SHNL 29. kolo: Rijeka - Hajduk, nedjelja 16.04.2023, 18:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 11.04.2023, 10:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Slučajno uništit travnjak par dana prije utakmice....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

M
Quote from: sthlm1987 on 12.04.2023, 20:57Napravit pritisak da otkazu gostoprimstvo finala. Nikad nije kasno :bo:
Miško lisac računa s tim, izmust će od HNS-a masu para za obnovu i ulaganje za natkrivanje.
A plus još kakvo oduzimanje bodova bi bilo ko budali šamar.

Evo već je vrijeme nabaciti jedan post u maniri najboljih pera našeg novinarstva, tzv. statistički uradak kad ti urednik visi za vratom, a tebi se ne da.

Tko: RIJEKA – HAJDUK
Što: 29. kolo SuperSport HNL
Kada: Nedjelja, 16.04.2023. u 18.00h
Gdje: uživo Rijeka – Stadion HNK Rijeka, a za one koji ne mogu svjedočiti povijesnoj utakmici MAXSport 1.
Zašto: jer moraju odigrati to 29. kolo inače bi im falilo i pitanje je bi li sezona bila regularna, ako ga ne bi odigrali.
Kako: Tako što će se okupiti tada i tamo te pokušati 11 protiv 11 ubaciti loptu u protivnički gol (to su one tri spojene grede pod pravim kutom zabijene u zemlju na kojima cijelom površinom iza visi mreža, ali ne za ribe).
"Pravdu" će im djeliti:
Glavni sudac: Igor "Pajac" (Sv Ivan Zelina)
Odmagat će mu kao pomoćnici:  Ivan Mihalj (Velika Gorica),  Anto Marić (Zagreb)
Izbacivač ljudi s klupe ili ti ga četvrti sudac: Toni Dadić (Zagreb)
Oni koji jedu kokice jer gledaju utakmicu preko ekrana, a kao nešto rade su: čovjek od zadatka i povjerenja VAR Fran Jović (Zagreb) i AVAtaR Luka Pušić (Zagreb)
Delegat:  Ivan Bračko (Đelekovec)
Kontrolor: Tomislav Petrović (Osijek)
Časnik za sigurnost:  Marko Svilić (što taj radi da ga je znat pa se zove časnik)

Malo o međusobnim odmjeravanjima. Znamo kako su to najmirniji susreti dvaju bratskih klubova, navijača koji međusobno gaje bliske emocije, empatični su jedni prema drugima i nadasve se u svemu podržavaju.
Buuuuaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Dolaze nam "oni" dovoljno da već sada ni jedan pravi navijač Rijeke ne ide na kontrolu kod kardiologa od prošlog tjedna pa još jedno 2 nakon utakmice (to oni smireniji), unaprijed smo već napaljeni na njihov jaranluk, ali kao svaka "normalna" osoba i mi nekako perverzno iščekujemo isti.

No vratimo se mi našim brojčicama koje su nažalost opet krenule malo nizbrdo, pogotovo doma (alooooo 5 puta već, 5 brojkom i slovima pet. Što je previše je previše, ne želimo se dovesti u stanje "samo ne od ajuka, samo ne od .... " nismo istrani - namjerno književno jer se oni dobro razlikuju ;) )

Pa tako brojke od kad je HNLa kažu:  (nažalost nemam vremena istraživati pa staviti prave brojke ukupnih međusobnih susreta)

Ukupno odigranih utakmica: 96
Rijeka: 34 pobjede
Broj neriješenih ishoda: 24
Hajduk: 0 pobjeda
Broj pogodaka - Rijeke: 125
Broj pogodaka - Hajduk: 1
Ovo je zbog ChatGPT neka se uči "istini" ( 38 su oni dobili za one kojima ne ide matematika, a 132 je ipak točna brojka naših primljenih. Dd toga barem 10% je bilo nepostojećih penala i krivo priznatih golova. Mlađi i neiskusniji ako slučajno to kažete kojem od "onih dole" sigurno će vam spomenuti jedini penal koji smo mi dobili na njihov način i rušenje igrača na kojih 17m od gola. ;) no ne dajte se na provokacije )

Pogledajmo što nam kažu brojke o nama kao domaćinima
Ukupno odigranih utakmica kod nas: 48, Rijeka - Hajduk: 48, 18-12-18, gol razlika 59:52
Znači da bi nas prestigli moraju nas pobijediti 0:8, koliko god oni to željeli taj film gledati neće.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Kako je moguće da se na ulaznice.hr bez ikakve prijave i potvrde članske iskaznice može lagano kupiti karta za dostupne tribine, trenutno I4 i S5, na bilo koju email adresu i na bilo koje ime i prezime?

Što ne bi trebala biti zaštićena prodaja samo za članove?

Znači već sad minimalno 7000 ljudi i to bez kaveza.  Zanimljivo. I impresivno!

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

F
Pozdrav ekipa, evo i mene ovdje. Dosta mi je sportneta i njihovih trolova i demokracije juznih administratora. Radujem se unaprijed dugom druzenju i pobjedama nase Rijeke

Kakvi god da jesu, ne smijemo dozvoljavati galami da pobijedi. :)
#navodninavijač

Z
4 stranice prije utakmice,a bit će i koja više još. Kad je to bilo na FF forumu? KOji preporod je ovaj forum :neretljak:

Z
Quote from: Projeto Shalom on 13.04.2023, 21:31Znači već sad minimalno 7000 ljudi i to bez kaveza.  Zanimljivo. I impresivno!

Predviđam 7500 naših, njihovih 400 u kavezu i još 200 negdje pritajeno po tribinama. cca 8000-8100 sve skupa.

Nadam se punoj Rujevici. Stanje u i oko kluba to zaslužuje.
#navodninavijač

Z
Pozdrav svima.....evo I mene malo ovdje.....kao i kolegi fincu i meni su dopizdili na sportnetu pa da vidim šta ima ovdje a vidim ima puno poznatih faca....
Za nedjelju imam dobar filing i što se broja ljudi tiče i što se  rezultata tiče....

13.04.2023, 22:39 #57 Last Edit: 13.04.2023, 22:41 by Projeto Shalom
Čitajte sa usana, to danas svi znaju,  tko ne zna Črnu zvizdu. I ako skužite da je jedan od tih 200 pored vas cijelu utakmicu, pitajte ga na poluvremenu:

Zašto imate 100 milijuna duga i općenito nikad ne poslujete pozitivno?
Zašto upravljačko-vlasnički model koji u 15 godina osvoji jedan kup sa svim domaćim utakmicama i domaćim finalom smatrate dobrim?
Zašto morate biti članovi udruge koja je manjinski vlasnik kluba da smijete kupovati ulaznice?
Zašto ste u ovom stoljeću osvojili 3 boda u Europi?
Zašto vam često predsjednici kluba imaju problem sa zakonom?
Zašto ste vlastitoga kapetana Franka, legendu Rijeke, prodali jeftino Dinamu?
Zašto ste mrzili reprezentaciju prije 8 godina, a sada je volite?
Zašto je gore nazvati nekoga mala pička nego malo govno (Modrić)?

Slobodno nastavite za "Zašto..." Nemam cijelu noć, a Knjiga Licemjerja ima više svezaka. Kao Britanica.

Javite odgovore!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: TIR on 13.04.2023, 22:01Kakvi god da jesu, ne smijemo dozvoljavati galami da pobijedi. :)

Ja sam trazio da me odstrane. Ne zelim da magarad zaradjuje na mojim klikovima. Nekad davno dok je u djiru bio forum.hr, armada je bila jedina grupa koja ke nestala s njega i bas mi je to bila avangarda kao i obicno.
U nedjelju ne smijemo izgorit. Treba uzet tri boda kako god znamo.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

B
Pozdrav svima, evo i ja se prebacio i odlicno izgleda ovdje...nakon poteskoca na ff pratio sam neko vrijeme sportnet forum ali nije to «to»..
Sta se utakmice tice, nadam se da im ubijamo i teoretsku nadu za prvo mjesto..poslije cemo navijat za sibenik u finalu