SHNL 23. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 22.02.2026, 17:45h

Started by SamoMesarskiNogomet, 20.02.2026, 15:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Bolno je uvijek uzgubiti od njih, ali pogotovo na ovaj način

Još će bit bolnije kad nas sutra svi mediji krenu uvjeravati kako je sve bilo OK, da smo nadigrani i kako je Sanchez najveći negativac u HNL-u a Petrovič mesar

Samo se okrenuti sebi, kao i uvijek, proći u četvrtak i zapamtiti za 4.3. kad ćemo im, nemam ljepše riječi - jebat mater

D
Ja ne znam zasto meni ova kurceva tovarija izaziva poriv "da bar igram, kako bi zveknuo bilo koga posred one njegove ruzne tovarske face" cim bi krenula neka kradja..
Ono bas me vuku da prizeljkujem pokolj na terenu i da ih se sve smrvi..
Kod dinama mi samo nekad se javlja takav poriv protiv nekih igraca, kod ovih uvijek..
Jos kad vidim tribine i sve te ogavne vlaje ercegovce sugave seljacine po tribinama..
A igrao sam nogomet prilicno aktivno i prilicno zapazeno i nikad nisam imao takav poriv...

Nebitna utakmica za nas. Bitno ih je dobit u kupu. A najbitniji je cetvrtak. Nadam se da ce Barisic bit spreman jer nam treba.
Utakmica je bila opet odlicno pripremljena sa strane Sancheza, jedino sam ja ovaj put ocekivao puno vise rotacija zbog cetvrtka.
Ono sto me svakako brine je Fruk. Pa to nije ni 1/5 Fruka od lani. Mozda ce netko rec glupost, ali ja bi Vignata stavio na njegovo mjesto u cetvrtak, a Fruka na klupu, jer ovo sto Fruk igra ovu polusezonu nije na razini prve lige, a kamoli razini Fruka.

Sramota je Miskovica i svih ljudi u klubu, pa na kraju i svih nas navijaca skupa koji uvijek pokusavamo biti veci pape od pape je sto nam Bel nakon onog pickaranja nasih igraca, slavljenja penala za Dinamo zajedno sa VAR sobom, totalno suludih objasnjenja nakon sto je cijela snimka izasla u javnost i dalje sudi. Apsolutna sramota.

K
Možemo mi komentirati igru, naše crvene kartone, itd...

Al je činjenica da je ovaj Petrovičev start napravio Mišić, dobio bi "visoki žuti karton"  :neretljak:

Mi smo ove sezone radi raznih belova, lovrica i takvih hnl gnjidi zakinuti za MINIMALNO 7-8 bodova. Što bi nam sada nosilo komotno 3 mjesto uz priključak režimskim klubovima pri samom vrhu.

Miško nek pokaže jaja i nek sutra obrani Sancheza na presici i popljuje sudacku organizaciju od ovog ćelavog klauna pa do onog francuza (ne znam ni kako izgleda frajer) koji svako kolo govori da je sve super.

B
Quote from: DirkVanHoojidonk on 22.02.2026, 21:20Ja ne znam zasto meni ova kurceva tovarija izaziva poriv "da bar igram, kako bi zveknuo bilo koga posred one njegove ruzne tovarske face" cim bi krenula neka kradja..
Ono bas me vuku da prizeljkujem pokolj na terenu i da ih se sve smrvi..
Kod dinama mi samo nekad se javlja takav poriv protiv nekih igraca, kod ovih uvijek..
Jos kad vidim tribine i sve te ogavne vlaje ercegovce sugave seljacine po tribinama..
A igrao sam nogomet prilicno aktivno i prilicno zapazeno i nikad nisam imao takav poriv...
A kako kome...ja sutra vec zaboravljam tovarciju (ionako se nece veseliti na kraju sezone), dok mi je jos mucno u zelucu od onih 1-2 u maksimiru najesen..

B
Sto se tice Fruka, ja bi tu podvukao i dalje prisutnu ozljedu tog prsta...jest da djeluje da to nije strasno, no na visokoj razini te koci igrat tako zamotan. Nemozes ni u duel kako spada, ni past na pod a da ti u podsvijesti nije taj prst. A Fruk je bio bas odlican duel igrac medu ostalom..

I
22.02.2026, 21:47 #171 Last Edit: 22.02.2026, 21:48 by istria bianco / blu
Quote from: DirkVanHoojidonk on 22.02.2026, 20:57Ako je vama ovo crveni, vi niste nikad igrali nogomet..
Petrovic igra loptom i noga mu ostaje u toj visini i dolazi do sudara...ovaj se zaletava u njega kao sivonja sa nogom naprijed i tu dolazi do spoja..pa ne moze petrovic maknut nogu u milisekundi
Kakav kurcevi crveni karton daj molim te hahahaah
Broj 1, ovo je forum i normalno je da svi nisu igrali nogomet. Broj 2, ja sam igrao nogomet i svjestan sam dvije stvari: prvo, prije 5 godina ovo vjerojatno ne bi bio ni prekršaj, drugo, bez VARa ovo ne bi bio crveni. Činjenica je da se nogomet posljednjih godina pretvorio u balet i da se VARom sankcioniraju ovakvi startovi. Da je bilo suprotno, siguran sam da bi bio prvi udario da kako je ovo crveni. Malo objektivnosti ne bi škodilo, da se ne pretvorimo u mitomane. 90% neutralnih je reklo da je ovo crveni. Na stranu to da je Bel i dalje tendenciozno smeće i da je sramota da je Matić uopće još uvijek dio sudačke organizacije. A ovi crveni više ne mogu biti slučajni jer ih je previše i u Europi gdje nema ovih HR diletanata. Danas je bilo puno nesreće za nas u utakmici koja nije bila toliko bitna. Treba to prihvatiti i okrenuti se bitnome.
Broj 3 To što je netko igrao nogomet ne znači da posjeduje jedinu istinu i da ima pravo docirati onima koji nisu igrali nogomet.

O
Nisam gledao utakmicu, pogledao sam samo crveni Petroviću , onaj pad Šege u kaznenom prostoru i gol i više ništa tako da ne mogu generalno dati svoje mišljenje o utakmici ali sam čuo da smo propustili 2 3 prilike je koje su trebali biti golovi i na kraju budemo kažnjeni.Nemamo se šta nabrijavati na Bela crveni je bio čist, jer na prvu se i ne vidi baš ali na var snimci se lijepo vidi đon na nogu i tu nema diskusije, pitanje je samo da li bi se svirao crveni na drugoj strani. Šta se gola tiče kriv je Radeljić umjesto da gleda i prati igru on se bavi pizdarijama i primimo gol zbog njega. Sami smo krivi za poraz.
Zaboravit tu utakmicu i usredotočit se treba na četvrtak , bit će teško, igrači su umorni i trebat će i živaca i snage zadržati ili povećati prednost za prolaz dalje.

Z
Omonija isto izgubila kod Apoela u gostima 1:0.

S
Var snimka je trenutak izvučen iz konteksta. Cijeli snimak meni izgleda kao tipičan sudar, u kojem Petrovič ne može imat nogu u drugom položaju, jednako su udaljeni od lopte, oba je promašuju, a glavni kontakt je koljenima. Oba se po sudaru hvataju za koljeno. Bel prvotno vidi sudar.
Takvih sudara je masa, u svakom kolu, i mogao je Petroviču pokazat i žuti zbog neopreznosti, ali kriterij prema nama je uvijek najstrožiji mogući.
-------
Šteta za uništenu utakmicu i derbi, ali ni prvi ni zadnji, pa bi bilo zanimljivo izvuč statistiku crvenih kartona i penala protiv Hadjuka zadnjih 12 godina, da se mlađi naviknu.

L
Quote from: Deba on 22.02.2026, 23:19https://www.tportal.hr/sport/clanak/sudacki-ekspert-secirao-derbi-evo-sto-kaze-o-penalu-crvenom-petrovicu-i-siguru-20260222

dovoljno je procitat onaj dio u kojem kaze da dostupne snimke nisu pokazale pljuvanje :neretljak:
Sramotna sudačka analiza, na kraju će se dogoditi ono čega sam se pribojavao, kroz medije će se forsirati priča kako se Rijeci stalno pomaže

Quote from: Deba on 22.02.2026, 23:19https://www.tportal.hr/sport/clanak/sudacki-ekspert-secirao-derbi-evo-sto-kaze-o-penalu-crvenom-petrovicu-i-siguru-20260222

dovoljno je procitat onaj dio u kojem kaze da dostupne snimke nisu pokazale pljuvanje :neretljak:

QuoteSuca Bela možemo na ovoj utakmici prvenstveno ocijeniti kroz tri krucijalne odluke koje su najviše utjecale na tijek utakmice. Sve ostale procjene, kako prekršaja, puštanja igre, tako i primjena disciplinskih mjera, bile su na visokom nivou.

Nakon što sam ovo pročitao sam zatvorio članak.
Ispada da jadikujem, naričem i kmečim. Čak nije toliko do tog crvenog kartona koliko do biranja koji se faulovi i kada sviraju. Zaista mi je puna kapa tih različitih kriterija. Pa i nama je postalo normalno govoriti "to se njima ne sudi, nama da". I to jednostavno nije normalno, nije pošteno. I zato baš cijenim Sanchezov istup. Jednostavno je: tretman koji imamo je nepošten. Nismo jednaki. Ima jednakijih. 

D
Treba biti kao sanchez
Vjerujte mi ljudi
Previse se spusta glava i time se nista ne dobija