SHNL, 28. Kolo, subota, 04.04.2026., 17:45h , Slaven Belupo - Rijeka

Started by Radeljic enjoyer, 04.04.2026, 09:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Otvaram temu manje od 12 sati prije utakmice.

Nakon svih medijskih govana trebamo pobjediti i pokazati silu.

Najboljih 11 na teren (ako je Barišić spreman za klub, ne samo za repku):

Zloma
Barišić Majstor Radelja
Oreč Dantas Barco Lasickas
        Vignato Fruk
                DAA

Mislim da se ova utakmica ne bi trebala ni igrati danas ali što ćeš sad.

..vignato?.. :bo:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

J
Pobjeda je nužna jer su nam direktan protivnik za europu

Bit ću optimističan pa reć da ne vidim kako nam Slaven danas može zabit gol osim Grgić iz daljine.
S druge strane ako budemo Morchiladze-DAA-Rukavina prema naprijed, ne vidim ni kako mi njima osim Fruk. :)
#navodninavijač

R
Ozljeda x 2
Mamurluk x 2
Jet lag x 1

Ne znam što može poći po zlu

Sama ta činjenica zaziva neizbježne rotacije  8)

D
Alo bude igrala Europa Rijeka , vjerojatno pobjeda, Rijeka v1.5 nekakav neriješeni, Gabi Rijeka 1x nategnuto. Opet sve ovisi ako povedemo ranije bit ce lakse, ako ne bude išlo u drugom poluvremenu smo na ledu. Čudna smo ekipa da ima 6 mogućih ishoda kod nas bi svih 6 bili jednako vjerojatni

Ugl danas bi morali dobiti kako god, previše stresa ako ne..

J
Imamo mi dovoljno zdravih i kvalitetnih igraca za razbit belupo, nema isprika. Dva napadaca i fruka iza njih, dantas dirigent. Samo bez ovih kvazi krila. 3412 i deri.

Barišić i Vignato out, Fruk đet leg, Radelja i Zloma mamurluk, Gojak i Petrovič u fazi otkaznog roka, trener i uprava koji su u otvorenom ratu...
Ne miriše ne dobro, teško je pogađat nas kad je i bilo idilično, a kamoli sada.
Ali bilo bi zanimljivo napraviti anketu, je li Sancho bivši ako odigramo nikako i još izgubimo.

K
Sancho bi vec bio bivsi, ali bodul ne zeli platiti otpremninu ako mu da otkaz.

A nekako mi se cini da ce ga Sancho prcat sa svojom idejom zamjena do kraja ugovora...

Izvede li Sanchez danas šaren sastav i kiksa, a Mišković ga NE smijeni...

Very bad look za prezidentea.
#degenerik

Quote from: kirac_87 on 04.04.2026, 13:30A nekako mi se cini da ce ga Sancho prcat sa svojom idejom zamjena do kraja ugovora...

Puca si u nogu ikakvim žnj rotacijama do kraja 5. mjeseca sad. To nekom budućem poslodavcu samo pokazuje njegovu nekvalitetu, neznanje ili nešto treće.
#navodninavijač

J
Sigurno ce bit sareno kad pola prve ekipe nije spremno, ali ako izmijesa formaciju i pozicije igraca onda ga nabijem na kurac.

Quote from: Johnson on 04.04.2026, 13:53Sigurno ce bit sareno kad pola prve ekipe nije spremno, ali ako izmijesa formaciju i pozicije igraca onda ga nabijem na kurac.

Husić i Majstor playmakeri, Paviću cijeli šesnajsterac za pokrivanje, Morčiladze i Lasickas na desetci, Ruki wingbek, moje Legbo si?

Barišić nije OUT, pa igrao je za mladu repku  :bo:
SPORTSKI ODLAZI!