SHNL 27. kolo: Gorica - Rijeka, nedjelja 22.3.2026, 17:45h

Started by Radeljic enjoyer, 21.03.2026, 16:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Mogao bi on i Pavica na stopera, mislim da je čak igrao nekad u mladjima

Ma to je 4 iza. I ja mislim da će Legbo na beka ali s Vikijem se nikad ne zna  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D

F

K
Znači ovaj nije ni dodao lotpu, Barco dize ruke da je zalede i prestaje trcat. Kako glup potez.

K
Quote from: fox on 22.03.2026, 17:59Kakva lopta Pozo :sta:  :sta:  :svakacast:

Da je Barci nastavio trcati ne bi Erceg bio 1-0 na zlomislicem

Šta će ti link?
Budi pametan i idi prošetati.
Nego gledati ove kojima bi valjda i pionirska random sastavljena selekcija gol zabila.
Šta ono bi lani, ne sjećam se? Koliko smo golova primili pod palicom one neznalice?

S
Crne misli... ugrožavamo prvenstvo (Istra, Gorica), a nismo uspjeli u Europi... osim odličnog dojma i skupo prodane kože. Ako popušimo, prevelika žrtva.

OK... idemo dalje, ajmo preokrenut. Ali nisam optimist. Vignato mi se čini nespreman, ostali ispuhani.

D
Dok on mixa ekipe kruha u HNL nece biti.. jebiga, nadam se zadnja musaka

D
Quote from: Silvio Dante on 22.03.2026, 18:01Šta će ti link?
Budi pametan i idi prošetati.
Nego gledati ove kojima bi valjda i pionirska random sastavljena selekcija gol zabila.
Šta ono bi lani, ne sjećam se? Koliko smo golova primili pod palicom one neznalice?

Mazohist sam
Sta cu
Pls link ako netko ima
Moze i placeni jer nikako ne mogu naci

I
Ovu utakmicu sam spreman prihvatiti da cemo popusiti s obzirom da nam slijedi nakon europske utakmice, ali od iduceg kola se svi konacno, na celu sa sanchezom za kojeg se nadam da ce prestat toliko rotirat i stavljat najbolje, moraju uozbiljit jer bi moglo postat zajebano sto se borbe za trece/cetvrto mjesto tice.

Obrana?? Kad će Zlomislić shvatiti da je nogometni vratar a ne rukometni, pa baci se s tijelom jednom u put a ne samo raskorak.
Volim grad koji teče

K
I krecemo kao protiv Istre... Vinjato direkt u travu

B
Moglo je možda i bez toliko rotiranja s obzirom da sad slijedi reprezentativna pauza i odmor