SHNL 27. kolo: Gorica - Rijeka, nedjelja 22.3.2026, 17:45h

Started by Radeljic enjoyer, 21.03.2026, 16:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: SandroB on 23.03.2026, 11:19MU ili MC?

Nama potpuno svejedno, ali znam da voliš biti precizan, pa se pozabavi malo ovime  :) . Jer navijačima ta dva kluba, a ima ih i na našem terenu, nije to baš ista stvar.

Hvala, popravljeno, MC je postao MU zbog U21. Moja slovna disleksija, a ne da me posebno vuče prema slovu U, kao neke.  ;D 

Quote from: TIR on 23.03.2026, 09:43
Quote from: vMario87 on 22.03.2026, 23:10Evo ti Bogojević u prijelomnom trenutku sezone.

Bit će da ni trkački kapaciteti nisu razlog.. samo neznanje "struke"

Ali pričamo o 27 i pol godina s ugovorom do ljeta. Ti važeš hoćeš li produljiti ugovor na još 2-3 godine ili ga pustiti besplatno uz neki postotak sad zimus.

Pa i Petrovič nam ide besplatno, nije ga se prodalo tek tako da se nešto zaradi.

Južni prijatelji su imali na plaći Eleza koji kao da je bio u penziji, ali kad bi zagustilo bi zaigrao i bio bi dobar, eto npr. u 35. kolu kad su nas dobili 2:1

Kako se Škorića ne riješavamo koji sigurno ima dobru plaću, a više je na terapijama proveo nego na terenu?

Bogojevića su se riješili za potpuno zanemarivu odštetu.. potpuno nepotrebno su ga išli prodavat umjesto da odradi ugovor do kraja

Lako za Bogojevića, vjerojatno previše o njemu pišem u zadnjih mjesec dana, ali poanta je da ovi naši ne znaju šta rade.. puno nelogičnosti

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Poanta stoji. Meni kvalitativno nema prevelike razlike u Gojaku, Petroviču i Bogojeviću.
Ako se pustilo ove do kraja ugovora, moglo se i Bogija.
Nitko nam neće donijet novce pa je onda svejedno.

Ali opet, nema smisla plakati jer je Bogi dosta dugo bio kod nas, nije isto igrati u Gorici ili u Rijeci. U kontraškom nogometu on je zbog brzine top krilo. Toga kod nas nema.

L
Ka
Quote from: vMario87 on 23.03.2026, 12:17
Quote from: TIR on 23.03.2026, 09:43
Quote from: vMario87 on 22.03.2026, 23:10Evo ti Bogojević u prijelomnom trenutku sezone.

Bit će da ni trkački kapaciteti nisu razlog.. samo neznanje "struke"

Ali pričamo o 27 i pol godina s ugovorom do ljeta. Ti važeš hoćeš li produljiti ugovor na još 2-3 godine ili ga pustiti besplatno uz neki postotak sad zimus.

Pa i Petrovič nam ide besplatno, nije ga se prodalo tek tako da se nešto zaradi.

Južni prijatelji su imali na plaći Eleza koji kao da je bio u penziji, ali kad bi zagustilo bi zaigrao i bio bi dobar, eto npr. u 35. kolu kad su nas dobili 2:1

Kako se Škorića ne riješavamo koji sigurno ima dobru plaću, a više je na terapijama proveo nego na terenu?

Bogojevića su se riješili za potpuno zanemarivu odštetu.. potpuno nepotrebno su ga išli prodavat umjesto da odradi ugovor do kraja

Lako za Bogojevića, vjerojatno previše o njemu pišem u zadnjih mjesec dana, ali poanta je da ovi naši ne znaju šta rade.. puno nelogičnosti

Pa kako ćeš se Škorića riješiti, čovjek ima ugovor, ozlijeđen je, neće ga nitko uzeti.

D
Quote from: Zelko Maler on 23.03.2026, 12:25Poanta stoji. Meni kvalitativno nema prevelike razlike u Gojaku, Petroviču i Bogojeviću.
Ako se pustilo ove do kraja ugovora, moglo se i Bogija.
Nitko nam neće donijet novce pa je onda svejedno.

Ali opet, nema smisla plakati jer je Bogi dosta dugo bio kod nas, nije isto igrati u Gorici ili u Rijeci. U kontraškom nogometu on je zbog brzine top krilo. Toga kod nas nema.

Ma Gojak je igračina za ova dva koja navodiš u rečenici. Drugo je što ima godine i neke ozljede koje mu ne daju da se vrati u 100% formu. Ali tehnički, karakterno dvije klase iznad. Bogi je jučer odigrao utakmicu života jer smo mu se naguzili i podmazali. Tenkovi na brze igrače i otvorena krila, i tako cijelu utakmicu. Slično nam je karu uvalio i Vukovar prije nove godine i Slaven itd itd.. pametni uče na greškama, mi se ne prilagođavamo. Po meni je postavka igre da ne pogledaš kako igra ovaj koji te napada i guraš samo svoje uzela barem 10 bodova u ovoj sezoni. Sjetimo se samo prvih par gostovanja kad su nam prolazili kroz linije na dubinske lopte... nije ništa drugačije sada..ako igraš sa slabijim on koristi to. Ekipe u HNL jesu cotave ali su dovoljno dobre da tu brzinu znaju koristiti. A sa druge strane ti nemas tehnički razinu igrača koja će predriblati dvoje i onda odigrati suvisla pas. Jebiga tako je kako je zato kad nas netko napadne pa i ekipe u europi lakše odigramo. Imamo fizički vrhunski pripremljenu ekipu (mozda od Maranze najbolje do sad) i kad treba juriti po terenu ekipu koja ti daje prostor onda mi postajemo Vukovar, Gorica i Slaven.. i to ide

Quote from: Franjo Tuđman on 23.03.2026, 11:54Ovo je najbolja sezone RIjeke u miškovićevoj eri, jebem vas provincijalne, ispričavam se na izrazu, ali daj pogledajte malo zapadnije od jebenog Buzeta i sjetimo se najbolje europske predstave jednog HR kluba, kako se usudite kritizirati najboljeg trenera koji je ikad kročio u ovu državu. Sad da se ne brinete oko vašeg HNL-a, bit cemo treci i to je super, uz ovakvu sezonu, sa osvojenim kupom smo najuspješniji HR klub ove sezone.

Gospodine Predsjedniče, zaboravili ste spomenuti judine škude i jalnuške diletante.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Franjo Tuđman on 23.03.2026, 11:54
Quote from: istria bianco / blu on 22.03.2026, 19:10To da ćemo biti sigurno treći, već je mantra. Ne kažem da nećemo i naravno da svi to želimo. Ali dosadašnjim igrama i rezultatima to ne pokazujemo, ja bih rekao ni ne zaslužujemo trenutno. Meni je sve ovo što gledam od Rijeke u HNLu, pre malo. Ovo je do sada druga najlošija sezona u Miškovoj eri! Gubimo doma od Istre 2:0, u Gorici nam visi u zraku debakl, mučimo se sa zabijanjem golova i stvaranjem šansi. Ako je ovo nekome očekivano, meni je ovo rasprodaja ugleda kluba.
kako se usudite kritizirati najboljeg trenera koji je ikad kročio u ovu državu. Sad da se ne brinete oko vašeg HNL-a, bit cemo treci i to je super

Bolji su bili Kek i Gračan. Uz napomenu da ne želim omalovažavat Sancheza nimalo.

Treba se potrudit bit treći, sad smo prosuli 6 bodova a razlika je jako mala.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Quote from: istria bianco / blu on 22.03.2026, 23:05Zanimljivo je povući paralelu s Kekom. Kod njega je u jednom trenutku taj osjećaj strepnje potpuno nestao, barem iz mog kuta.

Ubacio bi se kratko s komentarom. U vrijeme Keka bilo je rostera. Mogao si mijenjati bez straha ako će zamjena posao obavit dobro. Zato nije bilo strepnje.
Danas, ozlijedi se Vignato, ozlijedi se Fruk, ozlijedi se Barisic, drugo poluvrijeme protiv Strassburga ozlijedi se Ndockyt koji je tu utakmicu igrao odlicno, i nemas s kim pravim zakrpat.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Pa Kek je osvojio prvenstvo sa 12 i pol igrača od koji je jedan Čanađija koji je ulazio redovno umjesto Vešovića u 85. minuti...Nitko mu se (barem u toj šampionskoj) nije ozljedio. Frankota jednom nije bilo 2 utakmice zbog famoznog "Pusti smrada" i ostalo je odigrao sa istih 11 igrača više manje..

klupa sa prvog kola 16.07.2016 sa parka mladeži:

Sluga, Močo, Matei, Odise Roshi, Šofranac, Čanađija i Mišić.

Od navedenih je Mišić radio razliku, drugo sve nažalost..meh - a danas po meni čak imaš i jaču klupu.

Međutim prvih XI je mljelo.
FF

Quote from: altair007 on 27.03.2026, 13:36Frankota jednom nije bilo 2 utakmice zbog famoznog "Pusti smrada"
Tri utakmice.
#degenerik

Z
Jedva čekam iduću utakmicu.
Prošli tjedan mi je trajao kao mjesec.

Frankota.... tako nepismeno a tako Riječki  :svakacast:

ps
šala mala, znam da se Altair neće ljutiti