SHNL 23. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 22.02.2026, 17:45h

Started by SamoMesarskiNogomet, 20.02.2026, 15:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

C
Igrač manje,umor od četvrtka...ništa dobro.

Nije ovo crveni. VAR je prikazao kut iz kojeg izgleda da je, ali vidi se dobro da nije uopće bilo elemenata za crveni čim pogledaš iz drugog kuta.

D
Jos im penal trebaju svirat i kvota je ispunjena

Quote from: Carlopago87 on 22.02.2026, 18:33Igrač manje,umor od četvrtka...ništa dobro.
kakav mrtvi umor, utakmica za tri dana

Nije ovo crveni , očešao ga po nozi.. žuti da, njihova lopta da je odmah svirao. Var manipulacija i to teška.
HNL lakrdija ! :jbg:

F
Fruk je nažalost totalno van svega, zreo je za klupu

K
Oće biti prosvjed na Rivi ili toga nema kada se krade za Bile, sekti to ne smeta onda.

Đon na stajnu nogu, nenamjerno, je da se ovaj zaletio ko sivonja, je da je Petrovič u trku, ali start je koji može slomit nogu, tako da, neće Belu nitko moći prigovoriti za ovo. Nisam ni ja vidio dok var nije zvao

K
Da je na drugoj strani, odmah bi rekao da je crveni, tako da, gledao sam par puta i meni je

Quote from: Kostrena on 22.02.2026, 18:39Da je na drugoj strani, odmah bi rekao da je crveni, tako da, gledao sam par puta i meni je
Tako i ja gledam

J
Previse crvenih ove sezone, katastrofa

A
Ne brinite se, Rijeka igra dobro sa igračem manje, već smo naučeni na to, ko dobar dan...Samo šta ćemo se puno potrošit, nije vrijedno da prokockamo Omoniju zbog toga...Vidjet kako sa snagom stoje Oreč, Majstorović, Dantas jer oni su nam jedini koji su u mogućnosti igrat tri zaredom po 90' min...

B
Nevjerojatno...taman govorim minutu prije crvenog, kako smo ih takticki pojeli, nisu znali izac, a da samo Gojak il Vignato sa dva tri proboja po boku zna odigrat pravu povratnu..mogli smo ih imat 2-0. Dodajmo i da Fruk opet nije svoj.

I onda ovo...Zloma mozda 10 posto kriv, al naporan mi vise taj Petrovic i njegov "nevidjivi posao"..

Neznam, ovako na prvu mi djeluje kao crveni.

Al dobivamo mi njih danas s igracem manje, pazite sta kazem..

Mislim da je crveni 50 50 jer Peteović pokušava loptu ispucati, a onda ta noga u toj sekundi pada ovome na potkoljenicu. Igrač hajduka se zaletio u Petrovića.
SPORTSKI ODLAZI!

P
Ovo ne moze biti crveni, petrovic ima u posjedu loptu i ovaj se ko sivonja zabija u njega i dobija po nogama....

A za ovog tovara velu bi trebalo poslati prigovor na hrt da ubuduce komentira za hajduk tv....kakva gomila govana je to, iz svakog komentara vidis natezanje za tovare....

Edit: crveni moze dobiti zbog opasnog starta, ovo nije opasan start od strane petrovica vec neoprezan ulaz u duel od strane tovara, petrovic je isao dodavat loptu koju je imao u posjedu i slucajno zakacio ovog sivonju po nozi