SHNL 29. kolo: Rijeka - Osijek, nedjelja 12.04.2026, 16:00h

Started by FTM, 11.04.2026, 21:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kakvo suđenje danas  :svakacast:
SPORTSKI ODLAZI!

B

D
može li mi itko objasniti kako ona"ruka" nije penal, zašto se VAR nije uključio? Zašto Petrušenko nije dobio žuti za povlačenje Oreča?

M
Mi gubimo protiv ekipe koja je ovdje došla ne izgubit i koja ima namjeru krast vrijeme od starta utakmice.. Hvala "kapetane"

I
Quote from: DESANTIS on 12.04.2026, 16:46može li mi itko objasniti kako ona"ruka" nije penal, zašto se VAR nije uključio? Zašto Petrušenko nije dobio žuti za povlačenje Oreča?

Zato sto je bila ruka uz tijelo i bilo bi presmijesno da se tako nešto sudi kao penal. Ovo drugo zna samo erceg

R
Mi možemo ne znam kako loše igrat ali govno sudačko nama dijeli po PS-u žute a njima ništa

Z

D
Bolje smo odigrali poluvrijeme nego sa Slavenom.

D
Ocekujem napada Miska na Zlomu po novinama
Bas se vidi da je ekipi pun kurac vise da se vracaju iz zaostatka zbog ovog debila..

J

B
Quote from: DirkVanHoojidonk on 12.04.2026, 16:52Ocekujem napada Miska na Zlomu po novinama
Bas se vidi da je ekipi pun kurac vise da se vracaju iz zaostatka zbog ovog debila..

Jedino dobro što obično odmah u startu sjebe pa se ima vremena popraviti..

Trebalo bi jedna video složiti..the best of zloma

Jubilarni 10. poraz nam ne gine ako se nesto ne promjeni ekipno a nije prvi put (sto je previse previse)  :jbg:  :jbg:  :sta:  :vijesti:
Forza Fiume ale!

F
Quote from: Istegnuće kralježnice on 12.04.2026, 16:48
Quote from: DESANTIS on 12.04.2026, 16:46može li mi itko objasniti kako ona"ruka" nije penal, zašto se VAR nije uključio? Zašto Petrušenko nije dobio žuti za povlačenje Oreča?

Zato sto je bila ruka uz tijelo i bilo bi presmijesno da se tako nešto sudi kao penal. Ovo drugo zna samo erceg

Njje baš bilo uz tijelo,  ruka je naprijed, vidi snimku. Ali ne znam ni sam šta da mislim o tom :sta:  na kraju... :bo:

M
Quote from: moreplovac on 12.04.2026, 14:00Legbo, još koji put sa klupe pa starter.

Zadnji put s njima smo igrali desio se zakon velikih brojeva, ovog puta ništa od toga, treba ih dobit i gotovo.

Jebote, bolje da ništa ne pišem