KL play off; nokaut faza; Cetvrtak,26.02.2026 18:45; Rijeka (HR) - Omonia (CY)

Started by moreplovac, 24.02.2026, 16:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Quote from: Kostrena on 27.02.2026, 07:33Fruk bi radije Francuze, zanimljivo
Pa PSG se zanimao za njega. Gdje ćeš bolju reklamu ako razvali Strasbourg....

I

Uf, kakav rollercoaster emocija.

Bio sam uvjeren da nas je sudac sjebao kod prvog gola i nisam se mogao oteti tom dojmu dok mi netko na poluvremenu nije rekao da nije bilo ni govora o prekršaju. Meni je sa tribine ogledalo kao da je bilo žestokog povlačenja.

Na poluvremenu sam bio siguran da smo gotovi i da nema realne šanse da možemo proći jer bas smo bili beskrvni.
I još Deki na stoperu. Čovjek je u nekoliko navrata držao onside njihova dva napadača po 2-3 metra iza Radelje i Majstora jer ne zna poštovati linije. Da ne govorim da se znao postavljati potiljkom prema suigračima u "liniji". Jeza me hvatala.

A onda... maestro Fruk zabija, onako njegovo, laganini, a bez mogućnosti da se brani.
Pa je par minuta kasnije nagovijestio da se vratio kad je okrenuo njih 2-3 na malom prostoru. Tada sam rekao čovjeku do mene: Fruk se vratio!

DAA... straaaaasan gol. Šteta za one druge situacije.

Zloma odličan.

Dantas maestralan!

Ne znam sto im je Munoz rekao na poluvremenu, ali nešto je. Svaka čast stožeru na reakciji i vodjenju utakmice.

V
Ja volim napisat ča mislin, a ne ono ča je popularno. Pa ću napisat ča mislin o jednen našen igraču. Npr. hvali se puno Barišića odkad je prišal, hvalilo ga se i prvo nego ča je prišal i takovi igrači vavek imaju prednost kada ih se dočeka na taj način, nego kako se dočekalo Radeljića. Znan, ni isto kad prideš z Lyona ili iz Moldavije odkuda je Radeljić prišal.
Da bi Barišić postal Radeljić treba još puno puno palente pojist i to je prava istina. Ne zato aš je Barišić loš, nego zato aš je Radeljić verovatno najbolji stoper kega smo imeli odkad nan je države.
Morda će neki reć da pretjerujem aš smo imeli ne znan Milinovića, Tokića, Kneževića ili Mitrovića, ali za mene je Radeljić ipak malo zgora sih.
Zač to mislin, moren dobro argumentirat. Prvo je da smo samo 2 put va povijesti bili prvaci, 1 puta smo to uspjeli s Radeljićun i to va prvenstvu kad napadački nismo bili bas neš, čisto je obrana dobila prvenstvo. Glavni va toj obrane bil je Radeljić.
Osin prvenstva, prvi put va povijesti države smo izborili Europu na proljeće, opet bin ja rekal više na dobru obranu nego napadun. Dobili smo 3 gola va 8 Europskih utakmici!
Glavni va toj obrane je Radeljić. To su činjenice.
I treći argument ni činjenica,  ali mislin da će se većina složit. Radeljić  najviše pridonosi nasoj igre va napadu od seh našeh stoperi va povijesti.
Mi na forumu i navijači općenito vole trendove, puno se tega gleda kad se ocjenjuje igrači, od tega od kuda prihaja, koliko let ima, ši igra za reprezentaciju itd. Pa se tako oko Barišića storil još vavek puno prerani hajp,  kakov  Radeljić nikad ni doživel.
Hvalilo se Radeljića,  da budemo na čiste, ali nikad ga se ni svrstalo tamo kade zaslužuje bit, va najbolje va nasoj povijesti. Za to postoje jako dobri argumenti, a saki more privatno više volet ovega ili onega igrača.
I mislim da kad gledamo tu povijest odkad nan je nove države, ne bivše,  ova generacija ima 2 igrača va top 10 igrači općenito. To su Fruk i Radeljić.
Malo je tragično va svemu temu jedino to da neki gore va uprave ni tega svjestan, pa će Radeljić poć na leto ća besplatno. I da se baš ne piše  i ne govori o temu.

Morda ste u pravu, ali kad Barišić krene iznositi loptu od svojih do tuđih 16 metara, podsjeća na jednoga Gvardiola  ;)
SPORTSKI ODLAZI!

K
Smanji malo količinu, ubi me glava od prijevođenja samom sebi

Z
Quote from: Kostrena on 27.02.2026, 11:38Smanji malo količinu, ubi me glava od prijevođenja samom sebi
nemoj tako, bitna je kvantiteta, a ne kvaliteta.

D
Quote from: VIIRC on 27.02.2026, 08:09
Ti su najbolja ekipa va toj konferencijskoj lige i ako bin se moral kladit ki će osvojiti, na njih bin stavil.
Navijanje katastrofa, ali  celi dojam..Armadina tribina prazna,  Izbor pjesmi kako da smo na  natjecanju za  izbor himne za promoviranje mira va svetu. Koreografije ni ni bilo, ostatak stadiona mi se činilo da je ispratil malo navijanje samo pokle goli.
Va Koprivnice bi bila bolja atmosfera da imaju priliku igrat tako velu utakmicu.
Niki ni kriv i krivi smo si. Skupe su karte, ma ako smo već prišli i platili to, onda bi bil red da se stvori neka poticajna atmosfera za igrači.

Ma sve je katastrofa. I sunčano vrijeme je katastrofa. Ne zaboravi i vatrogasci su bili katastrofa. Ti kad napišeš nešto pozitivno mislim da će cijeli forum pogasit profile. Možeš i bolje njurgat. Spiker isto katastrofa. Dodavači lopte uz aut liniju nisu bili u fokusu. A jesi samo vidio naše doktore, ono, užas im je kutija prve pomoći, neviđeno. 3 žarulje na relektoru nisu radile.

R
Pustite nebogog Barišića. Boli ga  zadnja loža, ni mame da ga pazi i skuha mu kokošju juhicu da projde. On je još dite, kao i  npr. DAA, odselil se va drugu državu, puno je to promjena.
Rijeka, ako nešto radi dobro, to je da igrače koji dođu, uglavnom napravi boljima.
Radeljić kad je tek došao, krpao je beka zadnjih 5-10 minuta kad se je čuvao rezultat, smatralo ga se je lošom kopijom Krešića. Tu se je razvio u ovo što je danas. Kao i Pašalić, Ivanović, Fruk,Oreč... da ne nabrajam dalje.
Isto će bit i dalje s Dantasom, Vignatom, Barišićem, DAA....
Mladi dečki dobiju minute, naprave i poneku grešku, ali kroz minute dobiju iskustvo samopouzdanje, isprave neke greške koje su radili / rade i idu dalje za veći soldi....
Ciklus za svakog od njih je 2-3 godine. Nema kupovine plug and play riješenja kod nas.

Valjda gleda kao mogućnost izloga za transfer. Spominjao se Nantes kao jedan od zainteresiranih klubova ljetos, pa se možda vidi u francuskoj ligi.

Quote from: TIR on 27.02.2026, 08:56MVP na Cipru, top 3 igrača sinoć. Lik je primio 3 gola u 8 europskih utakmica, o čemu pričamo.

Zloma je osvojio u HNLu što se da osvojiti, pa se više ne loži toliko na ligaške utakmice. Sad mu je KL izazov.  :nisamja:  :neretljak:

-----

Kako sam ranije napisao, trener je očito tempirao formu za ove 2 utakmice i neki svoj sud o proljetnoj Rijeci sam čuvao za ovaj period.
Od svih proljetnih utakmica, kao jedini ozbiljni kiks bi naveo poraz od Osijeka.
pinamo je došao prerano i objektivno je možda prejak da bi mi mogli dominirati nad njima, kad se postave onako defanzivno kako su igrali u toj utakmici.
Osijek je kiks, jer ne možemo biti jedina momčad koju je Sopa uspio pobijediti, bez obzira na tempiranje forme.
Varaždin je dominantno savladan, ciparska utakmica je bila na vagi, ali je momčad uspjela izvojevati ključnu pobjedu, bez koje jučerašnji prolaz možda i ne bi bio moguć.
hadjuk na školjci je skup nesretnih događaja od crvenog kartona Petroviču do Radeljićevog kiksa kod gola. Kroz cijelu utakmicu smo kontrolirali igru, imali kvalitetnije šanse i uvjeren sam da bi izvukli pozitivan rezultat u normalnim okolnostima.
Sinoć je ona pobjeda nastavak ciparske utakmice. Hrabra i čvrsta igra, maximalno angažirano u obrani protiv potencijalno kvalitetnijeg protivnika. A u napadu nas je opet malo sreća pomazila i pogurala dalje. Nakon svih ranih europskih pegula, lijepo je biti s tanje strane štapa.
Apsolutno zaslužena pobjeda, čestitke dečkima i sad čekamo popodnevni ždrijeb za nastavak povijesne sezone.

Isto tako se nadam, da će se ovaj trend pozitivne igre nastaviti i u HNLu. Glavni konkurenti za 3. mjesto su se više manje samouništili (Slaven, Istra) u zimskom roku, pa to ne bi trebalo doći u pitanje. Ali i dalje kao skriveni cilj bi ganjao dostizanje tovara i hvatanje 2. mjesta do kraja sezone. Čisto da se pojedu od muke.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Idemo on 27.02.2026, 11:10
Pa PSG se zanimao za njega. Gdje ćeš bolju reklamu ako razvali Strasbourg....
Za 10m eura ga mozes prodat jedino ako cemo izvuc Strasbourg i da im zabije dva komada.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Evo hajduka u Europi, Rakitic će izvlačiti kuglice @Badbeat reagiraj

V
Mi more neki objasnit ča je pozitivno pisanje, a ča negativno, da znan za ubuduće, aš san stari telac i ne razumen to. Ako je Omonia imela puno šansi i ja to napišen na forumu, onda je to negativno pisanje? Ako protivnik npr. ima 20 korneri, onda treban na forumu izlagat i napisat da su imeli pol manje, da bi to bilo pozitivno pisanje?
Jako je teško to razumet.  Kako pozitivno napisat da je protivnik imel puno dobreh šansi, a da ne lažen?
Ili se ne sme više nanke analizirat ča je i kako bilo na utakmice, aš smo pobijedili i  pasali 
Isto ča se tiče navijanja, pokle 15 let san bil na armadinoj tribine, to more bit subjektivno, ali za mene je bilo jako loše. Ča moran lagat da bin nekemu tu bil pozitivan ili ča?
Ča van ni dosta to da smo pasali i da smo profeštali i da je pol nas još pijano, pa ne trebam valda još lagat na forumu da bi nekemu dan bil lep. Mane je lep i presretan san. To ne znači da je navijanje bilo dobro, nanke da nam Omonia ni storila 5-6 čistih šansi.
Ako je nepoželjno na forumu analizirat ono ča je bilo va utakmice pokle fešti i velih pobjedi, napišite, pa to više neću delat.
Ja san mislel da forum ne zato da se komentira, ča je bilo dobro, ča loše, ča se još more popravit :bo:

I još neš, ča stvarno neki ne razume nas jezik domaći? @Kostrena , nisi prvi ki je komentiral da rabi prevod. Imaš nadimak @Kostrena , pa kako vi tamo povedate? Znan da je Bosanski drugi službeni jezik va dobren delu Kvarnera, aš su se ljudi doselili i povedaju svoj jezik, ma to ne znači da mi tu ne moremo povedat naš.
Da se nebi neki uvredil, aš ne mislin niš krivega, nego bi ljudi ko su se doselili trebali se prilagodit nsmi, našem običajun, jeziku, dijalektu, kako god, a ne mi njimi.
Neki ki je navijač Rijeke, a pripala je s druge države ili druge regije, sigurno čuda let biva na Kvarneru, pa mi je čudno da ne razume neš ča nasliša saki dan.
A i da van iskreno napišem, moral bin di dat mislet da pišen po Hrvatski. Va školu san hodil pred više od 30 let, od tad ne rabin pisat, pa zato pišen onako kako  povedan. Nemojte se jadit. Ki ne razume, probajte Google  translate s domaćega na Hrvatsko/Bosanski🙃

Nego gledam ovaj sažetak s Arena sporta i mislim da je jako glupo napravljen. Drugo poluvrijeme prikazani samo naši golovi i mislim jedna šansa, a njihovo skoro sve što su imali. Imali smo još dosta šansi pored golova. Tko gleda samo sažetak mislit će da smo dobro prošli.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo