KL 1/8 finala: Strasbourg vs Rijeka četvrtak; 19.03.2026 21:00

Started by moreplovac, 17.03.2026, 23:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.03.2026, 23:47Zašto će nam se teško pružit prilika? To slušam svako malo pa smo do sada skupili 5 euro skupina, eto ove sezone i prezimili. Nabildali smo koeficijent i time si povećali šanse da već iduće sezone opet upadnemo u skupinu. Ovo nam je natjecanje po mjeri i uopće nije nemoguće ponoviti ovaj euro uspjeh.  Sad bacit sve karte na osvajanje kupa te planirati napad na naslov 2027.

Mislio sam, s obzirom na vrijednost i snagu protivnika. Skidam kapu na ovom europskom putu, ali mene nitko nije narajcao prije Strasbourga. Ni Ludogorec, ni Shelbourne, ni Grci (koliko god objektivno bili jaki), ni Gibraltarci, ni Celje, ni Shakhtar, pa ni Omonia. Možda malo Sparta Prag.

Ovi su mi bili, kako je netko lijepo napisao - nakon Stuttgarta i Kopenhagena, šansa za najveću eliminaciju. To ćemo teško dočekati. Ponavljam, nekakvu nadu ulažem u ostanak Sancheza i stabilizaciju ekipe.

Najgore od svega je šta smo dominirali i onda nakon nedosuđenog kornera primili krumpir od gola kakav se viđa samo u futsalu..

Da je ono Fruk zabio negdje u 67. minuti, ovi ne bi zabili gol do preksutra.. ovi nam apsolutno niš nisu mogli na postavljenu obranu

Nepopularno mišljenje, ali nadam se da ćemo i iduće sezone igrat Konferencijsku ligu, a ne Europsku.. ovo je pravo natjecanje za nas i natjecanje u kojem se nešto i nas pita.

Uz malo sreće smo mogli i do finala ove sezone..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 20.03.2026, 00:45Najgore od svega je šta smo dominirali i onda nakon nedosuđenog kornera primili krumpir od gola kakav se viđa samo u futsalu..

Da je ono Fruk zabio negdje u 67. minuti, ovi ne bi zabili gol do preksutra.. ovi nam apsolutno niš nisu mogli na postavljenu obranu

Nepopularno mišljenje, ali nadam se da ćemo i iduće sezone igrat Konferencijsku ligu, a ne Europsku.. ovo je pravo natjecanje za nas i natjecanje u kojem se nešto i nas pita.

Uz malo sreće smo mogli i do finala ove sezone..

Pokraj Mainza da smo prosli u cetvrfinale vrlo teško a i ostali su svi najjači klubovi iz Top 10 liga tako bi to realno bila utopija. Na kraju svega ostvareni rezultat u Europi ove sezone je za svaku pohvalu definitivno pogotovo nakon loseg otvaranja i 0 bodova na kontu u pocetku:svakacast:  :vijesti:

Mozemo lijepo sanjati velike stvari dogodine samo da se ne raspadne Viktorova ekipa kao sto se to nazalost desilo našem Keku nakon osvajanja prve dvostruke krune jer je i ona ekipa mogla isto tako vise napraviti da su svi disali ko jedan za Europu (sto je ova sadašnja ostvarila) ali na kraju corak  :nisamja:
Forza Fiume ale!

S
Quote from: SandroB on 20.03.2026, 00:28Mislio sam, s obzirom na vrijednost i snagu protivnika. Skidam kapu na ovom europskom putu, ali mene nitko nije narajcao prije Strasbourga. Ni Ludogorec, ni Shelbourne, ni Grci (koliko god objektivno bili jaki), ni Gibraltarci, ni Celje, ni Shakhtar, pa ni Omonia. Možda malo Sparta Prag.

Ovi su mi bili, kako je netko lijepo napisao - nakon Stuttgarta i Kopenhagena, šansa za najveću eliminaciju. To ćemo teško dočekati. Ponavljam, nekakvu nadu ulažem u ostanak Sancheza i stabilizaciju ekipe.

Najbitnije je da se radi na ovoj igri i da je automatizam sve bolji. Isto tako je ključno zadržati ovu razinu borbe i koncentracije na preostala dva fronta, uz stalni napredak koji forsira mister i njegov stožer.
Fruk se vraća u formu, Vignato se vraća i Barišić isto. Treba vjerovat da ćemo u narednim utakmicama ostat na ovoj razini, i iz utakmice u utakmicu bit još bolji.

Quote from: SandroB on 20.03.2026, 00:28
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.03.2026, 23:47Zašto će nam se teško pružit prilika? To slušam svako malo pa smo do sada skupili 5 euro skupina, eto ove sezone i prezimili. Nabildali smo koeficijent i time si povećali šanse da već iduće sezone opet upadnemo u skupinu. Ovo nam je natjecanje po mjeri i uopće nije nemoguće ponoviti ovaj euro uspjeh.  Sad bacit sve karte na osvajanje kupa te planirati napad na naslov 2027.

Mislio sam, s obzirom na vrijednost i snagu protivnika. Skidam kapu na ovom europskom putu, ali mene nitko nije narajcao prije Strasbourga. Ni Ludogorec, ni Shelbourne, ni Grci (koliko god objektivno bili jaki), ni Gibraltarci, ni Celje, ni Shakhtar, pa ni Omonia. Možda malo Sparta Prag.

Ovo su bili protivnici po mjeri. I isto će biti i iduće sezone jer uz odlaske, teško da ćemo imati roster za igrati na 3 fronta. Plus nije vjv da ćemo za sve ispražnjene pozicije pogoditi zamjene.

Da smo bili u EL, ne bi to dobro bilo, i tkogod to ne vidi ima problem da je skroz nerealan. Nama treba 2-3 sezone KLa i dolazak do 1/8F, dizanje budžeta do barem 20-25m€ radi toga i onda uz vrhunskog trenera dalje.

Sve drugo je smiješno. Mi sa ovom ekipom u EL u našoj jesenskoj fazi...? Ajoj majko. Ja to ne bih htio.

Dobro jutro, osjećam se jutros kao da smo prošli  :nisamja:  ne volim patetiku ali ponosan sam  :svakacast:

I
Ja sam sretno tužan. Tužan jer su mogli proc, kakav bi samo trenutak bio da je Zlomislic bio malo brzi i ugurao onu loptu u gol. U produžecima mislim da bi i u onom sastavu zabili gol vise.
Sretan sam jer su pokazali velika muda. Igrati 135 min s takvim protivnikom, koji ima uvjete i budžet o kojima nasa liga može samo sanjat..svaka cast momci, hvala vam i FF

Z
ja sam isto dvojako raspoložen.
s jedne strane, ne razumijem neke upise. Odlična utakmica s naše strane, borba, pristup sve osim rezultata. Za rezultat ne pristajem da je dobar. dobar rezultat bi bio 0:1, 1:2 ili 0:2 , a skoro je potonje bilo. Manimo se luzerskog mentaliteta, tako se se ne stvara pobjednički mentalitet., ali neki od vas idu krajnost, mi ne slavimo poraze, nismo tovari. Tovari slave poraze od Evertona, Villareala i Galtasaraya, ja nism to mogao vjerovati kad sam vidio. Mi ne smijemo biti simpatična ekipa. Kek je to jako dobro nakon onog Milana 3:2 objasnio. Tad je popizdio kad nam ga je Cutrone utrpao u nadoknadi. Da je ostalo 2:2 ne bi bila simpatična Rijeka. Nego bi ovi ludili. Tome trebamo težiti.
Objektivno, sad skroz bez rukavica i čisto moje mišljenje, ovaj roster nije još spreman po kvaliteti, fizički i mentalno proći ovakvu ekipu.
JOš jedna stvar koju ću ponoviti od prošlog tjedna. Pišem to nažalost i sad jer nam se obilo o glavu, a bilo je i za očekivati da hoće. NE SMIJEŠ DOBITI GOL U 2.MINUTI. Jednostavno ne smiješ. Ni protiv najjačeg Bayerna i Reala.
O Sanchezu sam bar ja sve rekao, neda mi se ponavljati više oko tog čovjeka, trener 3 razine iznad rostera.

S druge strane, Mainz je u najmanju ruku jednak zalogaj ovom Strasbourgu i nekako mi se čini da je ekipi dosta ovog ritma ( ne kažem da im je dosta europe), nego ovog ritma.
Uostalom previše su se počeli s nama sprdati u prvenstvu. Treba nanizati 3-4 pobjede u prvenstvu da se malo smanji bahatost.

Ogromne čestiteke ekipi i treneru, jebote pa samo staneš i skužiš da je nova sezona europe praktički za 3 mjeseca. Alo.

Edit: kakva europska liga, što je vama, jedino ako nas Ameri kupe i dignu proračun s 12-15 na 30m eura ( tovarski proračun). Ovo natjecanje je po našoj mjeri.

Z
Quote from: istrijan96 on 20.03.2026, 07:03Ja sam sretno tužan. Tužan jer su mogli proc, kakav bi samo trenutak bio da je Zlomislic bio malo brzi i ugurao onu loptu u gol. U produžecima mislim da bi i u onom sastavu zabili gol vise.
Sretan sam jer su pokazali velika muda. Igrati 135 min s takvim protivnikom, koji ima uvjete i budžet o kojima nasa liga može samo sanjat..svaka cast momci, hvala vam i FF

kako je moguće da je Zloma jedini bio na drugoj stativi? Znači od 10 igrača da nikoga baš nema....

Vjerojatno namjerno, tj. dogovoreno. Izolirali su ga.  Svi su svoje čuvare odvukli naprijed, prebaci se lopta i on je pospremi.

Samo sto je Zloma očekivao prebačaju lopte na 3M od gola, a ona je bila skrenuta bliže stativi.

Z
moguće, eh jebiga, nebitno, samo mi je zapelo za oko kako je sam. Da je to pospremio nakon onog gola Rukavine protiv Hajduka. Kakva sezona bi to bila.

Inače kod ovih mi se čini da je groblje od atmosfere u klubu i da se igrači ne podnose međusobno.

I
Nece Strazbur osvojiti KL, skupina supertalentiranih klinaca, ali bez neke lude igre i uz masu gresaka u obrani. Mi smo im napravili 35 suteva, od kojih su bar 3/4 bile za uci. Kad nalete na iskusnu ekipu koja zna zabiti ispadaju.

S
Quote from: tomyrijeka on 20.03.2026, 01:05...
Pokraj Mainza da smo prosli u cetvrfinale vrlo teško
...

Pokraj Strasbourga je bilo možda još teže do četvrtfinala.

Da se zovemo Dinamo, sreća bi nas posrala, izvukli bismo Poljake i rastavili ih. U sljedećem kolu bi nam bile ovakve dvije utakmice, uz Dinamovu tradicionalnu sreću prošli bismo do polufinala. Jebote... polufinala!

Stavite se u Sanchezovu glavu i zamislite kako bi narajcao ekipu. Stavite se u glavu Fruka, kako bi se tek on narajcao da si osigura transfer života. Francuzi već sad pišu "zapamtite ovo ime". Bilo bi u tom trenutku apsolutno sve moguće. Kakav Crystal Palace, mučio se sa Zrinjskim.

Kakva Fiorentina... Fruk bi ih sam pojeo, neću ni pomisliti koliko bi motiviran bio. Sa Shakhtarom bi možda bilo najvećih problema, ali već smo ih "osjetili". Rayo Valecano? Po čemu su bolji od Betisa, Seville ili Sociedada? A s njima smo se nosili. + imamo Sancheza koji bi ih pročitao kao laganu domaću zadaću.

Stavite se u glavu svih nas... ja sam jučer u 65. minuti na mapi tražio Mainz i gledao koji su termini utakmica.

Jbg... ostaje mi samo zamišljati, ali slažem se... Konferencijska liga nam je po mjeri. Da sam ja gazda, stavio bih u dugoročni cilj osvajanje te lige. Možete se smijati koliko god hoćete, ali takvi se ciljevi u sportu postavljaju. Atraktivni, teški, ali ne nemogući. Rekao bih - realni.

I... nešto za kraj; Ndockyt je novi Velkovski. U HNL-u ne igra, u Europi rastura  :)

Quote from: Zaf on 20.03.2026, 01:41
Quote from: SandroB on 20.03.2026, 00:28

Ovo su bili protivnici po mjeri. I isto će biti i iduće sezone jer uz odlaske, teško da ćemo imati roster za igrati na 3 fronta. Plus nije vjv da ćemo za sve ispražnjene pozicije pogoditi zamjene.

Da smo bili u EL, ne bi to dobro bilo, i tkogod to ne vidi ima problem da je skroz nerealan. Nama treba 2-3 sezone KLa i dolazak do 1/8F, dizanje budžeta do barem 20-25m€ radi toga i onda uz vrhunskog trenera dalje.

Sve drugo je smiješno. Mi sa ovom ekipom u EL u našoj jesenskoj fazi...? Ajoj majko. Ja to ne bih htio.

Ja sam isto mišljenja da pod Miškovićem jedini način da klub napravi iskorak je redovito igranje Europe gdje zapravo se afirmiramo kao najbolja razvojna stanica za igrače kao Vignato i Barišić.
Ovisno za koliko se proda Fruk na kraju, ali ako postane rekordni transfer zasigurno više managera takvih mladih nada će favorizirati da njihovi puleni kod nas dobe tu vizibilnost + afirmaciju jer su uvjeti oko kluba(atmosfera, upravljačka infrastruktura + trener) bolji nego kod tovara (kao netko tko bi isto mogao tako nekim putem otići, ali više domaće klince).
Jednom kad taj pritok igrača bude bolji postajemo sve konkurentniji kroz nekoliko sezona i ja vjerujem da ne čekamo više skoro desetljeća da osvojimo duplu.

Dug je to put, ali ovo će biti nepopularno, ali mislim da dupla kruna ne čini klub više privlačnim tim željenim profilima igrača za iskorak koliko Europa i vidjet ćemo da li će ovaj ljetni prijelazni rok to potvrditi

ali ona offside zamka u 90' min...sanchez jaja do poda