SHNL 26. kolo: Rijeka - Istra 1961, nedjelja 15.03.2026, 17:45h

Started by Zelko Maler, 13.03.2026, 09:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Dolazi nam Istra na Ruju.
Ekipa koja ima 5 poraza zaredom.
Dobili su samo jednu utakmicu prvo kolo proljetnog dijela, Hajduk.
Bit će ekstra motivirani, em zato jer jer smo to mi, em jer su upali u  crnu rupu.
U slučaju poraza to bi mogao biti otkaz Rieri.
Još uvijek je drugi četvrtak najvažniji.

Odmoriti još jednom čim više igrača, ostaje nam da izginemo drugi četvrtak pa ili na štitu ili sa štitom iz Francuske doma.

Rukavina, Husić, Jurić, Morchilaze, Legbo, Lasickas, Pavić...
Klupa igra + Fruk i Dantas

Kad je Dantas zadnji put odmorio? Očito ima pluća ko Učka taj momak..svaka čast!
FF

S
Quote from: altair007 on 13.03.2026, 13:55Kad je Dantas zadnji put odmorio? Očito ima pluća ko Učka taj momak..svaka čast!
Dantas slobodno moze igrati,on je na ovaj visoki ritam naviknuo. Cak mislim da njega Hnl tekma niti neumori koliko je spora igra

Dočekat delegaciju Istre kao da dolazi delegacija Liverpoola, sa škampima i striptizetama.
Najveća šljaga koja se može zadat "velikim" našim rivalima.

P
I osigurat parking iza istocne tribine kod lovorke

Quote from: Petro on 14.03.2026, 14:21I osigurat parking iza istocne tribine kod lovorke

Dogovorit sa Sparom da im sačuva par mjesta na svom parkingu
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Dočekat ih normalno i ne davati im važnost jer su nebitni.

A ispratit ih sa 5 komada u mreži.

Treba dobit ovu tekmu, iako isto tako treba sacuvat sto vise igraca za iduci cetvrtak. Slazem se sa ekipom koja misli da ce od prvotimaca ostat Fruk i Dantas, dva maestra.

Što je sa tim Pavićem zna li se sta? Nema ga na mapi otkad je potpisao ugovor i stigao na Ruju.

Vjerujem u pozitivan rezultat sutra, nadam se da se Istrin negativni niz nece prelomiti na nasim ledjima, kao recimo sto se Osijekov prelomio.

D
Quote from: kreilach87 on 14.03.2026, 21:22Što je sa tim Pavićem zna li se sta? Nema ga na mapi otkad je potpisao ugovor i stigao na Ruju.

Činjenica da je Barco igrao stalno dok je Petrovic bio u suspenziji nekako govori da taj Pavic ili nije bog zna sta ili je van forme potpuno.. Iskoristio bi ga bar jednom da je spreman..

K
Quote from: Deba on 15.03.2026, 16:20Zapravo jako dobra postava

Ja sam očekivao fruka umjesto čopa jedino, trebala bi bit postava dovoljno dobra za pobjedu.

K
Dantas ne staje.
Žao mi je Todorovića, nije gol primio u debiju

C
Tog Pavića očito nećemo vidit.Čak je i Rukavina dobio drugu šansu.