KL play off; nokaut faza; Cetvrtak,26.02.2026 18:45; Rijeka (HR) - Omonia (CY)

Started by moreplovac, 24.02.2026, 16:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Jesam li ja jedini kojem je današnji ukrajinski sudac ličio na Čulinu?

Z
Samo velika sreća u meni.... Onaj osjećaj kad legneš i samo si sretan i smiješ se .... E to su meni večeras podarili naši dečki i Bog nogometa Toni Fruk

Quote from: JeremiePingpong on 26.02.2026, 23:13Jesam li ja jedini kojem je današnji ukrajinski sudac ličio na Čulinu?

Nisi, na trenutak sam se usrao i pitao koji k se desava

Svaka cast ekipi, jebena pobjeda, ali jos vaznije ovakve te utakmice napune samopouzdanjem... Nadam se da je ovo  ta dugoocekivana "the'" utakmica od koje krece niz nepobjedivosti. I samo da napomenem  jer je jace od mene, nadam se da ste shvatili da ovi igraci mogu i moraju igrat 2 utakmice tjedno, nikakva odmaranja im ne trebaju

Kako su nas sjeverni prijatelji uvjeravali, europa je jedino mjerilo :neretljak:  :neretljak:

Mi smo najbolji klub u Republici Hrvatskoj.

K
Quote from: Deba on 26.02.2026, 23:28Kako su nas sjeverni prijatelji uvjeravali, europa je jedino mjerilo :neretljak:  :neretljak:

Mi smo najbolji klub u Republici Hrvatskoj.

Kad smo kod njih, sad znamo da se šamaranje ne dopušta u europu kao u hnlu.

Stojkovic totalno divlji igrac, dobro je rekao boban, ne mozes to radit kod aktivnog rezultata

K
Možda je zaboravio da Bel ne sudi, u našoj močvari možes pola ekipa pošamarat neće te sudac ni pogledat.

R
Quote from: kirac_87 on 26.02.2026, 23:39Možda je zaboravio da Bel ne sudi, u našoj močvari možes pola ekipa pošamarat neće te sudac ni pogledat.
Ma mislim da je dobio crveni samo zato jer je bio u bijelom dresu i ošamario igrača u plavom dresu. Da je obrnuto, da je Stojković bio u plavom dresu ne bi dobio crveni. Siguran sam  da to piše negdje u pravilima.

K
Današnji prolaz nam je donio 800.000€.

Iliti ga dva Anela Husića :neretljak:

Tiago Dantas doktorski odigrao, koliko sigurnosti u tim omalenim nogama ima to je cudo. Vidi se da je prosao svjetske škole jer tehnički je savrsen. Uz njega treba istaknuti Adu Adjeija koji je kao nekada Franjo ili Frigan istrcao jako puno, pritiskao stopere i na kraju ga nagradilo...do jucer igrao 4. englesku ligu, a sada postao vazan kotacic ove ekipe...Fruk na 70% ali odradio je svoju dionicu kako samo on to zna...kapa dolje svima

D

Quote from: deva on 27.02.2026, 00:33Tiago Dantas doktorski odigrao, koliko sigurnosti u tim omalenim nogama ima to je cudo. Vidi se da je prosao svjetske škole jer tehnički je savrsen. Uz njega treba istaknuti Adu Adjeija koji je kao nekada Franjo ili Frigan istrcao jako puno, pritiskao stopere i na kraju ga nagradilo...do jucer igrao 4. englesku ligu, a sada postao vazan kotacic ove ekipe...Fruk na 70% ali odradio je svoju dionicu kako samo on to zna...kapa dolje svima

Na stranu krasna realizacija DAA kod gola, ali kako se, kad je utrcao izmedju stopera i golmana, na pola sekunde u trku ogradio pred golmanom, odbio ga kukom i nastavio s loptom. Da, moras imat prirodni feeling za realizaciju da bas budes vrhunski, ali ovakve stvari su instinktivne, jos teze za naucit.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è