Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

istria bianco / blu, ri je najbolje od svega and 10 Guests are viewing this topic.

Quote from: Brzina92 on 13.08.2025, 18:51
Gdje mi nađemo ove debile?
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

P
A cuo gazdu pa odvali i on isto....vidio da gazda nosi moncler pa kupi i on....stvarno, di ih nadjemo...

Susjedni forum ima 2 insajdera koja tvrde da je klub potpisuje prodajni ugovor objava navodno pet. ili pon.  :bo:

Quote from: Krkan on 13.08.2025, 21:24- Neće biti dovoljno, plasman u Europsku ligu donosi 4,1 milijun eura, a konferencijska liga nosi 3,17 milijuna eura. Nije to čista zarada kako ljudi misle. Put u Irsku, recimo, bio je skup. Moramo i igračima isplatiti premije za plasman u Europu. Međutim, podići će europski nastupi vrijednost igračima, dobiva se novac i za osvojene bodove i važno je za imidž kluba i naše navijače...

Jel može tom čovjeku netko zabraniti da daje izjave za novinare?  :bo:

@TIR jel možeš organizirati neku škrabicu za donacije, sad ćemo odigrati još dodatnih 8-10 utakmica u europi? Propast će nam klub!
Ja prvi dam 5 eura.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ja imam lonac od 200L pa mogu nešto i skuhat možda su i gladni  :bo:

D
Di su lojalni insajderi? Spavanje?

Quote from: TIR on 13.08.2025, 19:11A jel 7000 ulaznica puta 20 eura prosjek ulaznice jednako 140 tisuća puta tri pretkola + još toliko grupna faza = cca 1 milijun eura prihod kojeg ćemo potpuno ignorirati?

To sve ode na vatrogasce. Valjda kad zove ove iz profesionalne postrojbe. Možda bi neki lokalni DVD sa Viškova ili Hreljina bio jeftiniji. Može zajedno upariti sa posjetama škola iz tih istih mjesta.

Janjeće tripice kao u dobra stara vremena.  :neretljak:

F
Quote from: dadoht on 13.08.2025, 21:43Susjedni forum ima 2 insajdera koja tvrde da je klub potpisuje prodajni ugovor objava navodno pet. ili pon.  :bo:
Covjek je rekao da je nacuo pricu nekog drugog covjeka tako da nije nikakav insajder. Moze biti da ima istine, a moze biti  jos jedna teska glupost.

Quote from: Krkan on 13.08.2025, 21:24Je li zarada od Europe dovoljna za krpanje budžeta?

- Neće biti dovoljno, plasman u Europsku ligu donosi 4,1 milijun eura, a konferencijska liga nosi 3,17 milijuna eura. Nije to čista zarada kako ljudi misle. Put u Irsku, recimo, bio je skup. Moramo i igračima isplatiti premije za plasman u Europu. Međutim, podići će europski nastupi vrijednost igračima, dobiva se novac i za osvojene bodove i važno je za imidž kluba i naše navijače...[/i]

Jesam li ja lud ili je samo meni ovo potpuno ok odgovor na postavljeno pitanje.
A pitanje je: je li zarada od Europe dovoljna za krpanje budžeta?

Odgovor je nije, i naglasi da dio para ode na troškove puta i premije.

U čemu je problem????
Što je naglasio da je put skup?

Meni se koji puta čini da pojedini ljudi na forumu samo traže izlike ne bi li po upravi, igračima, bilo čemu da ne budem fin: srali. Fakat previše.

O
dosla je slicna info i do mene,ali kako je ovo vec cetvrti put dobijam info da smo prodani samo sto nije,ne ocekijem ni ovaj put ma da nikad neznas budemo vidjeli,ako je istina iduci tjedan bi se stebao potpisati nekakav predugovor i onda idu ove pravne zavrzlame koje kod nas mogu trajati,ma da je firma od miska registrirana u eng pa ce se mozda tamo rjesavari stvari jer je brze tko ce ga znati.
Bili zivi pa vidjeli.

D
A jel se spominje tko je u igri ? Onaj amer leš sta ims 5 klubova ili?

O
Quote from: deo123 on 13.08.2025, 22:02A jel se spominje tko je u igri ? Onaj amer leš sta ims 5 klubova ili?
amer s 5 klubova tj njegova grupacija neznam koliko  je on ukljucen,kako god budemo vidjeli

"Ja sam čuo da vi pušite jedan drugome ispod stola" Zdravko Mamić

Eto to vam je to
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: dadoht on 13.08.2025, 21:43Susjedni forum ima 2 insajdera koja tvrde da je klub potpisuje prodajni ugovor objava navodno pet. ili pon.  :bo:
Sta ne napišeš da je riječ o SN forumu  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡