KUP 25/26; Četvrtfinale; Srijeda, 04.03.2026. 20:00; Rijeka - Hadjuk

Started by Snowcrash, 03.03.2026, 20:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Nisam nis napisao o igri u svom ovom ludilu, samo moje kratko videnje da je hajduk bio bolji samo za jako malo...ni blizu da su nas potpuno nadigrali ili nesto takvo kako se da iscitati. To pokazuje koliki smo mi Real Madrid postali za njih zadnje vrijeme, ove zadnje 2 utakmice s njima, gdje slave pobjedu na jedvite jade s igracem vise, dok se sada tjese nekom fantasticnom partijom-u kojoj su nas nadigrali u prvom pol, iako smo i tad stvorili par cistih sansi.

Samo bi amnestirao par igraca koji su dobili previse kritika ili lose ocjene na nekom od portala:
-Zloma, losa reakcija da, ali nikako ne katastrofalna i nije kardinalna greska. Obranio udarac i nije ga zadrzao, jbga. Ostalo je bio odlican, a sa svojim tocnim ispucavanjima donio pobjedu. I crveni na Raciju da je bio-bio bi zasluga Zlomine lopte na DAA.

-Barco, po meni dobra partija. Stalno nes citam da je los s loptom i da nezna dodat duze dodavanje. Je tocno je to, no zato i igra pored njega Dantas koji vodi igru, no koliko puta se dobro postavi Barco, koliko duela iznese i meznam dal ste pratili koliko puta napravi faul bas kad treba, na njihovoj polovici kada krene napad-taman toliko da ga srusi ali da ne dobije zuti. Covjek je starter postao odmah po dolasku i stozer provjenjuje da je to ispravno.
Nije odigrao odlicno ni tako nes, no rekao bih solidno.

I za kraj Devetak-jbga malo vec previse losih partija i kikseva...nije mi jasno da nemoze Husic malo u toj formqciji s 3 iza na lijevog stopera, Devetakovi kiksevi su ponovno postali konstanta.

Quote from: Bobic on 06.03.2026, 11:27nije mi jasno da nemoze Husic malo u toj formqciji s 3 iza na lijevog stopera

Jer je lijevi stoper. Ok, igrao je malo u karijeri i beka, al s Devetakom dobivas opciju lakseg prelaza u 4 iza, ili u napadu i dalje 3 iza kad Siljo ude na lijevog stoper, Barco u sredinu, a Devetak na WB (vidjeno i protiv hajduka).
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
Quote from: m on 06.03.2026, 10:48Ovo je sigurno jedna od najuzbudljivijih utakmica koje je Rijeka odigrala... ikad.

Meni je dosad vrh bio Rijeka-Hajduk 3:3 u proljeće 1999. usred borbe za prvaka. Za one koji se ne sjećaju ili se još tad nisu ni rodili, dozvolite malo "blast from the past". Utakmica se trebala igrati bez publike zbog šatro nekakvog novčića ubačenog na teren na prethodnoj utakmici, čitaj HDZ radi sve da Kroacija osvoji. Na kraju nevjerojatan pritisak i ipak popuštaju - igra se s publikom. Kantrida se začas rasprodala i po prvi put sam doživio da jedva dišem na tribini s obzirom koliko je ljudi bilo (20.000). Hajduk poveo, Rijeka izjednačuje, Hajduk opet vodi, Rijeka izjednačuje i pred sam kraj - preokrećemo na 3:2. I onda se u nadoknadi ukazuje Marino Biliškov i izjednačuje, nevjerojatan roller coaster emocija i nogometa.

Hvala Gabrijele što si prekjučer bio naš Biliškov i omogućio ovakvo veselje!

Zaboravio si reć  svi golovi u drugom poluvremenu. Znači nisi mogao ići pišat a da ne propustiš gol. Onda je onaj debil Jurica Vučko zabio prvi i došao pred Armadu. Za nas se sjećam da je zabio zadnjeg Barnabasz, drugog Balaban a prvog Haso.
Ludilo

Ovo niste vidjeli u prijenosu: Pogledajte obračun pomoćnog trenera Hajduka i riječke publike nakon derbija - tportal https://share.google/SdbICg8bf6IzUHihP

R

R
Sjećam se da je i Slavko Linić plakao u NL da se nogomet igra zbog navijača

S
Je li moguće da onaj lakrdijaš Garcia nije dobio nikakvu kaznu?!?

Ako je, nabijem taj HNS više na kurac, onako bez pardona...

R
Quote from: SandroB on 06.03.2026, 18:40Je li moguće da onaj lakrdijaš Garcia nije dobio nikakvu kaznu?!?

Ako je, nabijem taj HNS više na kurac, onako bez pardona...
Kako nije, drastična kazna od čak 400 (četiristo) eura. Napisao sam i slovima iznos da ne bi mislili da je tipfeler.

J
Ako izgubimo finale od dinama (nedaj boze), a dinamo osvoji prvenstvo, jesmo onda u kvalama za EL sa padobranom za ECL?

Quote from: Johnson on 07.03.2026, 11:24Ako izgubimo finale od dinama (nedaj boze), a dinamo osvoji prvenstvo, jesmo onda u kvalama za EL sa padobranom za ECL?

Samo ako smo drugi. Zato bi bilo dobro da prestignemo južnjake. Da se razumijemo prestići južnjake na tablici je dobro samo po sebi, ali u ovom slučaju nosi i neke benefite pa je onda još slađe. :)

Ukoliko osvajač prvensta i kupa bude isti drugi sa tablice ide u EL.

Neće Dinamo doći do finala Kupa, igrat će ga Rijeka dvije godine zaredom. :neretljak:

Hajduk do kraja sezone ima još 2 Dinama i nas u gostima, tih 12 bodova prednosti se praktički "prebije" kroz ove tri navedene utakmice.
Mi od težih do kraja imamo tek gostovanje u Maksimiru sredinom travnja. Tu se prema trenutnoj formi svašta može promijeniti.
#navodninavijač