KL 1/8 finala Rijeka - Strasbourg, četvrtak 12.3.20226. u 18:45h

Started by D2, 11.03.2026, 15:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Preponosan sam, svaka čast dali su sve od sebe, idemo ih jebat gore. FF!

K
Iznenađen sam kolko smo kondicijski dobro izgledali danas. I realno barem subjektivno zbog zadnjih 15 minuta smo zaslužili tih 2-2.

E sad, danas se vidilo da Ndockyt i Devetak nemaju šta tražiti u prvoj postavi. Najgori daleko danas, a to je već postala tradicija u europi.

Napadači su nam fizički puno jači nego njihova zadnja linije i mislim da je recept za Francusku igra sa Adjeijem i Jurićem u napadu.

I zadnje, čim je Petrovič u igri to jednostavno izgleda stabilnije i brže i čudi me da je Ndockyt startao umjesto njega.

K
I šta je najveća pobjeda danas.

Sjećate se početka sezone i Đaletovog cirkusa gdje smo izgledali ko čobanska ekipa iz 3.Hnl.

Dolaskom pravog trener Sancheza postali smo ekipa koja se može potući s najskupljima i najboljima. Od jednog velikog sranja je napravio ekipu koja igra pravi nogomet. Zamislite kako ćemo izgledati ako čovjeku damo cijelo ljeto i prijelazni rok.

I
Eh da su danas bili Baresic i Vignato...ali nije ovo gotovo, pitat će se nešto i Rijeku u Strasbourgu

..a ndockyt?..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

V
Barca cemo ko fabregas smolu... samo protiv jakih ekipa  :svakacast:  :svakacast:
Jedan od najboljih danas nakon svih pljuvanja..

O
Prezadovpoljan sam na kraju s igrom i borbenošću ali jbg trebalo je imat danas i sreće a i dobili smo najtežeg protivnika koji će vjerojatno i osvojit KL.
Zaslužili smo barem 2 2 ali šta je tu je ovo je povijesni rezultat u Europi nakon puno godina. Sada probat osvojit kup da barem igramo EL, a vjerujem da smo sada nositelji u KL i u play offu.

Quote from: waf on 12.03.2026, 20:55..a ndockyt?..

Ndokit je par puta ispao ali je i oduzeo dosta lopti i proigravao ok prema naprijed.

Odigrali smo jako dobro!

Radelja onim svojim pasevima sjebao utakmicu. Ne kužim, po utakmici ispali valjda 20 tih lopti, pa di dođu dođu, nerijetko i protivniku u noge na sredini pa se dogodi što se dogodilo. Jbga.

B

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 12.03.2026, 20:58
Quote from: waf on 12.03.2026, 20:55..a ndockyt?..

Ndokit je par puta ispao ali je i oduzeo dosta lopti i proigravao ok prema naprijed.

..oprosti, onda sam ja gledao neku drugu utakmicu.. :bo:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Z
Za ovakve utakmice moras imati kompletan roster na raapolaganju koji ti je i kompletan jako manjkav u oodnosu na protivnika, ako hoces nesto napraviti.
Svaki igrac kojeg nemas ti je hendikep jos duplo veci. A mi nemamo dva prvotimca.

Ndockyt nije igrac za Rijeku, to jasno kod prvog dana. Rotacijski igrac  srednjeg doma HNLa.
Postoji pristojan fond utakmica u Rijeci,a i prije za to potvrditi.
Imamo sto gore za reci, gol mozmo zabiti svakako, a to nam donosi produzetke, sad je pitanje hocemo li primiti.
Nazalost vjerojatno ce nas na sirinu slomiti cak i ako ih budemo "drzali za jaja"
ovo je jako dobro s jako limitiranim rosterom.
No uvijek mi nakon ovakvih utakmica ostaje zal kako  bi ti izgledalo s ovim treneron da ima 2-3 ne bolja igraca,nego samo graca ranga Rijeke. Samo to, ne trazimo Prime Pjacu, samo da je umjesto Ndockty Stjepan Loncar npr ili takav rang.
Opet se sjetim onog Sopicevog rostera i bude mi zlo sto je sve imao.

K
Ndockyt oduzme loptu, i onda krivim pasom njima napravi polukontru. Korak naprijed nazad dva.