SHNL 29. kolo: Rijeka - Osijek, nedjelja 12.04.2026, 16:00h

Started by FTM, 11.04.2026, 21:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Frustrirajuce popodne na Rujevici.

Poklonjen gol, ozljeda prvog i treceg najkvalitetnijeg igraca, sramotan kriterij za prekrsaje.

Ali kao i uvijek sami smo si krivi, ne vidim sta bi dobili smjenom Sancheza.
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Quote from: KadOkrenemSe on 12.04.2026, 18:38Eto to ti kazes
Samo vučem paralelu. Sanchez se (po svemu sudeći) nalazi u vrlo sličnoj situaciji u kakvoj se Tomić nalazio 2022. u ovo vrijeme.

Quote from: specter on 12.04.2026, 18:44ne vidim sta bi dobili smjenom Sancheza.
Nekakvu moralnu injekciju. Eventualno.

Mislim da ništa ne dobivamo ni njegovim ostankom.

#degenerik

M
Ma sad će bit povuci potegni između "struke " i trenera. 
Jedan će tvrdit da je osigurao kvalitetan kadar a drugi će govorit evo vam nemogućnost rotacije, nedostatak debljine rostera i tako.
Jedan je bliže predsjedniku i može saptat na uho pa očekujem da će on bit taj koji će prevagnuti.

Quote from: DirkVanHoojidonk on 12.04.2026, 18:04
Quote from: kirac_87 on 12.04.2026, 18:00
Quote from: Fornax on 12.04.2026, 17:58
Quote from: DirkVanHoojidonk on 12.04.2026, 17:57I sad je zloma skuhao otkaz sanchezu

I sad ce sanchez biti kriv
Sanchez jest kriv.

100 puta se vraćam na ovu temu, problem je širi od Sancheza. A problem je nesposobnost sportskog sektora gdje rade uhljebi koji od odlaska Jakirevica nisu napravili apsolutno nista. Na Jakirevicovom kosturu ekipe smo napravili ove uspjehe i sada kada se to proda, bit ce velikih problema.

Tocno to
Jebeni uhljebi

Pa samo ono dovodenje Yankova za koliko para i Husica za koliko para
Umjesto da se za pola tih para potpisalo dalje sa Selahijem i Djouahrom

Mene zanima koliko su uzeli u pđe na ta 2 transfera
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: SandroB on 12.04.2026, 18:43Dođem s utakmice doma, otvorim ove stranice i...

Ne mogu vjerovati u što se pretvorio ovaj forum. Toliko kipanja po igračima i klubu...

Bez uvrede ali ja npr nikad ne kipam po igračima.
Ali šta je ovo bilo danas. Nekima nakon Europe kao da je sezona završila.  I uvijek ću zapljeskati nakon poraza ako je ekipa dala sve od sebe,ali ovo danas je bila bolikurcina i to treba jasno reći

Quote from: SandroB on 12.04.2026, 18:43Dođem s utakmice doma, otvorim ove stranice i...

Ne mogu vjerovati u što se pretvorio ovaj forum. Toliko kipanja po igračima i klubu...

Ova tribina je odlično ogledalo tribina, prosipanje žući. Danas je bar zasluženo :neretljak:

Al svi su nadrkani, još kad momci nastave raspravu o ikonicama spolova na wc vratima, uff :nisamja:

+Fornax, isto mi smrdi na situaciju s Dragovoljcem pa Goricom 2022.
#navodninavijač

L
Meni je ova današnja utakmica najgora na Rujevici ove sezone, protiv Istre smo izgubili ali smo djelovali sasvim dobro sa puno pravih prilika. Moramo se trgnuti jer bi nam Europa mogla postati upitna.

Mislim, ekipa nam je odigrala 47 utakmica
Ovo je isto tako plod NErotiranja u ritmu srijeda subota. Znači, rotirao ili ne, dođe ti na isto, ovako imaš ispuhanih prvih 11, onako zadovoljnije zamjene - možda netko iskoči...
SPORTSKI ODLAZI!

J
Nadam se samo da Barišič nije teze ozljeden... a iduci vikend pripremit se za ruzan scenarij nazalost

K
Nadam se da se kod Barišića radi samo o istegnuću ligamenata, u suprotnom moguće da ga nećemo vidjeti na terenu barem do početka jeseni. Nije izgledalo dobro, koljeno je propalo prema unutra... U svijetlu "urbi et orbi" Miškovića od prije tri tjedna, postavilo bi se pitanje zašto igrač koji je u srijedu izašao zbog zadnje lože (iste one zbog koje je propustio skoro mjesec dana) igra od prve minute danas.

Igra na postavljeni bunker sa dobro zatvorenim Dantasom je za nas nemoguća misija. Ako se odlučilo na Adu Adjeija kao prvu devetku za budućnost, čega ga hrpa posla na napadačkim kretnjama i realizaciji kako bi bio u stanju isporučiti 10-15 golova u HNL-u.

Kao veliki zagovaratelj Sacheza ne mogu se pretvarati da se ovo ne čini kao da je došlo do točke pucanja u kojoj su dvije opcije:

a) netko iz vrha kluba izaći će s izjavom da je trener siguran do kraja sezone i započet će pripreme za iduću
b) prelomit će odmah i zahvaliti se na suradnji te će novo ime početi pripremati finale Kupa i iduću sezonu

Najgora opcija je ponavljanje statusa Tomića - prešutni "dead man walking" do kraja sezone

S
Quote from: TIR on 12.04.2026, 18:54

Ova tribina je odlično ogledalo tribina, prosipanje žući. Danas je bar zasluženo :neretljak:

Nisam ni parafrazirao, nego sam doslovno citirao jedan upis nakon jedne od naših utakmica koje su čupale živce navijačima. Malo ironije i "autodestrukcije" sam pokušao ubaciti, možda nije baš prošlo kako sam očekivao  :)

Ruku na srce, lakše mi bilo zajebavati se, nego pokušat oslikati moje misli nakon ovog govna danas. U svakom pogledu.

Nek' i druga ruka ode na srce... stvarno mi je teško kipati po igračima. Jbg... ako je u pitanju bolikurčina (po meni kurcobolja je ispravnije), opet nisu igrači krivi, nego oni koji to toleriraju.

Kao što ni Erceg ne može biti kriv što se naši ponašaju kao da nemaju veze s domaćim terenom.

K
Quote from: jopa on 12.04.2026, 19:03Nadam se samo da Barišič nije teze ozljeden... a iduci vikend pripremit se za ruzan scenarij nazalost

Na štakama je :jbg:

Quote from: SandroB on 12.04.2026, 19:04Ruku na srce, lakše mi bilo zajebavati se, nego pokušat oslikati moje misli nakon ovog govna danas. U svakom pogledu.

Ma, ionako ovaj tjedan izlazi GFI za 2025. pa ćemo se mi znalci umjesto terenom i rosterom baviti financijama. 8)
#navodninavijač

Quote from: kauzalni neksus on 12.04.2026, 19:04Najgora opcija je ponavljanje statusa Tomića - prešutni "dead man walking" do kraja sezone
Po šablonskoj ravnodušnoj izjavi nakon utakmice (nismo zabili prilike, okrećemo se idućoj utakmici) rekao bih da je VSDA i službeno DMW.
#degenerik

L
Ja sam u principu za ostanak trenera, međutim ako ima istine da je on već dogovorio novi klub za iduću sezonu tu onda više nema dileme, treba odmah reagirati i dovesti novog trenera.