja 01.02.2026., 15:00h

Started by Vado Magnar, 30.01.2026, 11:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
2 godine izvlacimo ove smradove od ispadanja, nemogu vjerovati

Ndockyt uspio bit najgori i to uvjerljivo, teško ostvarivo pokraj Pajača.
#navodninavijač

I
Quote from: Zelko Maler on 01.02.2026, 16:39Čop je gotov, ako on nije danas mogao ući, još mu je i rođendan danas i Osijek mu je mušterija.
To je to. Mile Škorić dobija društvo

Ako nas je sanchez icemu naucio, to je da kod njega u iducoj utakmici moze startati bilo tko, pa tako i cop

Ma svi skupa nikakvi. Od Istre, Belupa i ovo danas. Barišić pokazuje znakove života, ovo ostalo dosta tanko...

Z
Ndokit nikad nije bio igrač za Rijeku. To mu je kruna karijere. Ne znam kako je došao, jel ga Sopić htio pa kasnije Đale, ko zna.

Nama treba još minimalno jedan igrač prema naprijed.
Čop je penziji, ovi dva ne mogu prebaciti 5 golova u sezoni.

Igrao bi mi Saho prije sve trojice.

M
Koliko smo bili bezopasni na ubacajima, tužno za gledat

M
Bolje je bilo s ovima od pocetka + Morchiladze umjesto Thaqia

A
Po meni kako sam rekao odmah iza Belupa puštena utakmica

Z
Quote from: Arci1984 on 01.02.2026, 16:49Po meni kako sam rekao odmah iza Belupa puštena utakmica

što  će nama ovaj jadni Osijek dati zauzvrat?

D
Quote from: Arci1984 on 01.02.2026, 16:49Po meni kako sam rekao odmah iza Belupa puštena utakmica

Sigurno da..zato i kockaju sa Frukom zadnjih 30 minuta. Jer ipak jebes 9 miliona osijek daje vise

S
A jesmo i mi naivni k'o sobarice... glorificirali smo ovaj prelazni rok i krenuli pozdravljat nove / stare šampione. A u proljeće smo ušli k'o Hajduk. Po igri i gore od njih. Negledljivo, anemično, bez grinte. Jest da sam malo spaljen od vruće glave, ali usudim se reći - sramotno.

A
Quote from: Zelko Maler on 01.02.2026, 16:51

što  će nama ovaj jadni Osijek dati zauzvrat?
To pitaj Miška

C
Kakve su bile pripreme i kad su počele 4 od 9 je još i dobro.Pisao sam već...nama su ovo pripremne utakmice.

Ma zasluženo Osijek. Jbg, bez grinte i volje smo otišli gore.