Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Franjo Tuđman, Snowcrash, tomyrijeka and 3 Guests are viewing this topic.

K
Quote from: ArmadaZg on 22.08.2025, 13:10S mime se Perica zakacio?

Dta je bilo s Cagljem i Yakovim?

Mene je jako zacudilo kako se Perica nije uspio nametnuti, obzirom na karijeru.

Svada na treningu i navodno udaljavanje s tog treninga spomenutih igraca

Ja sam cuo tako da me nebi poslije neko razapeo

Kad vec svi pisu. Ja sam cuo sa dvije strane da se uskoro ocekuju velike vijesti. Po jednoj prici Miskovic ostaje jos neko vrijeme (2 godine) na celu, a po drugoj izgleda da ne. Ali svi me uvjeravaju da je to gotova stvar i da se paralelno radi na pojacanjima.

Ja ocekujem barem 4-5 novih igraca i to popunjavanje pozicija po jasnim prioritetima:
1. Desno krilo
2. Lijevo krilo
3. Napadač
4. Lijevi bek
5. Zadnji vezni
6. Desni stoper
To naravno ako ode samo Jankovic
Ako odu i Jankovic i Fruk, onda obavezno ofenzivni vezni. Ako ode Radeljic, onda jos jedan stoper.

K
Svi žele da Mišković ostane još neko vrijeme, i njima je to prihvatljivo, ali neki uvjeti su u igri.
I kad se potpiše ugovor, ne znam zašto i kako ali mi nećemo znati još 20 dana dok država (?) ne odobri prodaju, jel to moguće? Imamo odvjetnika tu?

Bilo bi najbolje, po pitanju interesa pa tako i za sudačku organizaciju. Da ostane u HNS -u...
Ri Or Die

Quote from: Kostrena on 22.08.2025, 14:58Svi žele da Mišković ostane još neko vrijeme, i njima je to prihvatljivo, ali neki uvjeti su u igri.
I kad se potpiše ugovor, ne znam zašto i kako ali mi nećemo znati još 20 dana dok država (?) ne odobri prodaju, jel to moguće? Imamo odvjetnika tu?

Ako prodaje Teannu (a nista drugo nema smisla) onda naša država nema ništa s tim  :bo:

K
22.08.2025, 15:05 #1625 Last Edit: 22.08.2025, 15:07 by Kostrena
Quote from: Snjesko on 22.08.2025, 15:02
Quote from: Kostrena on 22.08.2025, 14:58Svi žele da Mišković ostane još neko vrijeme, i njima je to prihvatljivo, ali neki uvjeti su u igri.

Ako prodaje Teannu (a nista drugo nema smisla) onda naša država nema ništa s tim  :bo:

Hns? To sam čuo ali ne od izvora koji je glavni i najbliži oltaru

Država? Hmmm.

Onda je moguće da je u zakonu o sportu nešto propisano, budući da je HNK Rijeka sdd, ako se dobro sjećam. Iako je nelogično ako se prodaje Teanna Ltd

Idem provjeriti, jer ovo je zanimljiva i provjerljiva informacija.

22.08.2025, 15:19 #1627 Last Edit: 22.08.2025, 15:22 by Snjesko
Quote from: Kostrena on 22.08.2025, 15:05
Quote from: Snjesko on 22.08.2025, 15:02

Hns? To sam čuo ali ne od izvora koji je glavni i najbliži oltaru

Da iskoristimo onu prigodnu:
Da bar imamo nekog u HNSu   :neretljak:

Nema sta bit u zakonu o sportu, jer i dosad je vlasnik kluba bila firma sa sjedistem u Londonu. Tko je vlasnik firme, stvarno nema nikakve veze. Postoji onaj uvjet koji je Sandro spominjao da predsjednik ne moze bit stranac - to smo otkrili kad je bio Volpi.

Quote from: Marabunt Campetto on 22.08.2025, 14:11Sad me odvjetnik zvao da se čuo sa lukom ivancicem koji je bio direktor prije, da se zadnji detalji peglaju i da se klub stvarno prodaje.
Ajde Jebote, koji čovjek bi pri zdravoj pameti pisao ovakve stvari na internetu?

Šta je vama ljudi?

#degenerik

Zato jer je to javnosti već objavljeno! Kroz medije itd.
Ri Or Die

Quote from: Marabunt Campetto on 22.08.2025, 15:27Zato jer je to javnosti već objavljeno! Kroz medije itd.
Luku Ivančića apsolutno nitko nije spominjao, a ti ovdje prenosiš nešto što je on tobože rekao nekom odvjetniku... Ha?

Jesam ja lud ovdje!?
#degenerik

Quote from: Fornax on 22.08.2025, 15:29
Quote from: Marabunt Campetto on 22.08.2025, 15:27Zato jer je to javnosti već objavljeno! Kroz medije itd.
Luku Ivančića apsolutno nitko nije spominjao, a ti ovdje prenosiš nešto što je on tobože rekao nekom odvjetniku... Ha?

Jesam ja lud ovdje!?

Šta si se uzjebao? Ako ti je draže, nikome ništa nije rekao. Jer svi pričaju.
Ri Or Die

22.08.2025, 15:43 #1632 Last Edit: 22.08.2025, 15:44 by Zaf
Quote from: Snjesko on 22.08.2025, 15:19...
Nema sta bit u zakonu o sportu, jer i dosad je vlasnik kluba bila firma sa sjedistem u Londonu. Tko je vlasnik firme, stvarno nema nikakve veze. Postoji onaj uvjet koji je Sandro spominjao da predsjednik ne moze bit stranac - to smo otkrili kad je bio Volpi.
Ako zakon kaže da se mora prijaviti svaka promjena u vlasničkom utjecaju na SDD, onda se ipak treba prijaviti i ako se posredno mijenja vlasnistvo.

Jbg, to je trik kojom vlasti pokušavaju doskočiti prikrivenom vlasništvu i slično. Naročito u tome prednjače Ameri, ali ni EU ne kasni pretjerano.

Tko je zadnjem periodu otvarao nerezidentne (ma čak i neke vrste rezidentnih) bankovne račune ili firme (naročito u tax heavenima) zna o čemu pričam. 101 deklaracija, W-BEN, KYC i slične debilane.

D
Nego od cijele price jel taj amer njihov jucer bio ili ne ?

Škiljio je kroz prozorcic u kotlovnici, obucen u trliš, jer su nas unaprijed upozorili da pripazim na ukazanje Tima Bestbuychenka.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è