SHNL 23. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 22.02.2026, 17:45h

Started by Radeljic enjoyer, 20.02.2026, 15:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

20.02.2026, 15:02 Last Edit: 20.02.2026, 15:03 by Radeljic enjoyer
Nakon točno 2 mjeseca od mog zadnjeg otvaranja teme došlo je opet vrijeme da otvorim jednu.

Ovo je možda najiščekivanija HNL utakmica polusezone i jedan od najizjednačenijih derbija na svijetu.
Od osnutka HNLa Rijeka i Hajduk odigrali 107 utakmica
Rijeka ima u derbijima 40 pobjeda
Hajduk 40
Nerješenih 27
Omjer zabijenih golova je 144-140 u korist Rijeke.

Tvrda utakmica nakon europskog gostovanja.

Ja predviđam zatvorenu utakmicu i destrukciju njihove igre na Pukštasa i sastav u formaciji 4141

Zloma
  Oreč Majstor Radelja Legbo
                    Barco
Vignato Gojak  Fruk  Morchilaze/Thaqi
                      Čop

Idemo im pokazati šta je europski nogomet🩵🤍🩵🤍

Došao je i tren taj,
slijedi hajduk, mitomanski raj.

Poljud bez krova, u ruševnom stanju,
dolazi Rijeka da produbi  ranu.

Miriši pobjeda, pjesma se ori
tovarima preostaju samo snovi

benzinske se spremaju, slavlje slijedi
dok livaja u krilu mame iris sjedi
(Tata Stjepan 8) gleda i pobjedi se veseli)

i plače,plače,plače..

V
Ja bin volel da više nikad ne menjaju na  4 tada, ovaj roster more igrat samo 3-5-2 ili 3-4-1-2 ili 3-4-2-1 i to treba igrat i uigravat do kraja sezone. Ovako bin ja volel ako već mora rotirat:

-------------------------------Zlomislić
                    Husić----------Majstorović--Radeljić

---Oreč----------Petrović-------Gojak(Pavić)------Legbo

----------------------Vignato-------------Fruk

--------------------------------------Adjeji

Ne znan kakov je taj Pavić, ma ako računaju na njega onda neka igra nedeju. Ali nisan siguran, do sad ni dobil  nanke minute. Mane najvažneje da Vignato konačno igra.
Adjei je igral 10 minuti protiv Omonie, dal' je gol, Jurića ni zbog kartoni, mislim da je jedini zicer da će Adjei počet partidu. A bilo bi i jako glupo da ga  ne stavi, pa ni se sigurno umoril od 10 minuti.

C

B
Trenutno je dobro da se minutaza napadaca dijeli na dvojicu samo, Adua i Jurica. Oba hvataju formu i zabijaju bar nes...Cop nek bude samo back up, 20 min na manje bitnim utakmicama...ipak su ova dvojica mlađi, pogotovo Adu

Ono dijeljenje minutaze podjednako na svu trojicu koje smo radili najesen nije nikome davalo kontinuitet...

Mogao bi Husić krenut, opet na zadnjem veznom da šamara Puškaša

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 21.02.2026, 00:58Mogao bi Husić krenut, opet na zadnjem veznom da šamara Puškaša
Zato imamo peruanca, osim ako ga ovaj oče odmorit

Quote from: Franjo Tuđman on 20.02.2026, 21:11Jel rodio Radelja?

U Novom Listu intervju s DRS u kojem piše " Postao je otac i ekipa mu je darovala pobjedu.", pa se po tome valjda porodio.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Vidim pise dosta forumasa da moramo odmorit igrace. Znaci govorimo o profesionalnim sportasima, koji svaki dan treniraju jedan do dva puta dnevno. I sad velik broj  kaze da ih se treba odmorit???? To su notorne gluposti, jebo ja njihove treninge ako oni nisu u stanju izac sutra u najjacem sastavu i dobit hajduka na poljudu :bo:

K
Quote from: Deba on 21.02.2026, 15:31Vidim pise dosta forumasa da moramo odmorit igrace. Znaci govorimo o profesionalnim sportasima, koji svaki dan treniraju jedan do dva puta dnevno. I sad velik broj  kaze da ih se treba odmorit???? To su notorne gluposti, jebo ja njihove treninge ako oni nisu u stanju izac sutra u najjacem sastavu i dobit hajduka na poljudu :bo:

Treba se prvo razumijet u sport i misice kako funkcioniraju pa pisat ovo sta ti pises...

Je, vidimo na primjeru najvecih svjetskih klubova kako se odmaraju igraci :svakacast:

K
Quote from: Deba on 21.02.2026, 15:55Je, vidimo na primjeru najvecih svjetskih klubova kako se odmaraju igraci :svakacast:

mislim da i sam mozes skuzit koja je razlika ne ?

Quote from: KadOkrenemSe on 21.02.2026, 15:49
Quote from: Deba on 21.02.2026, 15:31Vidim pise dosta forumasa da moramo odmorit igrace. Znaci govorimo o profesionalnim sportasima, koji svaki dan treniraju jedan do dva puta dnevno. I sad velik broj  kaze da ih se treba odmorit???? To su notorne gluposti, jebo ja njihove treninge ako oni nisu u stanju izac sutra u najjacem sastavu i dobit hajduka na poljudu :bo:

Treba se prvo razumijet u sport i misice kako funkcioniraju pa pisat ovo sta ti pises...

ja se iskreno nadam da me samo sprdas....

A
Jurić i Lasickas ne igraju zbog žutih.

Igrat će Adu, vjerovatno od prve , a onda će uć Čop pred kraj...

Tornike ne igra protiv Omonie zbog crvenog tako da ga očekujem od prve protiv Hajduka.

Radeljić isto ako je u kadru će igrat jer nije igrao zadnju.

Ndockyt će igrat jer Europu ne može zbog žutih.

Devetak će po meni isto igrat jer sljedeću Radeljić igra tako da on protiv Omonie nije potreban.

Barco će bit potreban za Omoniu tako da vjerovatno Petrović od prve, ne vjerujem da će Barco tri za redom od prve.

Toni igra sigurno, da se diže u formi i opet pred kraj ga se vadi da zadrži svježinu za četvrtak.

Ako je Vignato spreman isto barem pola sata da se lagano vrati u ritam da se na njega može računat za Europu.

Legbo će sigurno dobit minutažu jer nije prijavljen za Europu.

Pitanje je samo dali Dantasa, Majstorovića i Barišića sve tri zaredom držat po 90 minuta...Ako se procjeni da mogu, zašto ne...Ako ne Husić umjesto Majstorovića i Dantasa ranije izvadit iz igre...Barišića bi nekako najmanje dozirao, neka igra, mislim da je njemu to najmanji problem...

Kad se ovako posloži, prilično je izvjesno ko će igrat...Naravno ,uvijek je moguće neko iznenađenje Sancheza.