KUP 25/26; Četvrtfinale; Srijeda, 04.03.2026. 20:00; Rijeka - Hadjuk

Started by Snowcrash, 03.03.2026, 20:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Glupo je kipat po Zlomisliću rekao bi koliko nam je dao toliko i uzeo kad se pogleda presijek cijele sezone, da ga nije bilo na cipru mislim da prošli sigurno ne bi. U hnlu je kiksao ali vjerujem da bi sve kikseve htjeli radije u hnl-u nego u europi bar što se tiče ove sezone.

L
Meni je Zloma u proljetnom dijelu sezone vrlo dobar, praktički bez većeg kiksa, sa vrhunskom partijom na Cipru.

Quote from: korner on 05.03.2026, 12:47Bravo za svih koji tvrde da je Fruk simulirao penal. Pa vi ste veći klaunovi od Kolarića.
Treba biti realan i reći svoje mišljenje. Ja bih ovo usporedio sa Šegom na poljudu. Meni je bilo iznimno drago kada mu to nije bilo svirano i još je bio nagrađen žutim, ali onda trebam biti korektan i reći da isto tako treba biti i u ovoj situaciji. Ili to ili obje situacije samo igraj dalje bez žutog.

J
Dajte više prihvatite igrače sa svim svojim manama. Sve dok igraju pošteno ne treba kipat po nikome. Prije ću jebat majku igraču od 10M koji se zajebava nego jadniku koji ne zna.
Zloma je kapetan šampionske Rijeke i sigurno nije zaslužio traktate pljuvanja po forumima.

Quote from: Vado Magnar on 05.03.2026, 13:35
Quote from: Orpat on 05.03.2026, 13:27Pa kad će oni šta priznat, nikada, kod njih ne postoji objektivnost, pa čak ni onaj minimum.

https://www.index.hr/sport/clanak/putujuci-cirkus-s-poljuda-najludja-utakmica-ikad-i-najnetalentiraniji-hrvatski-sudac/2767696.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d
Evo i Vice Karin govori o kartonu za Rebića. Ali ne spominje Racija. Ajmo reći da su napravili pol koraka naprijed.  :neretljak:

Što se tiče Zlomislića, ne bih ga previše krivio za drugi gol. Možda je mogao i trebao bolje reagirati, ali lopta je bila baš snažna i donekle iznenađujuća. I naravno svaka mu čast za dodavanje AMJ, kao i ono ranije prema Adu. Po meni sasvim dobra partija. Nije najbolji golman kojeg smo gledali, ali u zadnje vrijeme je na razini.

I jedna korak unatrag, kaze "novinar" -  "Prva situacija dogodila se u četvrtoj minuti kada je Toni Fruk, na tri metra od glavnog suca utakmice koji je imao savršen kut za vidjeti situaciju, blatantno simulirao penal. "

Ne bih ni ja sudio penal, ali nije simuliranje ni za žuti, jer kontakt postoji. Čak je i Toplak rekao na TV-u — nije penal, ali nije se ni bacio bez ikakvog kontakta.
alkoholom protiv droge

V
Quote from: korner on 05.03.2026, 13:53
Quote from: VIIRC on 05.03.2026, 13:04Lepi moj čovek, Ayaji ti igra va Opatije
zašto me ne čudi da baš ti nisi to shvatio kao zajebanciju
da jer evo stvarno ne znam tko je Goodnes a tko Daniel
Oprosti. Zajebancija je jako dobra i smešna. A ja bedast nisan skužil tako dobru zajebanciju :-\

Quote from: Juncaj u 40oj on 05.03.2026, 14:07
Quote from: korner on 05.03.2026, 12:47Bravo za svih koji tvrde da je Fruk simulirao penal. Pa vi ste veći klaunovi od Kolarića.
Treba biti realan i reći svoje mišljenje. Ja bih ovo usporedio sa Šegom na poljudu. Meni je bilo iznimno drago kada mu to nije bilo svirano i još je bio nagrađen žutim, ali onda trebam biti korektan i reći da isto tako treba biti i u ovoj situaciji. Ili to ili obje situacije samo igraj dalje bez žutog.

Ne treba biti psiholog da se po govoru tjela Račija i Fruka moglo skužiti da penala nije bilo, isto kao što se po govoru tijela Račija nakon udarca Jurića moglo skontat da je kriv.

J
Da kolaric zna sudit ne bi svirao penal. Ali pizda kakva je, svira penal i čeka VAR. Tip je stajao pet metara do njih. Tu se vidilo da nije u stanju svirat ovu utakmicu što se kasnije i pokazalo.

V
Quote from: Johnson on 05.03.2026, 14:09Dajte više prihvatite igrače sa svim svojim manama. Sve dok igraju pošteno ne treba kipat po nikome. Prije ću jebat majku igraču od 10M koji se zajebava nego jadniku koji ne zna.
Zloma je kapetan šampionske Rijeke i sigurno nije zaslužio traktate pljuvanja po forumima.
Ča po tebe da delamo na forumu, ako ne smemo napisat ki nan se igrač pježa, ki ne i ki je po saken od nas bil dobar, ki ne?  :bo:
Moremo jedino si skupa zaključiti da smo pasali, da si skupa napišemo riječ  "čestitam", 1000 put koliko nas je na forumu i da zaključamo ovu temu., ča drugo?
Bilo je i uvredi grdeh na račun igrači, najviše prema Rukavine, to ne podržavan, ali kad neki lepo, smisleno i argumentirano napiše ča ni dobro puli nekega igrača, tj. zač je loš, onda je to skroz ok.
Ne verujen baš da ti ima nekakove koristi da neki nekega igrača više ili manje favorizira. Saki piše ono ča vidi.
Mane je Barco  ona loša karika ga prvieh 11. Većina to vidi, a ima i onih ki povedaju da je super.  Jednemu  je Barco, drugemu je Rukavina, trećemu Zlomislić, a pročital san čak da Fruka treba stavit na klupi pokle utakmice va Splitu kad smo zgubili 1-0. Ča sada? Nismo svi isti, ne vidimo si isto. Ja ću si ipak zet za pravo da vidin i rszumen malo bolje od drugih aš iman B licencu :neretljak:

S
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 05.03.2026, 12:53Sad sam još jedno 15 puta pogledao sažetke, Devetakova sekvenca kod gola za 1-2 je za teško preseljenje na klupu.
Kakav amaterizam majko božja.

Krivo ispucavanje, izlet u prazno protiv Šege, onda ne isprati Livaju i umjesto da trči na Brajkovića koji je sam u 16 on laganim hodom ni sam ne znam šta radi.

Analiziraj ga onda i kod gola za 0:1.

S
Teško ćemo od ovoga ohladit glave tako brzo, ali ja pokušavam na silu ohladiti glavu i stalno mi se vraća misao - Hajduk nas je jučer u nekim segmentima nadigrao. Jedan od tih bolnih segmenata je dvoboj Brajković - Devetak. To nam se ne smije događati. Nećemo na stup srama Devetaka; ali treba svaku utakmicu pripremiti da ti protivnik (za kojega smo redom svi mislili da je inferioran) ne stvara višak igrača s lakoćom.

Naši su me (drugi segment koji me zabrinjava) jako razočarali u situacijama "1 na 1". Gotovo ništa. Ne brojim pretrčavanja sporih stopera nakon ubačenih dugih lopti. Totalno ugodno iznenađenje AM Jurić i proboj po desnoj strani. Moramo puno, puno više.

Kakva utakmica! Dobro su neki rekli, još bi bilo slađe da ih je sudac pokrao, ali dobro, nećemo se žalit  :neretljak:

O utakmici se može na dugo i široko. Sa sjevera se malo toga vidi, ali sam stekao dojam da su nas dobro istukli, poslje sam na TV vidio da je tako i bilo. Hadjuk je u odnosu na utakmicu u splitu po meni igrao jednu totalno drugačiju utakmicu. Od prve minute presing, agresivni koliko je sudac dopustio. Plan je skoro urodio plodom. Mi s druge strane, izgleda umorni, dekoncentrirani. Masu krivih dodavanja, postavljanja i sl.

Totalna ludnica. Znači od tuge do veselja u 3 minute  :neretljak:

V
Bilo je priče na polusezoni da bi mogao brajković kod nas prije nego su mu produžili ugovor.. to me oduševilo, šteta da se nije dogodilo

Devetak je napravio istu grešku i kod poništenog gola za 2:0 i kod gola za 2:1.
A realno je da je glavni krivac kod gola za 1:0 Radeljić jer je trebao stisnuti Pajazitija.

Izašla sudačka analiza:

- Raci trebao dobit crveni
- Rebić trebao dobit direktan crveni za namjeran lakat
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍