Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Snowcrash, Franjo Tuđman, tomyrijeka and 3 Guests are viewing this topic.

Osjećam se ko dijete pred Božić kad je stalno zavirivalo jesu li pokloni ispod bora.
Hvala svima na informacijama, točnim, netočnim nije bitno, zabavno je pratiti 🫡🇺🇲

Quote from: Kostrena on 26.08.2025, 12:24Zigman će raditi još jedan dres najmanje, sigurno, vjerojatno izbaciti križ i dati mu slobodu

Iskreno meni je malo puna kapa križa. Neka ode malo u penziju pa nek se vrati za desetak godina kao neki revival miškovićeve ere.

Quote from: ispod stijena on 25.08.2025, 23:46Ja mislim da ste pomalo presigurni da će teći med i mlijeko.
Ne kažem da neće, ali situacija je rekao bih gotovo dijametralno suprotna od onog kad je Volpi ulazio u klub koliko god to grdo zvuci 😉.

Naravno da rizik postoji, ali ekipa je optimistična.
Ne vidim zašto bi ulagali u klub silne milijune eura, a da od toga ništa ne ispadne? Nema tu previše legalnih načina za izvlačenje love iz kluba, pa ti ostaje samo razvoj i prodaja igrača.

A s druge strane se i Miško sigurno umorio, pa je pitanje koliko bi i postojeći način funkcioniranja gurao još dugo u budućnosti.

Promjena je nužna, a vrijedi se nadati promjeni na bolje.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 26.08.2025, 14:21Osjećam se ko dijete pred Božić kad je stalno zavirivalo jesu li pokloni ispod bora.
Hvala svima na informacijama, točnim, netočnim nije bitno, zabavno je pratiti 🫡🇺🇲
Samo napišeš: Paše mi priča. Onda je svima jasno zašto 😃.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Quote from: Vado Magnar on 26.08.2025, 14:21
Quote from: Kostrena on 26.08.2025, 12:24Zigman će raditi još jedan dres najmanje, sigurno, vjerojatno izbaciti križ i dati mu slobodu

Iskreno meni je malo puna kapa križa. Neka ode malo u penziju pa nek se vrati za desetak godina kao neki revival miškovićeve ere.
Zigman nije htio križ ove godine nikako

I
Ajde da smo bar negdje većinski optimistićni  ;D .

Kako nema previše (ne)legalnih načina izvlačenja love iz kluba?

Pa zar nije zalizani narkoman upravo lani izvlačio lovu iz kluba po pisanju nekolicine?

Zigmanov dres za sljedeću sezonu, crnog viteza na bijelom konju sa mačem u ruci i križem na štitu. Avangarda.

Z
Ekipa ovo je forum... daj info koji imaš ili šuti...

Što je ovo, Velo Misto - Jema, jema puno lipi' stvari, ma i' nesmin kazat! :neretljak:  :neretljak:  :neretljak:  :neretljak:

K
Kad smo kod dresa i kriza... Ima neko te dizajnove koje je zigi htio al su otpali?

Quote from: Z9 on 26.08.2025, 14:30Ekipa ovo je forum... daj info koji imaš ili šuti...

Oprosti, ko tebe šta pita?
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 26.08.2025, 14:34
Quote from: Z9 on 26.08.2025, 14:30Ekipa ovo je forum... daj info koji imaš ili šuti...

Oprosti, ko tebe šta pita?

U pravilu baš nitko...  :sta:

Već se pisalo o tome u nekoliko navrata. Tko šta ima za reći, napisat će kako ga je to volja. Možda ne zna sve, možda nije potvrđeno, možda izmišlja, možda ne želi odat izvora, možda želi bit bitan, možda xy. Ako čitatelju smeta, ima opcija ignore da ne vidiš takve upise, ima opcija da pročitaš i zakotrljaš očima i ne treba dalje od toga.
#navodninavijač

Quote from: Vado Magnar on 26.08.2025, 14:21Iskreno meni je malo puna kapa križa.
"Križ ostaje, jer Rijeka ne zaboravlja tko je", ili kako je već išao onaj proser koji se pogrešno pripisao Juri Žigmanu...
#degenerik

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 26.08.2025, 14:29Zigmanov dres za sljedeću sezonu, crnog viteza na bijelom konju sa mačem u ruci i križem na štitu. Avangarda.
Znaci drug Tito ili alajcaus😀
Volim grad koji teče

Što je ovo, Velo Misto - Jema, jema puno lipi' stvari, ma i' nesmin kazat! :neretljak:  :neretljak:  :neretljak:  :neretljak:

Ovdje ti ima puno bliskih damirovih prijatelja koji znaju koju cetkicu i pastu za zube koristi ali ne smiu ti to reci.
nananana... rijeka je najbolje od svega...