KUP 25/26; Četvrtfinale; Srijeda, 04.03.2026. 20:00; Rijeka - Hadjuk

Started by Snowcrash, 03.03.2026, 20:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Evo me friško s defibrilatora...je li Kalik proslavio, zna li se šta???

M
Kod penala kojeg je pucao Fruk, Kalik mu od iza nešto priča, a Silic provocira od ispred.

Tu se vidi veličina Fruka ko osobe. Ne zato jer je zabio, nego je potpuno ignorirao takvo ponašanje. Neka i o tome pričaju.

Emocionalno ispražnjen. Nisam bezveze prije pitao za neki medikament zbog Kolarića.
Sutra ću valjda smoći snage za više, ali za sada dame i gospodo, strijelac pobjedonosnog gola za Rijeku

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Pa sad ti odi spavat... ko će se dignut ujutro za na delo?

Od onog djelića sekunde kad su ovi obranili penal... pa gol... i čekam da ova mona od suca svira kraj, još gledamo ako se ide u produžetke ili penale, već nam je slabo... i samo nam se ukaže Gabygol ko feniks iz pepela...

Ma daj nam sad taj Strasbourg, da i neku ozbiljnu utakmicu odigramo!
Dobro, dobrooo! Fuć!

Bolesno mesarenje, pa gol za 1:2, totalno očaj nakon primljenog gola. Penal za nas, mislim da stvarno možemo zahvaliti niskoj razini inteligencije kod hajduka i to je zapravo razlog njihovog luzerstva u kojem tavore sada već desetlječima neretljak:
Floskula ali ova momčad ima karakter i mentalitet pobjednika kako god odigrali do kraja sezone  :svakacast:

Još mi je nešto nevjerojatno.
I Puškaš i Rebić su provocirali publiku i nisu nagrađeni žutim kartonom...
SPORTSKI ODLAZI!

Fruk promašio dva penala za redom. Zanimljivo i to.

M

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 04.03.2026, 23:52Još mi je nešto nevjerojatno.
I Puškaš i Rebić su provocirali publiku i nisu nagrađeni žutim kartonom...

Zato je Selahi bio nagraden zutim na poljudu zbog "provociranja" kad je izveo chill guy... e da i tad je sudio kolaric

D
Quote from: Kostrena on 04.03.2026, 23:28Adu Adeji je igračina.
Ja garantiram da pitaš bilo kojeg obrambenog lige da bi rekli to isto.
Neka nama oni pošalju još 2 takva

Decko je potencijal, do ovog igracina mu fali da zabije mrtvu kad se u njoj nadje i da od 4 fantastične lopte u prostor jednu do dvije primi ispred sebe a ne iza.. e onda je to igrac od 5+ miliona. Ja vjerujem da bi mogao postati ali treba raditi. U 7 metara je killer.

K
Rebic: Prvo bih čestitao Rijeci i htio bih vam ispričati anegdotu prije utakmice, dok smo bili u tunelu. Majstorovićevu sinu sam kum na krštenju i govorim mu: 'Pajdo, jedini koji može us*at ovu utakmicu je ovaj tu' i pokazujem mu na suca. Zašto? Jer već neki put zaredom ili je nedovoljno kvalitetan ili je nedovoljno pripremljen, ili ima tremu, ili stvarno ne znam šta. Ali jako loše

Upitan o komunikaciji sa sucem tijekom i nakon susreta, Rebić je otkrio detalje razgovora koji su dodatno pojačali njegovu frustraciju.

"Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, on mi govori: 'Trebao sam ti dati tri crvena!'. 'Pa zašto nisi'. Nakon prvog Ante ide u svlačionicu i to je to."

Ludnica. Ali ostaje da je sudjenje bilo jad i bijeda, unistili su nesto sto je moglo bit protocno i gledljivo. Bila su dva penala da, samo da su rezimski sudac i var donesli neke odluke kako spada jos kod 0:0, ne bi gledali ovo sto je dalje bilo. Taj njihov "a je to" ne zaboravit, u smislu zavrsilo je dobro pa kao nije bitno. Malo sutra.

Nadam se da je Sanchezov herc dobro. S njim se stvarno vidi koliko je bitno kombinirat zamjene da dobro odrade posao kad je klupa tanka. To Djale recimo nije dobro radio.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Nakon bolnog 2:3 dramatičnog poraza od Rijeke na Rujevici i eliminacije iz kupa krilni igrač Hajduka Ante Rebić otvorio je dušu pred sedmom silom:

- Prvo bih htio čestitati Rijeci na zasluženoj pobjedi. Htio bih vam samo ispričati jednu anegdoticu koja se dogodila prije utakmice. Dok smo bili tu u tunelu, Majstoroviću čijem sinu sam kum na kršenju, govorim mu: 'Pajdo, jedini koji može usr.. ovu utakmicu je ovaj tu' I pokazao sam mu na suca. Zašto? Već neki put zaredom.... Ili je nedovoljno kvalitetan, ili je nedovoljno pripremljen, ili ima tremu. Stvarno ne znam šta - počeo je pričati Rebić. Jedva da je uzimao zraka. Na tapetu je bio sudac Patrik Kolarić.

Ovo govori sve ono šta smo znali da će se desiti....

B
Quote from: KadOkrenemSe on 04.03.2026, 23:58Rebic: Prvo bih čestitao Rijeci i htio bih vam ispričati anegdotu prije utakmice, dok smo bili u tunelu. Majstorovićevu sinu sam kum na krštenju i govorim mu: 'Pajdo, jedini koji može us*at ovu utakmicu je ovaj tu' i pokazujem mu na suca. Zašto? Jer već neki put zaredom ili je nedovoljno kvalitetan ili je nedovoljno pripremljen, ili ima tremu, ili stvarno ne znam šta. Ali jako loše

Upitan o komunikaciji sa sucem tijekom i nakon susreta, Rebić je otkrio detalje razgovora koji su dodatno pojačali njegovu frustraciju.

"Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, on mi govori: 'Trebao sam ti dati tri crvena!'. 'Pa zašto nisi'. Nakon prvog Ante ide u svlačionicu i to je to."

Za ove izjave bi trebao nadrljati ali teško, dovoljno su već propatili večeras. Još su im Garcia i Pajaziti dobili crveni nakon zadnjeg zvižduka i nema ih protiv dinama