SHNL 26. kolo: Rijeka - Istra 1961, nedjelja 15.03.2026, 17:45h

Started by Zelko Maler, 13.03.2026, 09:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Ja garantiram svojom B licencom da je Palibrk danas za Petrovića igračina

C
A i Lasickas mi je ogromno razočarenje.Lik ne može polovicu pogoditi a da lopta ne ode u aut.Kakav pas sad dade....

K
Quote from: Carlopago87 on 15.03.2026, 18:31Jedva čekam kraj sezone da više ne gledam Petroviča.Kakve sam ja sreće produžit će ga još na kraju.

Mene više brine šta su očito Ndockyt i Pavic tolko losiji od petrovica da griju klupu, za ndockyta znamo, al daj Pavicu 45 minuta ovo je idealna utakmica za vidit kakav je.

B
Quote from: kirac_87 on 15.03.2026, 18:37
Quote from: Carlopago87 on 15.03.2026, 18:31Jedva čekam kraj sezone da više ne gledam Petroviča.Kakve sam ja sreće produžit će ga još na kraju.

Mene više brine šta su očito Ndockyt i Pavic tolko losiji od petrovica da griju klupu, za ndockyta znamo, al daj Pavicu 45 minuta ovo je idealna utakmica za vidit kakav je.
Ndokita odmara za četvrtak?

I
Problem s petrovicem koji vjerojatno i samo ceka kraj sezone da ode ca, nije u petrovicu nego u onome tko ga stavlja u igru.

K
Quote from: Istegnuće kralježnice on 15.03.2026, 18:43Problem s petrovicem koji vjerojatno i samo ceka kraj sezone da ode ca, nije u petrovicu nego u onome tko ga stavlja u igru.
Onda neka ne uzima plaću

Ovaj dantas je primjer pravog pofesionalca koji ulaze u sebe. Covjek je valjda najvise pretrcao, najvise pokusao, a jedini igra svaka tri dana :bo:

I
Quote from: Kostrena on 15.03.2026, 18:43
Quote from: Istegnuće kralježnice on 15.03.2026, 18:43Problem s petrovicem koji vjerojatno i samo ceka kraj sezone da ode ca, nije u petrovicu nego u onome tko ga stavlja u igru.
Onda neka ne uzima plaću
[/quote

Pa neka uzima ili ne uzima, sto se to mene tice. Stvar je u tome da ocito nije mentalno ovdje, a daju mu se minute.

Ovo je gotovo, petrovic odlazi!!
Nogometni Expert

D

I
A i ovaj cop, ne znam vise koja je funkcija tog covjeka

Quote from: Istegnuće kralježnice on 15.03.2026, 19:06A i ovaj cop, ne znam vise koja je funkcija tog covjeka

Jedini naš napadač koji se ne oslanja potpuno na fizikalijama nego na postavljanju i tehničkim sposobnostima. Što bi se reklo fox in the box, ali nije u formi I gotovo

Z
vrijeme je da se Đaletovi igraci pokupe iz kluba (Cop, Petrovic,Ndockyt).
To je debelo debelo ispod razine kluba.