SHNL 29. kolo: Rijeka - Osijek, nedjelja 12.04.2026, 16:00h

Started by FTM, 11.04.2026, 21:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ne treba Sanchez nigdje, tamo treba cijeli tercet uhljeba sportskih direktora.
Ona akcija Oreč Ndokit Adjei krajem prvog halfa je jedna od ljepših u zadnjih par sezona. Nije baš sve crno. Mi smo Osijek gazili, ali falio je onaj zadnji pass ili vic u igri. S druge strane, sudac nas nije zaštitio, a vjerojatno smo zakinuti i za penal.
Mehanizmi postoje, igrači koje imamo ih ne uspijevaju provesti u djelo jer osim Fruka i Vignata nitko ne može ništa. Napadača i dalje nemamo, ovog šta imamo - njemu bi trebale 2 sezone da konstantno igra, a Rijeka to (po svima nama) ne može čekati...
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: Petro on 12.04.2026, 22:34Nevjerojatna mi je ova podjela ovdje na one koji misle da su roster i drs u kurcu a sanchez mesija i obrnuto....a mozda je istina negdje u sredini, niti je roster toliko u kurcu za razinu hnla ali niti je sanchez takav trenerski mastermind kakvim ga se zeli prikazati....

O čemu mi pričamo, nakon 1 (slovima: jedne) loše utakmice u kojoj jedna greška odluči dosta mi pričamo o otkazu treneru? Ok da je imao sve na broju ali pošo je s najjačih 11 minus Vignato i još  se u prvom poluvremenu ozlijede i Barišić i Fruk a nemojmo se lagati koji god da je trener oslanjao bi igru na Fruka teško. A i nije da nismo stvarali šanse ali jednostavno neće u gol i gotovo

D
Ma daj budi realan, pa lose igramo. Danas smo bolje igrali nego sa Slavenom samo sta ovi imaju malo pismeni je pojedince. Nije to dobro duže vremena. Odigrali smo odličnu europu jer tamo skaču na nas I jer decki tamo daju 130%. Ovo u ligi je lose i izgleda bez ikakvoga pomaka vec dulje vrijeme. Cak I to što decki ne grizu ide na dusu treneru. Pojedinacno cak igraci stagniraju, ima njih dva tri koji pokazuju neke trzajeve ali većina stoji ili ide unatrag.
Ne kazem ja da Sanchez nije dobar trener, ok je, ali ovdje to ne funkcionira. Pa los travnjak, pa grbav teren, pa brejkdown u Splitu i onda osobni nakon Splita. Nešto tu nije kliknulo kako treba. Ako i prihvatimo da imamo dosta drvene gradje u ekipi i dalje ta energija je u kurcu. Automatizmi mu ne postoje od zime.. cak je bolje djelovalo prije pauze kvragu

Sama reakcija Armade danas je najbolji pokazatelj da nesto nije OK. Mi nismo bas navijaci koji sute, ca god se dogodilo na terenu.. nema kemije

S
Ono što me jebe kod ove ekipe, nema sredine. Gotovo da nema nerješenih. Ili rapsodija (5:0 Hajduk, 3:0 Celje, 3:1 Omonia...) ili se neuspješno vadimo iz govana nakon 0:1, pa potonemo. Istra, Gorica, Osijek... više puta.

Pa jebemmu, nekad smo znali iščupati bod, na silu, na galamu, na ho-ruk. I opet nismo bili zadovoljni, ali smo skupljali barem bod po bod u toj nevolji. Ova ekipa potone, nestane. Nebitno nam je danas bilo što je do kraja ostalo 90 + minuta, jednostavno nismo u stanju i kod najmanjeg incidenta reagirati.

Dakle, da ponovim drugim riječima, ono što me jebe kod ove ekipe - nema pobjednički mentalitet. Ne govorim o kvaliteti, ne govorim o vrijednosti ekipe, ali Inter večeras puši od Coma 2:0 i preokrene na 4:2 za... jebote, 25 minuta. Mentalitet, vjera u sebe. I onaj drski sportski prkos koji kaže "nebu mene niko jebal". A mi se prelako damo jebat. Ogromna razlika između šefčina i papaka. Mi smo se previše puta ove godine pokazali kao papci.

Pa kad mi netko kaže "miriše nam druga najuspješnija sezona ikad". Ma kurac moj, budimo ozbiljni. Ova ekipa to ne zaslužuje.

I prestanite sanjat tog Keka, molim vas. Neozbiljni ste.

E, da... kod 0:2 gola sam se okrenuo i otišao, nisam vidio reakciju Armade. Šta je bilo?

Sanchez mora ici. Ocito da je nesto puklo u svlacionici, jer nesto ne stima. Pisao sam jos i ranije, tu nasu svlacionicu bi nekad trebalo stisnut. Prevelika bolikurcina, nemabicioznost, vrhunski uvjeti za rad i solidna lova jednostano igrace stave u laganini mod i onda imamo to sto imamo.

C
Ako ne znaš šta je bilo nek ti kaže Lika.... ;D

D
Quote from: SandroB on 12.04.2026, 23:09.

E, da... kod 0:2 gola sam se okrenuo i otišao, nisam vidio reakciju Armade. Šta je bilo?

Ništa, tiha misa. Niti jedna tribina nije pozdravila ekipu. Došli su tamo i mir i tišina. Bez glasa

Simptomaticno je da se vec nekoliko sezona dogadja isti k. Prvo sopa, pa djale prosle god je isto samo sva sreca sa sretnim ishodom, pa sad sanchez... Ne moze to bit do trenera, problem je iznutra i bilo bi vrijeme da ga se rijesi

S
Quote from: Carlopago87 on 12.04.2026, 23:14Ako ne znaš šta je bilo nek ti kaže Lika.... ;D

Ma boli me kurac za "nek ti kaže Lika"...

S
Quote from: deo123 on 12.04.2026, 23:15

Ništa, tiha misa. Niti jedna tribina nije pozdravila ekipu. Došli su tamo i mir i tišina. Bez glasa

Hvala. Jesu li barem popišani ostali igrači, ili? Jesu li neki znak isprike uputili? Ako nisu, nema kruha od toga.

D
Quote from: SandroB on 12.04.2026, 23:27
Quote from: deo123 on 12.04.2026, 23:15

Hvala. Jesu li barem popišani ostali igrači, ili? Jesu li neki znak isprike uputili? Ako nisu, nema kruha od toga.

Meni oni redovno izgledaju kao da ih boli k... cast izuzecima ala Gojak..teško je reći jesu li dozivjeli

Ono sto mene fascinira je da su tribine u dva navrata cinično, sarkastično skandirale Ercegu. To se ne sjećam da se ikada desilo na utakmicama Rijeke. Rekao bih da tribine od Ercega očekuju vise od ovoga i da su mu na ovaj način to htjele reci. S druge strane, užasno ke ražalostilo vidjeti da se on cerekao na to skandiranje. Žalosno. Bas tužno vidjeti kako čovjek pljune na samoga sebe, svoj ponos, eitku i moral.

Bojim se da je Erceg shvatio da mu karijera ovisi o poslušnosti, a poslušnost kaže da Rijeka ne smije imati kvalitetno sudjenje, a naročito uzeti Kup jer hajduk bez padobrana ne može u Europu.

Lijepo su mu objasnili da nezavisnim i kvalitetnim  sudjenjem neće napredovati, pa ga stavili na hladjenje (mjesec?) dana tijekom ove sezone. Radi toga hladjenja vjerojatno neće ići na WC u USA. Dovoljno da prosječno inteligentna osoba shvati ako nije 100% principijelna. A danas je pokazano da Erceg to nije. Gotovo je sa dobrim Ercegovim sudjenjem, po meni. Gotovo je sam mladim kvalitetnim sucem. I od njega su uspjeli napraviti Kolarića ver. 2.0. Tužno. Neću doživjeti kvalitetno i nezavisno sudjenje u RH. Jebes takav nogomet. HNS... pederi...?

Ovim sudjenjem danas protiv Osijeka je po meni zaslužio/zaradio finale Kupa. Ja ne idem u Osijek ako će nam on suditi, a sve pokazuje da hoće nakon ovoga danas. Ovo je bilo ubistvo s predumišljajem.

Zanimale sto će reci ekipa sa KMNM. Vjerojatno da je ovo bio los sudački dan. S druge strane, spontane "ovacije" Ercegu (doslovno skandiranje "Erceg, Erceg" u dva navrata i "Javi se, javi se"). Nevjerojatno. Nevjerojatno.

Žalosno. Bas sam bio tužan gledajući takav ljudski moralni raspad koji je potvrdio ciničan smijeh suca tijekom tih skandiranja. Posto obraz, mladi čovječe.

Zar je parsto eura svakih par tjedana stvarno vrijedno tvoga ponosa? Ne mogu vjerovati, zbilja ne mogu. Naivan sam, unatoč svojih vise od pola stoljeća.

I
Quote from: Deba on 12.04.2026, 23:13Sanchez mora ici. Ocito da je nesto puklo u svlacionici, jer nesto ne stima. Pisao sam jos i ranije, tu nasu svlacionicu bi nekad trebalo stisnut. Prevelika bolikurcina, nemabicioznost, vrhunski uvjeti za rad i solidna lova jednostano igrace stave u laganini mod i onda imamo to sto imamo.

A sto je to puklo u odnosu na ono sto smo imali pod dalovicem? Isti vrag gledamo i tada i sada. I kada smo izgledali najbolje, mi nikada nismo uspjeli spojiti tri dobre utakmice. Mozda mi mislimo da je ovo ekipa koja bi trebala gaziti barem u HNL-u, ali mi imamo vratara koji, dokle god je na golu, znaci da u 30% utakmica ulazimo u utakmicu s golom zaostatka. Imamo lijevog beka kojeg necu ni komentirat. Imamo Radeljica koji se takoder, kao i prije njega Petrovic, mentalno iskljucio od ove ekipe jer odlazi za mjesec i pol. Nemamo lijevo krilo. Nemamo desno krilo. Nemamo napadaca. Ova ekipa pruza upravo ono sto bi i trebala s obzirom na to kakvi su joj kapaciteti. Odnosno ne bas to, ali nije bas niti zasluzila imati puno vise bodova od ovoga sto ima sada. Jedini igraci u ovoj ekipi su Dantas, Fruk i Radeljic kada to zeli. I to je to.

I prije nego netko napise "Ali sjeti se Strasboruga i kako smo tamo igrali". Da, na neku ludacku motivaciju smo cak i fino izgledali, ali se sjecam i da smo kolo prije toga prosli Omoniju protiv koje smo bili losiji u tri od cetiri poluvremena. I na svako Celje, Slaviju i Shakhtar, sjecam se i Lincolna i Noaha i Shelbourna (nebitno tko bio trener, govorim o igracima). Ovaj grozomor od igre traje vec predugo da bi bila samo stvar trenera.

D
To je ona poznata Drmiceva recenica..

Quote from: Deba on 12.04.2026, 23:21Simptomaticno je da se vec nekoliko sezona dogadja isti k. Prvo sopa, pa djale prosle god je isto samo sva sreca sa sretnim ishodom, pa sad sanchez... Ne moze to bit do trenera, problem je iznutra i bilo bi vrijeme da ga se rijesi

I sa svima je bio ružan rastanak
Di ima dima, ima i vatre
SPORTSKI ODLAZI!