SHNL 29. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 16.04.2023, 18:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 11.04.2023, 10:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Fornax on 18.04.2023, 17:20..
Preklopne po mogućnosti, ove su valjda najjeftiniji šrot.
Ja bih ipak tapecirane s grijanjem, ako već biramo. :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ma samo neka budu plave i bijele boje.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Ja očekujem nove stolice u bojama retro dresa.

Quote from: ričan on 19.04.2023, 09:36Ja očekujem nove stolice u bojama retro dresa.
Dobra  ;D  ;D  ;D
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Svi ćemo se složiti da bi obzirom na godine koje nitko od nas nema mogućnosti gubiti, već samo dobivati bilo od koristi da su čim šire i više.  8)

Sad sam skužio da je ovo s kantridama na temi hajduka, vidi se kolika je dominacija i običan dan u uredu to bio kad se više niti ne spominje utakmica.
Zato jedna za kraj pohvale svim igračima na uloženom trudu i nemojte se sada opustiti ipak je to bio samo hajduk, teži protivnici nam tek dolaze.  ;)  ;D  ;D  ;D  ;D

Ključaj temu, idemo se usmjeriti na slijedeću koja je bitna. Idemo u turopoljski kraj i ne bi bilo dobro da dobijemo po turu.

M
Nisam stigao komentirati sve dosada, vidim da je sve vec receno.

Da budem cjepidlaka u pobjedi, ali... mene je odusevio pas Bande za Grgica, to je bio velemajstorski potez.