KL playoff, knock out faza, 19.02.2026. 20:00, Omonia (CY) - Rijeka (HR)

Started by D4, 17.02.2026, 13:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: deo123 on 20.02.2026, 14:38Nemoj da Husica gledamo za vikend molim te. Može sa nekim lakšim protivnikom. Ovo nije fora krenuti sa -1

Lakšeg protivnika od ovog u nedjelju nećeš imati

K
Nevjerovatno je da je Barisicu ovo tek prva seniorska sezona, tu se vidi razlika izmedu lige petica i naših liga. Dečko je u Lyonu doslovno samo trenirao sa seniorima, dođe kod nas i izdominira.

Ovakve mlade kao teo koji sjede na klupama u vecim klubovima lige petice treba pikirati. A jankove i ndokite nek uzima Hajduk

Quote from: kirac_87 on 20.02.2026, 15:28Nevjerovatno je da je Barisicu ovo tek prva seniorska sezona, tu se vidi razlika izmedu lige petica i naših liga. Dečko je u Lyonu doslovno samo trenirao sa seniorima, dođe kod nas i izdominira.

Ovakve mlade kao teo koji sjede na klupama u vecim klubovima lige petice treba pikirati. A jankove i ndokite nek uzima Hajduk
sve to radimo, Pašalić, Franjo, Fruk, sad Barišić, Adu Adjei, sve rezerve u ligama petice, a Jankov je po svemu sudeći trebao biti među boljim igračima lige. Ndockyt sasvim zahvalan igrač, jučer odigrao solidno, protiv fizički jake ekipe u gostima. Ndockyt doduše konzistentno igra izuzetno ok. Taman za što tako rotacijskog igrača.

Par komentara sa Cipra.
Prvo moram reci da je meni s tribine Ndokit odigrao bas jako dobru utakmicu. Tocno je radio sve sto je Sanchez trazio od njega, ne kuzim ove negativne komentare na njega, bas dobru utakmicu je odradio. Kao i Lasickas.
Fruk me jako brine, ovo nije pravi Fruk, niti ulazi u duele niti ispunjava zahtjeve u defanzivi, bas kao da igra bez volje. Ne znam sta on misli, ali ako ovako nastavi nece to bit dobro za nikog.
Morchiladze je bio kljucan kod gola, a drugi zuti je dobio vise zbog Barisica nego zbog sebe.
Sudac nam je bio malo naklonjen, i neka je, konacno da se i to desi.
U svakom slucaju klasicna odlicno pripremljena utakmica od strane Sancheza.
Ali ovo je samo prva. Bit ce jaaako tesko u uzvratu, ovi su jaki, trebati ce nam opet odlicna predstava Zlomislica i kompanije ali i malo srece. Ako budu spremni Radeljic i Vignato, to ce nam znacit masu.
I pun stadion, jasno. Imamo dobru priliku, ajmo je iskoristit!

Quote from: Franjo Tuđman on 20.02.2026, 13:19
Quote from: aahzinho on 20.02.2026, 12:52Nije 1/16 jer se ne igra 16 utakmica. Ovo je play off unutar kojega se dobija preostalih 8 sudionika 1/8 finala, uz prvih 8 iz ligaškog dijela.
@Deni323 onaj citat iz tvog posta ima grešku u nazivu (nebitnu doduše).
U pravu si, nakon 1/16 ide quarter finals odmah, tako piše u aplikaciji konferencijske lige.
Ne može. Ide osmina finala (1/8, R16) pa onda 1/4F (R8).

D
Dakle, dobio sam TRODNEVNI ban jer sam iznosio svoje misljenje. Nisam nikoga vrijedao, nisam nikome uputio ruznu rijec. Jesam ponovio svoje misljenje par puta? Jesam, jednako kao sto su neistomisljenici ponavljali svoje.
Zastupao sam profesionalizam i uvjete rada kojih je svaki igrac svjestan. Kad si pomorac, nitko te ne pusti doma ako ti zena radja.
Dobio sam trodnevni ban jer admin i njegovi pristase imaju djecu i nisu se slagali sa mojim razmisljanjem.
Sad ce naravno ici patroniziranje s visoka a da je to moguce obrisane su moje poruke, kao normalna argumentacija svog misljenja. Sta je ovo Sjeverna Koreja ili da ne kazem tovarland pa da moramo svi isto razmisljati i treba pljuvati i banirati ako netko zagovara svoje na svaku poruku koja zagovara svoje?
Deckima svaka cast na pobjedi.

Nisi iznosio svoje mišljenje nego si davio i postao na kraju dosadan.
Mogao si izraziti svoje mišljenje, svoj stav da mu je mjesto bilo na utakmici a ne da ženu drži za rukicu na porodu i nitko ti nebi a rekao. Nego si išao ismijavati, naglašavati i od toga na kraju raditi sprdanciju.

A tema je sve samo ne sprdancija. Privatnost svakog čovjeka. O kojoj samo on ima pravo suditi. Ne ti i ja.
Ako je tako izabrao, neka je. S tim da ću reći. To je neka "novokomponovana" praksa. Jer ne znam ikoga svoje dobi i 20 godina mlađeg od mene kojemu je otac bio prisutan na porodu. Nego je to trend posljednjih nekih reći ćemo 15, 20 godina možda. Ne želim ulaziti u to da li se radi o sano pukom trendu, modi, želji da se prisustvuje ili smo tu zbog partnerice. Da njoj olakšamo taj trenutak i tu muku. Iako su ju naše majke bez problema odrađivale i same. Realno.
A igrači su nekad izostajali samo zbog smrtnih slučajeva. Potpuno drugačije situacije i stvarnosti od ove. Gdje tuga preuzima primat. Gdje čovjek mora da odboluje. Ovdje tuge nema. Ovdje slavimo život. Ja bih ga volio istog trena proslaviti recimo s ljudima koje isto volim, sa svojim frendovima, u ovom slučaju suigračima. Na mjestu koje isto jako volim, terenu, utakmici. Mislim da bih letio tako opušten i sa spoznajom da se stvorio novi život, i moj život.

Ali to sam samo ja i sad već ulazim u propitkivanje i ja. Izabrao je biti uz ženu i svoje dijete u tom trenutku. Legitimno, normalno, razumljivo. Ne budimo kromanjonci. Jebiga. Svijet, razmišljanja i neki standardi idu naprijed, koliko god da se to nekad kosi s našim stavovima i karakterima.

V
Quote from: DirkVanHoojidonk on 21.02.2026, 19:53Dakle, dobio sam TRODNEVNI ban jer sam iznosio svoje misljenje. Nisam nikoga vrijedao, nisam nikome uputio ruznu rijec. Jesam ponovio svoje misljenje par puta? Jesam, jednako kao sto su neistomisljenici ponavljali svoje.
Zastupao sam profesionalizam i uvjete rada kojih je svaki igrac svjestan. Kad si pomorac, nitko te ne pusti doma ako ti zena radja.
Dobio sam trodnevni ban jer admin i njegovi pristase imaju djecu i nisu se slagali sa mojim razmisljanjem.
Sad ce naravno ici patroniziranje s visoka a da je to moguce obrisane su moje poruke, kao normalna argumentacija svog misljenja. Sta je ovo Sjeverna Koreja ili da ne kazem tovarland pa da moramo svi isto razmisljati i treba pljuvati i banirati ako netko zagovara svoje na svaku poruku koja zagovara svoje?
Ako si zato dobili ban, onda je bedasto, ali skroz bedasto.
Ja se ne slažem s tobon, kad se otrok rađa se drugi ni važno. Ali to ča ti misliš drugačije ni za baniranje i škoda ako se bankara na temelju tega ča si ti napisal.
Nanke ne trebamo si mislet isto, u vezi ničega.
Da su mislimo i pišemo isto o čemu bi se uopće pisalo na forumu? Jedan neka napiše post, mi ćemo si lakat :bo:
Ali moran ti reć još jedanput da je tvoj način razmišljanja iskrivljen, nikakov posla na svetu, a pogotovo nogomet, nebi trebal ukrasti taj osjećaj kad ti se otrok rađa i da budeš uz ženu i otroka.
To je život, nogomet je samo posal ki zabavlja mase.
Nisan videl raspravu, pa nebin ni sudil nikemu. Ali vavek san za liberalni stav prema saken li misli drugačije

Quote from: DirkVanHoojidonk on 21.02.2026, 19:53Dakle, dobio sam TRODNEVNI ban jer sam iznosio svoje misljenje. Nisam nikoga vrijedao, nisam nikome uputio ruznu rijec. Jesam ponovio svoje misljenje par puta? Jesam, jednako kao sto su neistomisljenici ponavljali svoje.

Prvo i osnovno, ban je trebao biti 24 sata. Pojma nemam kako sam umjesto 1 dan stisnuo 3 dana, moje isprike na tome, nije bilo namjerno. Čak sam na dva mjesta napisao 24h hlađenje, tako da mi se očito omaklo. Dogodi se, nije namjerno i žao mi je što si ti baš nagrabusio nakon valjda 30-40 hlađenja koja sam podijelio u protekle 3 godine, jer kao što sam i napisao, tvoj je bio najmanje potreban.

P.S. admin nema djecu, a nema ni pristaše ovdje.
#navodninavijač

V
Toliko me jebe va glave jedna stvar da moran napisat.
Ljudi tu po forumu pišu bedastoće. Ne, ni nas sudac razjebal kontra tovari, da je tel mogal je sudit penal na Šegotu. Crveni je isto da ga se more dat bez problema, potle ča san znovu pogledal.
Ne rabite branit Sancheza na forumu, aš ni realno. Bedasta mu je reakcija, koda se tel navijačima dodvorit, aš rezultati mu nisu dobri,  ča god bi mi teli.
Forum je mići kutak kade smo samo mi navijači Rijeke, niš ne dobijemo ako tu pišemo bedastoće ili hvalospjeve, isti ne kurac.
Ćemo pomoć klubu i hitit vanka frustracije? KUPUJMO jebene karte, homo na utakmice, navijajmo.
Ovo je svetska sramota da 3 dana prvo druge po redu najvažnije partide u 8-9 let, je još 2600 karti slobodno.
Neka se saki  zapita za se. Sakinkinje ikad ga životu sebe nazvali navujslun Rijeke, a neče poč na partidu.
Ja moren reć da me je sram praznega sjevera i nakon 15 let kupil san armadinu tribinu, i to nas 3 od cele kumpanije. Gren zijat, gren pomoć, telac od preko 50 let.
Kad smo pusta palili san šal od jednega do drugoga i sakemu govoril samo o temu kako moraju prit na partidu. Jedan je rekal da je skupo, pa san mu ponudil kupit karte. Dobil san odgovor da san ponemel, da odkad ni Kantride da to više niki ne gre.

Forum je za srat i ispucat ono ča nas jebe, ma pitajmo se saki sebe ako smo se storili da Rujevica bude puna četrtak. I ne samo puna, nego da atmosfera bude prava.
Rijeka je va ona vremena bila puna puno huja nego sada, ali onakove atmosfere ko protiv Celte, Gencerbirligija ili Partizana da ni ne spominjen, su ono ča me čini ponosnin da san navijač Rijeke.
Ovo je naša sramota, mi bivamo va našen krajih i imamo svoj klub. Mi smo odgovorni za taj mentalitet, ne Mišković, tovari, Bel i suci.
Oni dole 20 let nisu bili prvaci, znaju da neće bit ni ovo leto, ma ih je bilo 25000, mi ne moremo rasprodat stadion od 8000 ljudi va momente kada igramo proljeće va Europe prvi put pokle 40 let.
Si su nan za se krivi, ma mi si skupa nismo zaslužili si ti uspijehi ča je klub storil..
Klub se voli tamo kade se rabi, na stadionu.
Ovo je veća utakmica nego protiv Stuttgarta, a taj Stuttgart je bil rasprodan va 1 dan i ljudi su stali na kilometarskoj kolone da bi ulaznicu dobili od ranega jutra.
Jebe mi se i za Bela i trenera i sportskega direktora i HNS, mi si skupa smo zakurac i ne zaslužujemo ovako klub!
Slobodno pljujte po mane i oven postu, ne jebe to mane niš. Tu ću vavek napisat točno ča mi je va glave. Ali isto tako ja od kraja 80.tih let nisan propustil više od 50.-60 utakmic, i to još jeno celo leto 2003-04 nisan bil uopće celu sezonu zbog privatnega razloga.
Tu njurgajmo da je skupo, i  se ča rabi tu iznjurgajmo. Ma onda pokažimo da smo navijači! Ča bi moja generacija dala da smo mogli imet ovakov klub dok smo mi bili mladi i da smo mogli gledati Rijeku na proljeće va Europe!

Golman Omonie protiv Aeka slomio kralježak u 90-oj minuti. Završilo mu karijeru.

Onda će branit onaj Uzoho šta je imao 12 obrana protiv Uniteda i bio hit u svijetu..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Quote from: bob marley on 23.02.2026, 22:56Golman Omonie protiv Aeka slomio kralježak u 90-oj minuti. Završilo mu karijeru.

To je druga Omonia koja nije naš suparnik. Naša je izgubila od apoela 1:0