SHNL 27. kolo: Gorica - Rijeka, nedjelja 22.3.2026, 17:45h

Started by Radeljic enjoyer, 21.03.2026, 16:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Quote from: TIR on 22.03.2026, 19:30Donekle sam siguran da jedno 12 od 16 igrača koji su igrali danas neće bit tu na jesen. Njih desetak ni sad ne bi trebalo bit u kadru, al tu smo gdje jesmo. To uzimam kao glavni razlog poraza.

Ne zamjeram umor i rotaciju pa ni nekvalitetu, ali zamjeram pristup tj. biranje utakmica (i stožera i igrača!) te naravno rezultat.
To znamo, ali je poanta hoćemo li dovesti 12 boljih ili ćemo ponovo dovesti 12 istih ili lošijih da bi shvatili da smo pogriješili. Bilo je jako dobrih poteza i dolazaka, ali mi je nevjerojatno da nismo uspjeli baš ni jedno krilo dovesti i špicu koja zna zabijati golove i uz koju ćeš razvijati DAA. Ovako izgleda da dovedemo jedan kombi, pa neke i pogodimo. Što se tiče zimskih pojačanja ili prinova, osim Barišića koji se mora dokazati u kontinuitetu, čini mi se da nismo pogodili ni jednoga, a vjerujem da je svih odobrio i VSDA. I ne upirem prstom u jednu osobu već u sustav, odnosno nedostatak istoga u sportskom segmentu.

B

M
Razumijem razocaranje jer ovo je realno sramota, ali nemojmo biti kao tovari i ici iz ekstrema u ekstrem.

Neka trener, uprava i sportski segment izvuku zakljucke koje trebaju sto se tice rotacija, igraca i taktike, i idemo dalje, imamo itekako za sto se jos boriti ove sezone.

Sada vise nego ikad treba stati iza trenera jer i dalje mislim da je najbolji strucnjak kojega smo imali jos od Keka.
Sto opet ne znaci da ne treba kritizirati,  nije valjda toliko glup da ne vidi tko moze a tko ne moze, neovisno o rotacijama.

Najvise me brine mentalna labilnosti i nedostatak motivacije/ambicije kod mnogih igraca danas. Tu treba biti nemilosrdan i dobro profiltrirati na ljeto, tko nema muda i sampionskih ambicija- siroko mu polje.

Za trece mjesto cemo se morati dobro pofajtati i od danas nema vise isprika, hocemo minimalno 3. mjesto i finale kupa.

Forza Fiume!

C
Bruno ima zasluge u obje naše titule.Čovjek je potencijalno bio drugi Tkalčević,Franko,Tafra....Neka nam Gruzijca i Lasickasa....Mrš u pm.Uprava i trener.Koje jebeno sramoćenje.Cijela sezona nam ko ping pong s emocijama.Od Hajduka doma do ovog danas.

O
Tko će odgovarati za poraze od Istre i Gorice , da li će biti čistka ili će Sanchez dobiti pedalu, to me zanima, Sancho se malo previše zajebava s HNL om i potcjenjuje ligu. Ne ljutim se ispadanju od Strasbourga oni su ipak neka druga dimenzija, igrali su koliko je trebalo i prošli.
Drago mi je da nam je Bogojević zabio golove baš zato što smo ga protjerali. Bogojević i Menalo su trebali ostati, ali što je tu je, na neke stvari ne možemo utjecati.

K
Quote from: Petro on 22.03.2026, 19:25Ocajno....nadam se da neke igrace poput husica i gojaka zadnji put gledam u nasem dresu....milsim da je vrijeme da sanchez pocne igrati sa najboljih 11 jer smo na dobrom putu da prospemo 3. mjesto....
Kako si od svih danas izvukao Gojaka, svaka čast. Da, ja mrzim dinamo otpadke ali..

D
Quote from: Brzina92 on 22.03.2026, 19:43
Quote from: DirkVanHoojidonk on 22.03.2026, 19:41Viktor izgubio ekipu dojma
Otkud izvlačiš te gluposti daj

Ajmo rec da imam informaciju vise

Istra doma, gorica
Protiv strasboura se igraci i sami motiviraju

I
Necu reci da je realnost da gubimo od gorice na ovaj nacin, ali nasa realnost je puno bliza ovome sto prikazujemo u hnl-u kroz cijelu sezonu nego ono romantizirano ispadanje od strasbourga. Omoniju smo prosli s jednim dobrim poluvremenom. U meduvremenu si ugurao i lose rezultate u hnl-u. Okej, jesi preokrenuo hajduk u kupu, ali da tamo nije bilo tog ludila u zadnje dvije minute utakmice, sto bi imao sada? Ispadanje iz europe, ispadanje iz kupa i grcevitu borbu za trece mjesto. Ovo je grozota od igre koja traje vec neko vrijeme. Nisam pobornik razmisljanja o otkazu sanchezu, kao sto ga nisam dizao u nebesa nakon strasbourga, ali kao i igracima, ovaj danasnji poraz, kod mene brise sve kredite onog dobrog sto su prikazali u cetvrtak. Ako se nesto stubokom ne promijeni nakon pauze, mislim da i sanchez zasluzuje da se njegov rad vrednuje isto kao i rad ostalih ljudi u klubu i igraca. Ja neku nasu prepoznatljivu igru ne vidim. Mozes ti postavljat igru protiv jacih klubova i to ti super dode protiv dinama i tim nekim europskim utakmicama, ali rjesenja protiv ekipa koje bi nam trebale biti inferiorne mi nemamo.

B
Sanchez je danas odabirom prve postave dao signal igračima da se igra praktički nebitna utakmica, igrači su to prihvatili..i eto nam :jbg:

K
Quote from: DirkVanHoojidonk on 22.03.2026, 19:48
Quote from: Brzina92 on 22.03.2026, 19:43Otkud izvlačiš te gluposti daj

Ajmo rec da imam informaciju vise

Istra doma, gorica
Protiv strasboura se igraci i sami motiviraju

QuoteMene brine ovaj moment gdje smo sa pomocnikom dobili sve i to jako bitne i teske utkmice

A sa victorom samo porazi..

Isti izvor kao i ovo jel? :sta:

K
Jedva ste dočekali...
Mi imamo 11 igrača i to je to, 12.naš igrač nije ni za Vukovar.
Bitno da smo sredili nove gume na busu.

P. S.
SRAMOTA SVIH BILO OD ČISTAČICE DO PREDSJEDNIKA za danas

Čestitke Bogojeviću na sjajnoj partiji danas, da je barem u x sezona kod nas ovako nekad igrao. Da, sjećam se i ja dva gola Lokomotivi i to je manje-više bilo to. Lijepo što je pokazao poštovanje i nije slavio golove.

S obzirom na sve što se zadnjih tjedana događalo, očekivala se teška utakmica, ali neki minimum mora postojati. Vjerujem da neke od ovih igrača do kraja sezone više nećemo gledati i da će sad bez europskih obaveza to biti ona ekipa koja je al pari igrala s puno jačima od sebe, a kamoli od Gorice.

Sve u svemu, ružna pljuska danas, ali vjerujem da ćemo nakraju biti treći i igrati finale kupa.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

C
Kredita više nema.Europa je prošla.Victore izvoli.Najbolji nakon Keka gori od Tomića.....

K
Kada se treba pohvaliti, pohvalit ću, ali nije jedan od tih trenutaka

Dugoročno itekako vjerujem u viziju Sancheza, ali ovo danas je bilo KRIMINALNO

Za početak, taktička postavka sa tri spora stopera koji izlaze do centra u fazi izgradnje i jednim veznjakom (koji PRVI PUT NASTUPA) je samoubojstvo tko god stajao s druge strane, jednostavno ne shvaćam ideju.

Pristup igrača -SRAMOTAN. Isto dijelom na dušu trenera, ovo što smo danas gledali je nedopustivo.

Sami igrači:

- Morchiladze - nemam riječi kojima bi opisao tu "igru", niti tehnike niti brzine niti IQ-a
- Legbo u ovo malo nastupa se čini kao novi Johann Smith, atletičar a ne nogometaš
- Lasickas s druge strane masu nastupa i minuta, ništa s ničim, puno grešaka i puno prespor za wingbacka
- obrambena trojka - Barco na srednjem u trojci nula bodova, ne može to igrati, Husić nikakav, Majstorović loš ali za njega može proći kao jedna loša utakmica i utopio se u sivilo
- Pavić - ne znam što je trebao igrati ali prvi nastup, treba vidjeti koje su mu (ne)kvalitete u paru s konkretnim veznjakom

Zadnji kvartal svaka utakmica mora biti na nož i sa puno boljim rezultatima, u suprotnom ću se posuti pepelom za branjenje Sancheza. Na redu je reprezentativna pauza, nema više Europe i rotacija se sad mora skratiti na način da igraju najkvalitetniji. Imali smo priliku odmaknuti, nismo je iskoristili, opravdanja sad više nema.

K
Quote from: m on 22.03.2026, 19:52Čestitke Bogojeviću na sjajnoj partiji danas, da je barem u x sezona kod nas ovako nekad igrao. Da, sjećam se i ja dva gola Lokomotivi i to je manje-više bilo to. Lijepo što je pokazao poštovanje i nije slavio golove.

S obzirom na sve što se zadnjih tjedana događalo, očekivala se teška utakmica, ali neki minimum mora postojati. Vjerujem da neke od ovih igrača do kraja sezone više nećemo gledati i da će sad bez europskih obaveza to biti ona ekipa koja je al pari igrala s puno jačima od sebe, a kamoli od Gorice.

Sve u svemu, ružna pljuska danas, ali vjerujem da ćemo nakraju biti treći i igrati finale kupa.

Mislim kod nas je krpao bekovske pozicije. Pravu priliku na krilu nikad nije dobio.