Kup

Started by 🔵 D10S ⚪️, 12.04.2023, 21:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Po meni je pravilo sroceno dosta razumljivo. Odbijanac od bilo kojeg dijela tijela nije igranje rukom.
U pravilu nigdje ne pise da je odbijanac pod malim kutom igranje rukom. Isto tako nigdje ne pise da je odbijanac od tijela u ruku u smjeru gola igranje rukom.

Nas jebeni problem je sto u svakoj zivotnoj sferi imamo naviku savijanje i tumacenje pravila kako nam pase.

D
Obajšnjavanje onoga šta piše nečime šta nigdje ne piše se zove lov u mutnom i temelj je funkcioniranja naše države da ne kažem sudstva, nogomet je samo mali nebitan dio

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

znači u novu sezonu ulazimo sa novim stolicama na istoku.. predvidio Miško besplatno ušminkavanje... :D
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Gnjusna Izdajica on 17.04.2023, 14:34Dakle, Funcuti na sjeveru... pa moglo je i gore.
Moramo ih naučit pjevat Črnu Zvizdu.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Ultrasi su namazali tribinu drekima kada je Kohorta dolazila.... samo kažem  :nisamja:

Hahaha  :svakacast:

Volio bi da je Cibalija u finalu kupa umjesto hadjuka.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Volio bih da su strani investitori odabrali Cibaliju a ne onu olupinu.

Jos nije kasno otkazati domacinstvo. Just sayin' :bo:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Z
ne vjeurjem da Šibenik tu ima šanse. Prevelike su turbulencije u hadjuku. leki se treba dati trofej jer mu se stolima malo njiše i ima ogoromno nepovjerenje od zombija, odnosno njihovih navijača.
također Šibenik da je dobio sad Goricu  imali bi mirniji kraj sezone i mogli bi se koncentrirati, ovako koliko vidim njima pište jajca za kup samo im je da ostanu u ligi.

navodno dolazi dosta Funcuta i nadaju se zaštiti Armade u gradu, a i nekoj suradnji, vijdet ćemo. Nisam siguran ima li Armada ikakve planove osim ne dozvoliti i jednim i drugim da se razbahate po gradu, a to će rješavati policija.

mene taj dan nema u Rijeci što mi odlično paše.

Trebali bi nekako kolektivno svi napustiti grad to popodne. I naravno dignuti u zrak naplatne na Grobniku, odnosno srušiti magistralu nakon Novog Vinodolskog za svaki slučaj, da se nitko ne može progurati.
#navodninavijač

Eto, prvi puta u skoro 16.godina da cu reci da mi je drago sto taj dan necu biti u Rijeci  :)

Ne znaš što je gore, oni na cijelom I na par metara od terena ili na ultras Sjeveru. Da se mene pita, ja bi njih na Istok, ali Kantride i stavio im 21" monitor ispred neka gledaju finale.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

"Oni" su problem a u zivotu je vazno znati uspjesno "rjesavati" probleme. :nisamja:
Rijeka u srcu, Armada do groba!